Celta Vigo – UCAM Murcia 1:0 (kon.) | Alavés – Tarragona 3:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Santander 3:0 (kon.)
Espanyol – Alcorcon 1:2 (3:4 po pen.)
po penal. (3:4)
Espanyol Barcelona
1:2 (0:1)
AD Alcorcon
Čtvrtek 22.12.2016, 21:00 • RCDE Stadium, Cornella de Llobregat • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Espanyolu stačí uhrát bezbrankovou remízu s druholigovým Alcorcónem a postoupí do osmifinále Copa de del Rey. V prvním zápase na půdě soupeře uhráli domácí nerozhodný výsledek 1:1, i tak zřejmě nebudou hrát na nějaké spekulace a pokusí se vyhrát. V tomhle duelu budou favority.
     
    Oba celky se v rámci Španělského poháru utkaly již v roce 2014 a tehdy rovněž postoupil Espanyol, byť tehdy v odvetě musel nad Alcorcónem zvítězit. Teď si zkrátka nepřipouští rovněž nic jiného.
     
    Espanyol o minulém víkendu po opravdu hodně dlouhé době prohrál, nezvládl barcelonské derby a podlehl vysoko 1:4. Jinak se mu však nestává, že by si nějakým častějším způsobem připisoval porážky. To Alcorcón v LaLize2 bojuje o záchranu, naposledy venku nestačil Tenerife, předtím však před vlastními fanoušky skolil Gironu.
     
    Úvodní sestavy:

    Espanyol Barcelona: Roberto Jiménez – Ó. Duarte, David López, D. Reyes, Rubén Duarte – Piatti, José Jurado, Javi Fuego, José Antonio Reyes – Caicedo, Gerard Moreno
    Náhradníci: Óscar Melendo, Aaron Martín, Álvaro Vázquez, Marc Roca, Pérez, Andrés Prieto, Marc Navarro

    AD Alcorcón: Dani Jiménez – Nélson, Vega, Unai Elgezabal, Bellvís – Toribio, Tropi – Álvaro Rey, Ivi, Óscar Plano – Álvaro Giménez
    Náhradníci: Sergio Aguza, Serbourdin, Dmitrovič, Samu, Pablo Pérez, Víctor Pérez, David Rodríguez

    Rozhodčí: Ricardo De Burgos – César García, Iker De Francisco.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Uběhlo jen čtyřicet sekund a už se hosté dostali do velmi dobré možnosti! Přihrávka ze strany mířila někam na hranici malého vápna, kam si nabíhal Ivi. Na poslední chvíli před ním odvrátil do bezpečí Rubén Duarte.
    1. jakási pološance Alcorcónu
     
    3
    Espanyol začal poměrně rozpačitě. Alcorcón se ničeho nezalekl, je pravda, že on musí vstřelit branku, aby mohl usilovat o postup. Jen aby se domácí probudili co nejdříve, jinak by mohli mít pěknou polízanici z celého utkání.
     
    5
    Zatím se více na útočné polovině drží hostující družstvo. Směrem dopředu zatím barcelonský klub vůbec nic nevymyslel. Caicedo s Gerardem Morenem se na hrotu prakticky nedostali k míči.
     
    6
    Vysoký presing zatím dělá Espanyolu velké potíže. Vega nyní situaci bezpečně pohlídal poté, co domácí zakládali jedn z útoku. Odkopávat od branky bude Dani Jiménez.
     
    7
    RCDE Stadium je jinak poloprázdný, možná i méně. tenhle duel na čtvrteční večer zkrátka diváky do hlediště moc nenalákal.
     
    9
    V žádném závratném tempu se tohle utkání opravdu nehraje. jako by oba týmy byly myšlenkami už na vánocích. Rodina, děti, dárky... No, ono se vlastně ani není čemu divit.
     
    10
    Ivi nyní trošku vyčinil svému spoluhráči. Je pravda, že do šestnáctky si nabíhal ne zcela dobře hlídaný, jenže přihrávka k němu nakonec jednoduše nedoletěla. Ani z následného rohového kopu se hosté neprosadili.
     
