Sevilla – Formentera 9:1 (kon.) | Eibar – Gijón 3:1 (kon.) | Osasuna – Granada 2:0 (kon.)
Valencia – Leganés 2:1 (kon.) | La Coruňa – Real Betis 3:1 (kon.) | Barcelona – Hércules 7:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
7:0 (2:0)
Hércules CF
Středa 21.12.2016, 22:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Arda Turan (BAR) - 7:0
     
    89
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle je debakl! Nejprve Paco Alcacér pálil k levé tyči, Iván Buigues předvedl výborný zákrok. Domácí mužstvo mělo k dispozici rohový kop, který Ivan Raktiič poslal na přední tyč, hosté se ubránili, ale ARDA TURAN obral jednoho z hráčů Hérculesu ještě ve vápně o balon a následně si navedl míč na pravou nohu, posléze poslal míč do pravé poloviny branky hostů, kdy Iván Buigues nedosáhl na pokus do horního rohu hostující svatyně! Je z toho hattrick pro domácí sedmičku! 7:0.
    89. 7:0
    86. Arda Turan (BAR) - 6:0
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Game, set Barcelona! Aleix Vidal centroval z pravé strany na Paco Alcacéra, hostující brankář Iván Buigues ještě míč vyrazil, ale zkrátka, nemohl dosáhnout na dorážku na levé straně stojícího ARDY TURANA, jenž napálil míč nekompromisně pod břevno hostující branky! Je z toho kanár pro Hércules! 6:0!
    73. Paco Alcacer (BAR) - 5:0
     
    73
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Docela smůla pro Hércules. Arda Turan našel na pravé straně Rafinhu, ten už byl na hranici hostujícího vápna, jeden z hostů míč nešťastně tečoval do ideální výšky pro PACO ALCACÉRA, jenž hlavičkoval zcela osamocený v šestnáctce hostujícího mužstva! 5:0! Bude mít skóre tenisovou podobu?
    55. Arda Turan (BAR) - 4:0
     
    55
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Další branka Barcelony! Vypadá to na velkou exhibici domácího mužstva, z pravé strany odcentroval Paco Alcacér, na hranici penalty hlavičkoval ARDA TURAN do levé poloviny branky Ivána Buiguese, který trošku rezignoval! 4:0.
    50. Rafinha (BAR) - 3:0
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že ohledně postupu Barcelony není co řešit. Rafinha poslal přihrávku na levou stranu na Denise Suaréze, ten ještě přihrál Arda Turanovi. Turek v dresu domácího mužstva si udělal slalomové branky z hostujících hráčů, následovala přihrávka na RAFINHU, ten se do míče opřel levačkou a míč skončil vedle levé tyče branky Ivána Buiguese. Myslím si, že hostující brankář toho nyní moc neviděl! 3:0!
    45. Ivan RAKITIČ - 2:0
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona vede 2:0! Rafinha se rozhodl pro přihrávku do ulice na Ardu Turana, ten byl podražený ve vápně hostujícího mužstva Fernandem. Sudí Montero se rozhodl zřejmě správně pro odpískaní pokutového kopu. K míči se postavil IVAN RAKITIČ! Chorvat poslal míč po krátkém rozběhu po zemi k pravé tyči hostující branky! Iván Buguies sice vystihl stranu penalty, ale nebylo mu to nic platné! Míč mu prošel mezi levou rukou a tělem! 2:0!
    45. Penaltový zákrok
    37. Lucas DIGNE - 1:0
     
    37
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Následný protiútok týmu ze španělské Primera Divison ale znamená úvodní trefu zápasu. Z pravé strany dostal míč do šestnáctky hostujícího celku Turek Arda Turan, následně bylo ve vápně Hérculesu hodně rušno, Rafinha svojí aktivitou dostal míč na LUCASE DIGNEHO, který už byl sám na hranici penalty, avšak na levé straně vápna hostů před brankářem Ivánem Buiguesem. Tady neměl moc šancí gólman Hérculesu, jak reagovat a Buguies inkasoval po střele francouzského obránce Barcelony do pravé poloviny branky, navíc do horních pater hostující svatyně. 1:0!

    Vít Muzikář

    Branky: 37. Digne, 45. Rakitič (pen.), 50. Rafinha, 55. Turan, 73. Alcacér, 86. Turan, 89. Turan

    Karty:   42. Vidal (BAR) – 42. Pira (HEU)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 8:8.
    FC Barcelona: Cillessen – A.Vidal, Mascherano, Umititi, Digne – Rakitić, A.Gomes, Denis Suaréz – Rafinha, Paco Alcacér, Arda Turan.
    Náhradníci: Masip – Sergio, Iniesta, Jordi Alba, Sergi Roberto

    Hércules CF: Iván Buigues – Dalmau, F.Román, Pol Bueso (54. Mainz) , Peña – Checa, Rojas, Chechu, Miñanu, Gaspar (46. Nieto)– Berrocal (69. Salinas)
    Náhradníci: Nieto, Salinas, Esponisa, Mainz, Lledó

    Rozhodčí: Montero – Valera, Caballero (všichni Španělsko)
    30.11.2016
    Hércules - Barcelona 1:1

    Branky: 52. Mainz – 58. Aleña

    Karty:   90. Pena (HEU)

    bahis siteleri