Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:6 (kon.) | Zlín – Kladno 2:4 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:3 (kon.)
Olomouc – Slavia 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:2, 0:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Středa 21.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    A to mohlo být ještě zajímavé! Hefka z mezikruží nastřelil levou tyč kladenské branky!
     
    57:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A přeci jen se žluto-modří ještě prosazují! Od modré čáry pálil přesně RADIM BUDIL. Asistence: Vladimír Váňa a Lukáš Horváth.
     
    57:11
    Potrestán však ještě Zelingr a domácí budou hrát několik vteřin v pěti proti třem!
     
    55:34
    Ovšem hostující brankář zároveň dostává dvě minuty za zdržování hry a pro domácí je tu ještě šance alespoň zkorigovat výsledek. Trest odsedí útočník Schildhabel.
     
    53:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na ukazateli skóre svítí již 1:4 a pro Zlín situace nevypadá vůbec dobře. Patyk vybojoval kotouč za domácí brankou, nahrál jej MICHALU KUČEROVI, a ten zblízka pohotově zavěsil. Asistence: Petr Patyk.
     
    52:21
    Domácí jdou navíc znovu do čtyř, neboť dvě minuty dostává za sekání Miko.
     
    51:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a Kladno odskakuje do dvoubrankového náskoku! Jak Huf celou dobu výborně chytal, tak nyní si vybral svůj kousek smůly. PETR PATYK nahrával před branky, kde si domácí brankář nešťastně hokejkou sám srazil kotouč mezi své betony. Asistence: Vincent Keszi.
     
    49:33
    Stiksa musí kvůli sekání odejít za katr a Kladno tak bude hrát přesilovou hru!
     
    47:34
    Každopádně nyní byli Rytíři velmi blízko dosažení třetí branky! Nejprve Huf vyrazil Patykovu ránu, když hostující kapitán netrefil ideálně kotouč do poloodkryté klece a následně vyrazil tvrdou ránu Schildhabela z velké blízkosti!
     
    44:54
    Nyní velký závar na druhé straně! Hefka se pokoušel dorazit kotouč za už ležícího Stahla, ale ani v tomhle případe se branka nedostavila.
     
    40:55
    Keszi se dostal do samostatného úniku, Huf ovšem jeho pokus vyrazil ramenem nad branku!
     
    34:05
    Gazdovu střelu od modré Stahl vyrazil přímo ke Karafiátovi, který ale kotouč do poloodkryté klece nedokázal dostat. To byla stoprocentní šance domácího forwarda!
     
    32:15
    Hostující hráč – tentokrát Zelingr – ovšem znovu odchází na trestnou lavici, tentokrát za zdržování hry a domácí si zahrají další přesilovku!
     
    30:45
    Miko se dostal od pravého mantinelu až před Stahla, ale ten si mezírku mezi tyčí a tělem pohlídal!
     
    30:06
    Současně každopádně potrestán dvě minutami za hru vysokou holí Cibák a Zlínští budou hrát v početní převaze!
     
    27:55
    Miko si za hostující klecí pohrál s některým z kladenský beků, aby následně připravil výbornou palebnou pozici Václavkovi. Ten ovšem Stahla střelou z první z mezikruží nepřekonal!
     
    25:26
    Domácí se znovu budou muset bránit, dvě minuty za nedovolené bránění od rozhodčích inkasuje Budil.
     
    21:21
    Karafiát to zkusil z poměrně velké blízkosti z otočky a hostující brankář měl co dělat, aby jeho pokus špičkou betonu vyrazil mimo tři tyče!
     
    18:18
    Krátce před koncem první periody je potrestána hráčská lavice domácího celku za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí útočník Kotek.
     
    16:53
    Tahle početní výhoda se žluto-modrým vůbec nedaří, naopak do nebezpečného brejku ujel Keszi a Huf musel vytáhnout další kvalitní zákrok!
     
    15:26
    Dvě minuty za podražení pro hostujícího Zelingra. Dokáží domácí využít i svou druhou přesilovku?
     
    11:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ovšem nyní už zasáhnout nezvládl a Rytíři tím pádem také zužitkovávají přesilovou hru! ADAM KUBÍK před chvílí ještě neskóroval, nyní však už ano. A to poté, co dokázal rychle objet domácí klec a zasunout do ní kotouč, než se Huf stihl přesunout. Asistence: Křešimíř Schildhabel.
     
    10:30
    Je odehráno něco přes deset minut, ale Huf se již nyní zdá být nejlepším hráčem Zlína! Kubík lehce prošel Váňu, ovšem zvrátit prostřelit strážce domácí svatyně nedokázal.
     
    09:53
    Domácí obránce Procházka odchází za katr, neboť je potrestán menším trestem za podražení. První přesilovka pro Kladno!
     
    08:50
    Další okénko ve zlínské obraně nedokázal potrestat dnes zatím velmi agilní Patyk, který pronikl až před Hufa, jehož ale pokusem mezi betony nepokořil!
     
    07:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to 1:1! Miko posunul puk na JIŘÍHO KARAFIÁTA, jenž z pravého kruhu umístěnou ranou na zadní tyč překonal Stahla. Asistence: Petr Miko.
     
    07:11
    Hostující bek Cibák dostává dvě minuty za sekání a domácí PSG dostává šanci vyrovnat vyrovnat utkání!
     
    06:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A převaha Rytířů je nyní zúročena jejich vedoucím gólem! Keszi pronikl podél mantinelu až před branku, kde kotouč naservíroval KŘEŠIMÍRU SCHILDHABELOVI, jenž zblízka tentokrát nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Vincent Keszi.
     
    04:06
    Další tutovka Kladna! Kubík našel pěknou přihrávkou od zadního mantinelu před brankou zcela osamoceného Husarika, jehož ale opět dokázal vychytat brankář Huf!
     
    02:26
    Hostující kapitán Patyk předvedl krásnou individuální akci, když si na modré obhodil jednoho ze zlínských beků a poté postupoval se svým spoluhráčem v situaci dva na jednoho. Zodpovědnost se rozhodl vzít na sebe, avšak domácí gólman Huf jeho pokus vyrazil ramenem nad branku!

    Tomáš Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Karafiát (Miko), 58. Budil (Váňa, Horváth) – 7. Schildhabel (Keszi), 12. Kubík (Schildhabel), 52. Patyk (Keszi), 54. Kučera (Patyk)


    Berani Zlín: Huf (Odložilík) – Dluhoš, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos "C", Gazda "A", Kolařík – Kotek, Hefka, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Dvořáček, Strmiska, Stiksa, Horváth
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka "A", Kiml, Cibák, Chládek, Kučera, Zelingr – Vach, Kubík, Patyk "C", Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel "A", Řepka, Husarik, Keszi, Kučera, Čermák

    Rozhodčí: Kika, Vaněk – Wesley, Holibka
    bahis siteleri