    13
    Vega nyní operoval nebezpečněji u pravé lajny, jenže bez většího úspěchu pokračovala tahle akce. Nakonec Espanyol provedl pouze vhazování.
     
    14
    Poprvé musel z branky vyběhnout hostující brankář Dani Jiménez. Tahle kombinace domácích nebyla vůbec špatná. Nakonec však Caicedo byl u míče o něco později.
     
    15
    Kdo přišel na espanyolský stadion později, vůbec o nic nepřišel. Oba celky se jenom oťukávají. Především domácí působí na hřišti, jako by je tohle střetnutí příliš nezajímalo.
     
    17
    Krásně míchal s míčem na levé straně Nélson. Jenže nakonec proti přesile neuspěl. Centr do šestnáctky zkrátka vyprodukovat nedokázal.
     
    19
    Rubén Duarte nyní zastavil možnou nebezpečnou akci, vedenou po pravé straně. Hosté každopádně budou mít k dispozici rohový kop...
     
    20
    Alcorcón právě vstřelil branku!
    Tohle bude pro Espanyol možná ten správný budíček. ÁLVARO GIMÉNEZ si na bližší tyčce snadno naskočil na centr z rohového čtvrtrkruhu a pohodlně zakončil. Takový nedůraz domácí obrany, která se absolutně nedomluvila, je zcela neomluvitený.
    20. Álvaro GIMÉNEZ - 0:1
     
    22
    I nadále je Espanyol směrem dopředu absolutně, ale absolutně bezzubý. Piatti nechce hrát, Caicedo s Gerardem Morenem se vepředu spíše motají. Alcorcón se zaslouženě ujal vedení.
     
    23
    V pohodě rukavic sebral tenhle míč Dani Jiménez. Ten ho poslal dlouhým nákopem dopředu. A zase se hraje jen ve středu pole.
     
    24
    Dani Jiménez vyrážel tenhle jakýsi nebezpečnější centr Piattiho. Jsou to jen takové náznaky ze strany barcelonského celku. A než něco vymyslí, strašně dlouhou dobu to trvá.
     
    26
    Caicedo nyní ve středu pole šlapákem ostře atakoval Vegu. Zatím se jeho zákrok obešel bez karty. Každopádně rozhodčí musel zasáhnout a domácímu hráči vyčinit.
     
    27
    Je to ze strany Espanyolu i nadále velká bída. Nic platné mu není častější držení míče (60%-40%). Alcorcón opravdu bez větších potíží drží jednobrankový náskok.
     
    28
    Individuálně to nyní zkusil Gerard Moreno. Snažil se projít do šestnáctky středem pole, jenže soupeř si v defenzívě hravě poradil s tímhle průnikem.
     
    29
    Hostující Vega je poměrně často u míče. A častokrát vybojuje na svou osobu faul. Espanyol se pořád trápí, k míči se rovněž propracovává dost těžko, když ho má soupeř na svých kopačkách.
     
    30
    Půlhodinka je za námi. A nemusíme se příliš opakovat a více rozebírat dění na hřišti. Je to zatím velká shakespearovská tragédie. Podstatný je zatím pouze gól Álvara Giméneze.
     
    31
    Javi Fuego nemohl prostě jinak a zatáhl svého soupeře za dres ve středu pole. Tohle si zasloužilo i osobní trest v podobě žluté karty. Opět k němu nedošlo.
     
    33
    Caicedo se snažil u lajny zabojovat, ale neuspěl. Vhazovat bude Alcorcón, který i nadále v pohodě brání těsný náskok. Až příliš pasivní je směrem dopředu Espanyol.
     
    34
    Caicedo povalil zezadu Álvara Reye, který se chystal postupovat dopředu. Takticky je to ze strany Alcorcónu odehráváno zatím na jedničku s hvězdičkou.
     
    35
    Krásná práce od Nélsona! Ten je zatím nejviditelnějším hráčem hostujícího celku. Když už má míč, ukáže svou techniku na levé straně. Nyní vnikl po kličce do šestnáctky, následná přihrávka se mu ale nepovedla.
     
