Vítkovice – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 28.12.2016, 18:20 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a v roce 2017 zase nashledanou! (20:56:55)
     
    Utkání je u konce! Piráti v poslední utkání roku na domácím ledě prohrávají s Pardubicemi 1:3, Východočeši si připsali důležitou výhru!

    Pardubice hrály v první třetině hodně aktivně a zaslouženě vedly o dvě branky. Na zásah Petra Sýkory v šestnácté minutě dokázal navázat Tomáš Klimenta, jenž se trefil o dvě minuty později.

    V prvním polovině druhé třetiny byli jasně lepší hosté, kterým se povedlo dát třetí branku po individuální akci Lukáše Nahodila. Poté byli Piráti aktivní a měli několik tutovek. Martin Růžička ovšem všechny neskutečně pokryl.

    Třetí třetina patřila domácím, kteří svého soupeře přestříleli v poměru 14:5. Piráti ovšem vstřelili jedinou branku z hole Dávida Skokana, a tak podruhé v řadě na domácím ledě prohráli.

    Střely na branku: 30:29
     
    Nejlepší hráči

    DÁVID SKOKAN – LUKÁŠ NAHODIL
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Pardubicím se ještě povedlo vyhodit na jedno zakázané uvolnění. Na stavu střetnutí to nic nezmění, Pardubice v Chomutově vyhrají 3:1.
     
    59:40
    Petr Koblasa se dostal k puku před brankou, kde byl ve vyložené šanci. Ve skrumáži těl ovšem nedokázal překonat dnes luxusně chytajícího Růžičku.
     
    59:34
    Přihrávka Davida Kämpfa za branku byla ztečována a puk skončil v ochranné síti. Ještě tedy jedno vhazování před brankou Růžičky.
     
    59:05
    Až nyní se hosté poprvé v poweplay dokázali osvobodit. Nicholas Schaus poslal kotouč až za branku, kterou v současné době nikdo nehájí.
     
    58:48
    Dlouhé snažení bylo zakončeno pokusem Jana Rutty od modré čáry. Do trajektorie puku se ovšem položil obětavý hráč, jenž puk srazil do ochranné sítě.
     
    58:06
    Po vyhození kotouče mimo mantinel odchází z branky Tomáš Král. Piráti mají dvě minuty na vstřelení dvou branek.
     
    57:38
    Nahazovaný kotouč před branku hledal hůl Petra Koblasy. Domácí útočník se ovšem k teči nedostal, snažení ovšem trvá.
     
    57:14
    Martin Růžička podržel další nahozený kotouč na jeho branku v lapačce a přerušil hru. Vhazovat se bude pro změnu po jeho levici.
     
    56:55
    Domácí hned zakončovali. Pokus od modré čáry byl ovšem tečován jen do ochranné sítě nad brankou, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    56:50
    Pardubice nyní nic nevymýšlely a vyhodily puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankou pardubického brankáře.
     
    56:27
    Hosté opět ušetřili drahocenný čas, když drželi puk u mantinelu. Domácím hráčům se hodně krátí čas na vyrovnání.
     
    55:53
    Jan Rutta nyní mohl poslat do úniku Davida Kämpfa. Hokejku svého spoluhráče ovšem nenašel a puk se odrazil do obranného pásma Pirátů.
     
    55:23
    Hra je přerušena poté, co přihrávka Petra Koblasy byla ztečována do ochranné sítě. Vhazovat se bude před brankou Martina Růžičky.
     
    54:19
    Následně neuspěl ani jeden z domácích nahozením od modré čáry. Martin Růžička nyní kotouč raději udržel ve své lapačce.
     
    54:03
    Dávid Skokan měl na holi druhou branku. Sám před brankou ovšem nepřekonal pozorného Martina Růžičku, to byla velká šance!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Skokan (Rutta) – 16. P. Sýkora, 18. Klimenta (Nahodil, T. Kaut), 31. Nahodil


    Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

    Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek

    Diváci: 4327
    bahis siteleri