Sevilla – Formentera 9:1 (kon.) | Eibar – Gijón 3:1 (kon.) | Osasuna – Granada 2:0 (kon.)
Valencia – Leganés 2:1 (kon.) | La Coruňa – Real Betis 3:1 (kon.) | Barcelona – Hércules 7:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
7:0 (2:0)
Hércules CF
Středa 21.12.2016, 22:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (00:11:37)
     
    Barcelona bez větších problémů poráží Hercules v odvětě čtvrtého kola španělského poháru 7:0. Byl to zápas, který nabídl dominanci jednoho mužstva, Cillessen v brance domácího celku nepředvedl žádný těžší zákrok.

    Z domácích zaujal například Denis Suaréz, ačkoliv se dnes gólově neprosadil. Své si odvedl i Rafinha. Svěřenci Luise Enriqueho se fotbalem postupem času už pouze bavili a zahrají si osmifinále španělského poháru.

    O to se dnes hattrickem zasloužil třeba i Turek Arda Turan. Barca předvedla fotbal, na který se dalo dívat. Do první branky Digneho se celkem trápila, ale poté, co se prosadil Francouz v barvách domácího týmu a následně ještě před poločasem Rakitič, tak bylo hotovo.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    89. Arda Turan (BAR) - 7:0
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle je debakl! Nejprve Paco Alcacér pálil k levé tyči, Iván Buigues předvedl výborný zákrok. Domácí mužstvo mělo k dispozici rohový kop, který Ivan Raktiič poslal na přední tyč, hosté se ubránili, ale ARDA TURAN obral jednoho z hráčů Hérculesu ještě ve vápně o balon a následně si navedl míč na pravou nohu, posléze poslal míč do pravé poloviny branky hostů, kdy Iván Buigues nedosáhl na pokus do horního rohu hostující svatyně! Je z toho hattrick pro domácí sedmičku! 7:0.
    89. 7:0
    86. Arda Turan (BAR) - 6:0
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Game, set Barcelona! Aleix Vidal centroval z pravé strany na Paco Alcacéra, hostující brankář Iván Buigues ještě míč vyrazil, ale zkrátka, nemohl dosáhnout na dorážku na levé straně stojícího ARDY TURANA, jenž napálil míč nekompromisně pod břevno hostující branky! Je z toho kanár pro Hércules! 6:0!
     
    85
    Nejprve byl Ivan Rakitič faulovaný, posléze domácím fotbalistům nevyšel podle vlastních představ rychlý ťukec na hranici středového kruhu, a sice již na polovině Hérculesu, a tak Barcelona přišla o balon.
     
    85
    Aleix Vidal byl faulovaný, jeden z hostujících fotbalistů jej posléze zvedl, domácí mužstvo kombinuje, a sice obranná čtyřka Barcelony.
     
    83
    Javier Mascherano chce, aby Barcelona přidala třeba i šestou branku, a tak chtěl přihrávkou do ulice dostat do velké šance Denise Suaréze, druhý jmenovaný byl ale u míče pozdě, Iván Buigues ukázal dobrý start na balon.
     
    82
    Jako kočka s myší si hraje Barcelona s Herculesem, no, mám pocit, že tohle jsou zápasy, na které není hostující mužstvo vůbec zvyklé a určitě to poznává fyzická kondice fotbalistů hostujícího celku.
     
    80
    Domácí Brazilec Rafinha dělá dnes hostům velké problémy, je to jeden z těch nejlepších hráčů na hřišti, společně s Denisem Suarézem, ale nyní neodcentroval díky dobré obranné činnosti Hérculesu z pravé strany.
     
    79
    Denis Suaréz nasadil jesličky svému soupeři. Myslím si, že Barcelona je schopna přidat třeba i šestou branku, a to ani zdaleka nehraje domácí mužstvo naplno.
     
    78
    To je krása, jak lehce fotbal vypadá v podání Barcelony, Hércules to má těžké, ale nyní přišel do vápna domácího mužstva centr z pravé strany, míč ale bez větších problémů chytil Cillessen.
     
    76
    Na levé straně velice dobře pracoval Turek Arda Turan, nakonec mu přišel pomoci Chorvat Ivan Rakitič. Ten ale odcentroval pouze doprostřed hostující branky, kde stál připravený brankář Iván Buigues.
     
    75
    Hostující mužstvo sice získalo míč ale nemohlo zrealizovat akci po levé straně, protože proti byli hned tři domácí fotbalisté.
    73. Paco Alcacer (BAR) - 5:0
     
    73
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Docela smůla pro Hércules. Arda Turan našel na pravé straně Rafinhu, ten už byl na hranici hostujícího vápna, jeden z hostů míč nešťastně tečoval do ideální výšky pro PACO ALCACÉRA, jenž hlavičkoval zcela osamocený v šestnáctce hostujícího mužstva! 5:0! Bude mít skóre tenisovou podobu?

    Vít Muzikář

    Branky: 37. Digne, 45. Rakitič (pen.), 50. Rafinha, 55. Turan, 73. Alcacér, 86. Turan, 89. Turan

    Karty:   42. Vidal (BAR) – 42. Pira (HEU)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:8.
    FC Barcelona: Cillessen – A.Vidal, Mascherano, Umititi, Digne – Rakitić, A.Gomes, Denis Suaréz – Rafinha, Paco Alcacér, Arda Turan.
    Náhradníci: Masip – Sergio, Iniesta, Jordi Alba, Sergi Roberto

    Hércules CF: Iván Buigues – Dalmau, F.Román, Pol Bueso (54. Mainz) , Peña – Checa, Rojas, Chechu, Miñanu, Gaspar (46. Nieto)– Berrocal (69. Salinas)
    Náhradníci: Nieto, Salinas, Esponisa, Mainz, Lledó

    Rozhodčí: Montero – Valera, Caballero (všichni Španělsko)
    30.11.2016
    Hércules - Barcelona 1:1

    Branky: 52. Mainz – 58. Aleña

    Karty:   90. Pena (HEU)

    bahis siteleri