    36
    Poté, co se Dani Jiménez odvážně vrhl pod nohy jednoho ze soupeřů, se míč odrazil na levou stranu k hráčům Espanyolu. Následný centr do šestnáctky měl vybídnout Caicedu, ten se ale nacházel v ofsajdu.
     
    37
    Po levé straně si to nyní mašíroval Álvaro Rey. Nakonec však na obranu soupeře nevyzrál. Na druhé straně Espanyol bleskově rozehrál, Caicedo však zase neuspěl, neboť byl u míče dříve Dani Jiménez.
     
    38
    Zase měl David López plné ruce práce, aby zastavil útok Alcorcónu na levé straně. Odtud pro domácí hrozí největší nebezpečí. Nakonec z toho bude jen autového vhazování.
     
    40
    Tohle už si kartičku opravdu zasloužilo. David López jasně zastavil slibně se rozvíjející akci. Sudí Ricardo De Burgos zatím do kapsičky ani jednou nesáhl.
     
    41
    63 ku 37, to je aktuální vyjádření procentuální převahy obou celků v držení míče. Espanyolu tahle statistika není nic platná. Pořád se nepropracoval snad k jedinému zakončení.
     
    43
    Rubén Duarte zabojoval u brankové čáry o míč, jenže soupeř do něj balón napálil, a ten nakonec přešel přes čáru mimo hrací plochu. Odkopávat od brány tak bude Dani Jiménez.
     
    45
    Tohle snad ani nešlo neproměnit! Espanyol měl z téhle šance jednoznačně vyrovnat. Rohový kop propadl k D. Reyesovi, který byl úplně sám před gólmanem Danim Jiménezem. Jenže svou hlavičku snad z pěti metrů usměrnil jen do země, a míč se odtud odrazil jen nad bránu. Hodně si to vyčítá mexický stoper.
    45. tutovka D. Reyese
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Velkou šancí domácího celku skončil nakonec první poločas, ve kterém sudí Ricardo De Burgos nenastavil ani vteřinu. Espanyol zatím na hřišti tápe, Alcorcón proti němu hraje takticky výborně, a hlavně je vidět, že domácí jako by snad ani nechtěli postoupit. Rozhodně umějí předvést daleko lepší výkon.
     
    46
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Felipe Caicedo, přichází Hernán Pérez.
     
    46
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází José Antonio Reyes, přichází Óscar Melendo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Caicedo ani José Antonio Reyes nepatřili k úplně těm nejhorším hráčům Espanyolu v prvním poločase, na druhou stranu vepředu opravdu nic nevymysleli. Uvidíme, jak pomůžou jejich náhradníci Pérez s Óscarem Melendem.
     
    48
    Na tenhle centr si dobře nabíhal Gerard Moreno i Pérez. Nakonec však Dani Jiménez dokázal sebrat míč ze vzduchu do rukavic. Přece je možná vidět jakási větší aktivita od domácího celku zkraje druhé půle.
     
    49
    Rubén Duarte si pomohl faulíkem, na obranné polovině zastavil možný atak soupeře. Ivi se rozčiluje, že sudí Ricardo De Burgos zase nesáhl pro žlutou kartu.
     
    52
    Dobrou standardní situaci rozehrával Alcorcón z pravé strany. Óscar Plano čechral balón na zadní tyč, nakonec však v pohodě zasáhl Roberto Jiménez.
     
    54
    To byl ale kulečník v šestnáctce Alcorcónu! Jedna přihrávka se neujala, pak ani střela Josého Jurada, ani ta od beka D. Reyese zpoza vápna... Všechny skončily jen na zádech hostujících obránců, Dani Jiménez mezi třemi tyčemi zasahovat nemusel. Každopádně domácí nebyli od vyrovnání daleko.
    54. závar v pokutovém území Alcorcónu
     
    55
    Piatti rozehrál tuhle standardní situaci opravdu dost mizerně. Jeho centr směřovaný na zadní tyč nakonec skončil pouze v zámezí. Za tuhle situaci se určitě nepochválil.
     
    56
    Gerard Moreno si nabíhal v šestnáctce na centrovaný míč a přizvedl ho nebezpečně do vzduchu. Nakonec se k němu žádný ze spoluhráčů nedostal. A odkopávat od branky bude Dani Jiménez.
     
    59
    Rozhodčí Ricardo De Burgos pustil nyní na obou stranách dva ostřejší zákroky. Ten nynější na Rubéna Duarteho, kterého kopl nechtěně do hlavy Ivi, už ale přehlédnout nemohl.
     
    61
    Střídání v týmu AD Alcorcón: ze hřiště odchází Álvaro Rey, přichází Víctor Pérez.
     
    62
    Álvaro Giménez se pral ve vápně soupeře o míč jako lev, nakonec ale byl ubráněn. Ovšem nebyl daleko od nějakého zakončení. Nakonec mu byl pískaný útočný faul. U míče zůstal Espanyol.
     
    63
    Espanyol se ve druhé půli zlepšil, to je evidentní. Jenže pořád na soupeře nedokáže vyvinout takový tlak, aby ho nějakým způsobem položil. Alcorcón zvládá utkání takticky stále na výbornou.
     
    64
    Nélson po delší době znovu v akci. Nakonec donutil Davida Lópeze chybovat, a ten tak nechtěně zahrál na rohový kop. Uvidíme, jestli se z něho Alcorcón prosadí, podobně jako v dějství prvním...
     
    65
    ...žádné vzrůšo tahle standardka nenabídla. Centr z rohového čtvrtkruhu skončil pouze v náruči brankáře Roberta Jiméneze.
     
    66
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Rubén Duarte, přichází Aaron Martín.
     
    68
    Málem z téhle situace byla vlastní branka jinak dobře hrajícího Nélsona! Piatti poslal centr z levé strany do ohně, kam si jeho spoluhráči nabíhali, nicméně ani jeden z nich balón nezasáhl. Naopak soupeř ano. Naštěstí pro Alcorcón hlavičkoval jen vedle své brány.
    68. šance Espanyolu, Nélson odvarcel míč do bezpečí
     
    69
    Z následného rohového kopu domácí nic nevytěžili. Dani Jiménez vyběhl z branky a balón pohotově vyboxoval do bezpečí.
     
    70
    Na zemi nyní leží hostující Ivi, což se nelíbí pochopitelně barcelonskému publiku. Na hrací plochu musejí zdravotníci. Sudí Ricardo De Burgos určitě nastaví za tuto situaci.
     
    71
    Hra opět v plném proudu, Ivi odešel mimo hrací plochu. Chvilku bude hrát Alcorcón o deseti.
     
    72
    Zase Espanyol zahrozil! A znovu musel odvracet do bezpečí Nélson. Na rozdíl od předchozí situace však tentokráte věděl, kam balón uklízí, aby Ó. Duarte nemohl nějakým způsobem zakončovat.
    72. znovu zasáhl na poslední chvíli bek Nélson
     
    73
    Znovu měl Espanyol k dispozici rohový kop, znovu nebyl úspěšný.
     
    75
    Střídání v týmu AD Alcorcón: ze hřiště odchází Ivi, přichází David Rodríguez.
     
    76
    Nějaká čtvrthodinka zbývá Espanyolu na to, aby vyrovnal. Za tohoto stavu jinak postupuje do osmifinále Španělského poháru jeho soupeř.
     
    77
    Hodně špatně si to nyní domácí pohlídali po autovém vhazování. Vystavili se těsně poté pouze do ofsajdu.
     
    79
    Toribio posílal pěknou kolmici na rozeběhnutého Davida Rodrígueze, hostující náhradník měl však k míči o něco dále, než by to chtělo. Každopádně dobrý náznak šance Alcorcónu.
     
    80
    Po delší době měl taktéž Alcorcón k dispozici rohový kop. Dopadl však stejně jako většina předchozích ve druhé půli, tedy pohodlně v náruči Roberta Jiméneze.
     
    81
    Óscar Plano (ALC) je prvním potrestaným hráčem žlutou kartou. Sudí Ricardo De Burgos přitom mohl trestat daleko těžší přestupky. Vybral si však nakonec tento, který na první pohled nevypadal nijak hrůzostrašně.
     
    82
    Poměrně hodně standardních situací má k dispozici Espanyol. Teď se pravděpodobně Gerard Moreno nacházel v ofsajdu, takže zase z ní barcelonský klub neudeřil.
     
    84
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Tak se to domácím přece podařilo. Hosté se bránili opravdu dlouhou dobu, nakonec však Piatti našel svou přihrávkou z levé strany HERNÁNA PÉREZE, který placírkou z první usměrnil míč přesně pod břevno. Asistence: Pablo Piatti.
    84. Hernán PÉREZ - 1:1
     
    85
    Tohle je poměrně velká škoda pro druholigový Alcorcón. Z Barcelony si mohl odvézt domu cenné vítězství. O něj se nakonec bude muset poprat možná až v následném prodloužení.
     
    87
    Střídání v týmu AD Alcorcón: ze hřiště odchází Tropi, přichází Samu.
     
    88
    Centr z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde se nacházel zcela nehlídaný José Jurado! Jenže ten si míč, možná zaskočený svou šancí, špatně zpracoval. A pouze vlastně odevzdal míč do rukavic brankáře Daniho Jiméneze.
     
    90
    Espanyol je na koni, to je zřejmé po vyrovnávací trefě. zabral v opravdu pravý moment. Dočkáme se ještě v nastavení nějakého rozuzlení tohoto zápasu?
     
    90+1
    Právě běží první minuta nastavení z avizovaných tří, pro které se rozhodl rozhodčí Ricardo De Burgos.
     
    90+2
    Óscar Melendo vybojoval faul na svou osobu, Espanyol bude mít k dispozici svou poslední standardku. Tedy až poté, co se ze hřiště zvedne hostující Óscar Plano.
     
    90+3
    Standardní situace nevyšla dle představ Espanyolu. Vypadá to, že uvidíme prodloužení.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    V základní hrací době se urodil zřejmě zasloužený nerozhodný výsledek. Alcorcón držel ještě šest minut před koncem nejtěsnější možné vedení, Espanyol ovšem dokázal nakonec srovnat. Protože první zápas skončil 1:1, bude nám muset o postupujícím rozhodnout prodloužení či následné penalty.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    David Rodríguez se po přihrávce z levé strany dostal k velmi dobrému zakončení! Jenže z blízkosti poslal svůj pokus jen nad břevno. Roberto Jiménez zasahovat nemusel, každopádně ho tahle situace zajisté dost vystrašila.
    91. zakončení Davida Rodrígueze
     
    93
    Alcorcón je zkraje prodloužení o něco aktivnější. Každopádně žádné závěry z jeho úvodního mírného tlaku pochopitelně vyvozovat nemůžeme.
     
    94
    Tuhle situaci nezvládl Pérez u lajny zcela ideálně. Soupeř ho atakoval a ještě na něm vybojoval autové vhazování. Je vidět, že oba celky hodlají rozhodnout už v prodloužení. Penalty jsou pochopitelně zrádná záležitost.
     
    96
    Pérez nyní posílal centr z pravé strany do šestnáctky, tam ovšem jeho centr nikdo nezachytil. On tenhle pas byl celkově hodně nepovedený.
     
    97
    Vega si pomohl u pravé lajny faulem, u míče tak zůstane Espanyol. Až na šanci z první minuty prodloužení jsme zatím neviděli žádnou další vážnější příležitost.
     
    99
    José Jurado hezky zakličkoval ve středu pole. A nakonec získal pro svůj tým standardní situaci. jednu z mnoha pro domácí celek...
     
    99
    ... nakonec se z celé výhodné situace stala málem katastrofa pro barcelonský celek. Soupeř spěchal do brejku, naštěstí pro domácí v něm nepokračoval dobře. A záhy o balón přišel.
     
    100
    Nélson postupoval pod levé lajny. Jenže tam byl proti poměrně velké přesile. Nakonec tedy od brány bude odkopávat gólman Roberto Jiménez.
     
    102
    D. Reyes kombinoval na pravé straně se svými spoluhráči, nakonec Óscar Melendo vybojoval zajímavý volný přímý kop po faulu na něj. Centr Aarona Martína ale nebyl vůbec úspěšný.
     
    104
    Prakticky od druhého poločasu je Alcorcón směrem dopředu naprosto bezzubý. I v prodloužení se vlastně jen brání, je to jeho soupeř, kdo tvoří hru.
     
    105
    Javi Fuego byl faulován Óscarem Planem. A tahle standardka už měla nebezpečné parametry. Zakončovat se snažil David López, jenže pálil slabě, možná i svůj pokus naměsroval nešťastně do zad spoluhráče Ó. Duarteho. Takže Dani Jiménez nakonec mohl pohotově zasáhnout na brankové čáře.
    105. dobrá standardka Espanyolu
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    Proběhne jen krátké občerstvení, chvilková výměna stran, a pak hurá na věc. Zbývá posledních patnáct minut, kdy oba celky mohou rozhodnout ze hry.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Óscar Plano se snažil něco vymyslet na pravé straně, jeho centr do šestnáctky byl ovšem zablokovaný. Co rohový kop? Jak s ním Alcorcón naloží?
     
    108
    Rohový kop rozehráli hosté nakrátko. A nakonec si Vega pomohl faulem. Určitě se vše dalo vymyslet lépe. Alcorcón každopádně od začátku druhé půle je i nadále směrem dopředu hodně malátný.
     
    110
    Aaron Martín prostrčil míč na Josého Jurada, ten se z levé strany pár vteřin na to snažil přihrávat do vápna, jenže bez úspěchu. Obrana Alcorcónu si poradit dokázala.
     
    112
    Tohle byl zcela jistě nebezpečný oblouček do šestnáctky Espanyolu. Toribio však nakonec našel jen odvracejícího obránce. Každopádně velké varování poslal hostující záložník.
     
    113
    Nebyl to pochopitelně vůbec špatný pas. Jenže Pérez si nabíhal na míč jen v ofsajdu. Škoda pro domácí. Byla to slušná příležitost.
     
    114
    José Jurado má jako jeden z mála evidentně ještě hodně sil. Teď se snažil prosadit na levé straně, nakonec však proti přesile neuspěl. Nějakých pět až šest minut zbývá do konce tohoto prodloužení.
     
    116
    Tenhle centr nemohl Álvaro Giménez zpracovat. Míč nepříjemně poskakoval po zemi, navíc byl hostující forvard dobře bráněný. Vhazování bude provádět Espanyol.
     
    117
    Aaron Martín posílal centr z levé strany do šestnáctky. Alcorcón dokázal odvrátit. Na zemi se nyní drží za nohu Óscar Plano, zřejmě má křeče. Je to určitě hodně náročný předvánoční zápas pro oba celky.
     
    118
    Hra je nyní vedená na levé straně. Kde se snaží něco vymyslet Óscar Plano. Alcorcón si ale situaci dobře hlídá.
     
    119
    Óscar Plano nyní z blízkosti trefil hlavu Álvara Giméneze. Tohle muselo bolet. Hostující forvard je logicky otřesený. A jen tak se mu ze země zvedat chtít nebude.
     
    120
    Málem si v závěru vsítil vlastence David López! Centr z pravé strany od Óscara Plana byl hodně nebezpečný, Roberto Jiménez si pro míč došel, každopádně jeho spoluhráč se mu motal pod nohama. Nakonec pro Espanyol dopadlo vše dobře.
    120. skorovlastenec Espanyolu
     
    Dnešní utkání sleduje 9143 diváků.
     
    120+1
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Pár šancí si oba celky v prodloužení vytvořily. Nakonec však o postupujícím bude muset rozhodnout penaltový rozstřel. jen opravdu stěží můžeme odhadovat, kdo bude v téhle disciplíně lepším týmem.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:1
    David Rodríguez (ALC) snadno zamířil do protipohybu brankáře Roberta Jiméneze.
     
    1. série
    1:1
    Piatti (ESB) poslal nechytatelnou pumelici přesně k tyčce.
     
    2. série
    1:2
    Víctor Pérez (ALC) zamířil taktéž do protipohybu domácího brankáře, ostatně jako jeho spoluhráč David Rodríguez.
     
    2. série
    2:2
    Aaron Martín (ESB) snadno zakončil k tyčce. Znovu neměl Dani Jiménez žádnou šanci.
     
    3. série
    2:2
    Óscar Plano (ALC) nevyzrál na Roberta Jiméneze! Ten jeho dělovku jednoruč vyrazil.
     
    3. série
    2:2
    Gerard Moreno (ESB) zamířil pouze mimo. A začínáme odznovu.
     
    4. série
    2:3
    Snadná práce. Samu (ALC) si s penaltou hravě poradil.
     
    4. série
    3:3
    Pérez (ESB) rovněž neměl problém se zakončení. Pořád máme vyrovnáno.
     
    5. série
    3:4
    Álvaro Giménez (ALC) nevymýšlel nic světoborného, hlavně do protipohybu domácího brankáře, to byl jeho cíl.
     
    5. série
    3:4
    José Jurado (ESB) poslal svou střelu jen nad branku! A máme rozhodnuto. Takový luxus si už domácí záložník neměl dovolit.
    José JURADO
     
    120+1
    V penaltovém rozstřelu zvítězil tým AD Alcorcón.
    Autorem vítězné branky je ÁLVARO GIMÉNEZ.
     
    Konec zápasu.
     
    Dva neúspěšní střelci v penaltovém rozstřelu, to už bylo pro Espanyol prostě příliš. Vyrovnání v závěru druhého poločasu mu ve finále bylo k ničemu, soupeř totiž nakonec postupuje místo něho do osmifinále Copa del Rey, a to zásluhou Álvara Giméneze, který vstřelil jak gól ze hry, tak si na své konto připsal i rozhodující trefu v penaltách.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (23:41:33)

    Patrik Sandev

    Branky: 84. Pérez – 20. Álvaro Giménez, rozh. pen. Álvaro Giménez

    Karty:   81. Óscar Plano (ALC)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   David Rodríguez (ALC)
    1:1   Piatti (ESB)
    2. série:
    1:2   Víctor Pérez (ALC)
    2:2   Aaron Martín (ESB)
    3. série:
    2:2   Óscar Plano (ALC)
    2:2   Gerard Moreno (ESB)
    4. série:
    2:3   Samu (ALC)
    3:3   Pérez (ESB)
    5. série:
    3:4   Álvaro Giménez (ALC)
    3:4   José Jurado (ESB)


    Espanyol Barcelona: Roberto Jiménez – Ó. Duarte, David López, D. Reyes, Rubén Duarte (66. Aaron Martín) – Piatti, José Jurado, Javi Fuego, José Antonio Reyes (46. Óscar Melendo) – Caicedo (46. Pérez), Gerard Moreno
    Náhradníci: Óscar Melendo, Aaron Martín, Álvaro Vázquez, Marc Roca, Pérez, Andrés Prieto, Marc Navarro

    AD Alcorcon: Dani Jiménez – Nélson, Vega, Unai Elgezabal, Bellvís – Toribio, Tropi (87. Samu) – Álvaro Rey (61. Víctor Pérez), Ivi (75. David Rodríguez), Óscar Plano – Álvaro Giménez
    Náhradníci: Sergio Aguza, Serbourdin, Dmitrovič, Samu, Pablo Pérez, Víctor Pérez, David Rodríguez

    Rozhodčí: Ricardo De Burgos – César García, Iker De Francisco

    Diváci: 9143
    29.11.2016
    Alcorcon - Espanyol 1:1

    Branky: 51. Gimenez – 84. J.A. Reyes

    Karty:   20. Elgezabal (ALC), 56. Paez (ALC), 66. Aguza (ALC) – 40. Diop (ESB), 43. Alvarez (ESB), 89. Rios (ESB)

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 22:17.
    bahis siteleri