Vítkovice – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 28.12.2016, 18:20 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Po vyhození kotouče mimo mantinel odchází z branky Tomáš Král. Piráti mají dvě minuty na vstřelení dvou branek.
     
    54:03
    Dávid Skokan měl na holi druhou branku. Sám před brankou ovšem nepřekonal pozorného Martina Růžičku, to byla velká šance!
     
    51:25
    Po vyražené střele Flemminga se k dorážce před brankou dostal Jakub Sklenář. Ten ve výborné pozici ale trefil jen připraveného Růžičku!
     
    50:16
    Domácí celek si zahraje početní výhodu. Jan Ščotka držel za brankou Marka Tomicu a odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    49:29
    Kombinace domácího celku byla zakončena přihrávkou na pravý kruh, odkud pálil Michal Vondrka. Chomutovský kapitán ale napálil jen tyč!
     
    46:59
    Dobrá šance i na straně druhé. Nicholas Johnson se prodral před branku, kde ale bekhendem trefil jen tyčku. Následně se Piráti dostali k puku.
     
    46:31
    Hned po buly mohlo být sníženo! Michal Vondrka se hnal sám na Růžičku, kterého ovšem střelou k levé tyčce nepřekonal – netrefil totiž branku!
     
    45:22
    Ano, přichází přesilová hra. Adam Raška před brankou fauloval, sekl dotírajícího Matěje Berana. Šance pro Pardubice!
    44:41 Dávid SKOKAN - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní se Piráti konečně dočkali! Dlouhý tlak byl zakončen střelou DÁVIDA SKOKANA. Slovenský útočník udělal kličku padajícímu obránci a následně zamířil přesně do pravého růžku branky. Asistence: Jan Rutta.
     
    41:05
    Petr Sýkora projel po levé straně do zakončení, ale jeho tvrdá střela, která Královi vypadla, skončila jen vedle branky!
     
    38:59
    David Kämpf našel v další stoprocentní pozici Marka Tomicu. Ani on se ovšem střelou k levé tyčce nedokázal prosadit. Důvod? Martin Růžička.
     
    38:39
    Michal Vondrka trefil z levé strany jen tyčku. K dorážce se před brankou dostával Michal Poletín, jenž ale bekhendem nepřekonal Růžičku. Ten je opravdu výjimečný dnes.
     
    36:56
    Hned po zákroku Martina Růžičky se pokoušel dorážet Brett Skinner. Toho ale krosčekoval Tomáš Čáslava, a tak mu to kanadský bek vrátil ve formě sekání. Oba jdou na trestnou lavici.
     
    36:56
    Následoval výborný pokus z mezikruží a ještě lepší zákrok Martina Růžičky – ten dnes chytá naprosto famózně!
     
    36:32
    Zblokovaná střela Jana Rutty se dostala k Michalu Vondrkovi, jenž měl před sebou odkrytou branku. Jeho pokus byl ale zázračně ztečován!
     
    36:09
    Domácí budou hrát dvojnásobnou přesilovku. Jakub Sklenář byl faulován po faulu kolenem. Nepěkný zákrok od Jana Ščotky.
     
    35:43
    V ještě lepší pozici byl následně Brett Skinner. Ten dostal přihrávku na pravý kruh, odkud napálil jen beton přesouvajícího se Růžičky!
     
    34:55
    Ladislav Havlík za brankou přišpendlil na mantinel chomutovského hráče. Inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    34:04
    Následovala obrovská šance Dávida Skokana. Ten se zjevil sám před brankou, ale beton Růžičky nakonec přehodit nedokázal!
     
    32:35
    Do dobré střelecké pozice se po přihrávce na pravou stranu dostal Nicholas Schaus. Zámořský obránce mířil mezi betony, mezírku zde ale nenašel.
     
    31:36
    Tak bude. Vladimír Růžička dostal osobní trest a když bouchl vrátkami, dostal trest do konce utkání. To jsou věci.
    30:46 Lukáš NAHODIL - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A po této sporné situaci padá třetí branka Pardubic – která je ovšem vzhledem k tlaku zasloužená! LUKÁŠ NAHODIL konečně uspěl, hostující útočník si položil Krále a u pravé tyčky jej dokázal překonat. Hosté vedou o tři branky. Bez asistence.
     
    29:37
    Opět Lukáš Nahodil! Hostující útočník se prokličkoval až před branku, kde ani ve svém třetím nájezdu nedokázal překonat Tomáše Krále.
     
    28:21
    Další obrovská šance a opět domácí zachránila branková konstrukce! Po přihrávce zpoza branky zakončoval Matěj Beran, ten ale trefil jen břevno.
     
    28:05
    Lukáš Nahodil se rozjel proti Tomáši Královi a pokoušel se jej překonat u pravé tyčky. Domácí brankář jej ovšem vybruslil a puk vyrazil.
     
    28:02
    Lukáš Nahodil se hnal následně do obrovské šance. Sám unikal na Krále, jenž trefil levou tyčku! Byl ovšem faulován, a tak si svůj nájezd zopakuje!
     
    27:19
    Obrovská šance Pardubic! Jérôme Leduc dostal kotouč před branku, kde byl naprosto sám! Bekhendem ale Krále nedokázal překonat.
     
    23:59
    Ivan Huml v další zajímavé pozici. Z mezikruží zakončoval k pravé tyčce, ale připraveného Růžičku svým pokusem nedokázal překonat!
     
    21:45
    Ti svou nadějnou akci zakončili střeleckým pokusem Tylera Redenbacha. Tomu se ale z mezikruží Krále překonat nepovedlo!
     
    18:49
    Lukáš Nahodil si najel opět po levé straně před branku. V blízkosti domácí branky ovšem nastřelil jen masku dezorientovaného Krále!
     
    18:24
    A hostům je nyní dokonce nabídnuta přesilová hra. Vladimír Růžička se prezentoval zbytečným útočným faulem – vyloučen je za hru vysokou holí.
    17:37 Tomáš KLIMENTA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je z toho druhá a nutno říct že zasloužená branka! Lukáš Nahodil projel po levé straně až před branku a skrz brankoviště posunul kotouč před prázdnou klec. TOMÁŠ KLIMENTA byl v pravý čas na dobré pozici. Prázdnou branku následně dokázal trefit i přes ležícího Mrázka! Asistence: Lukáš Nahodil a Tomáš Kaut.
    15:23 Petr SÝKORA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Následně ale chomutovský brankář kapituluje a Pardubice jdou do vedení! Jeden z domácích obránců rozehrál jen na PETRA SÝKORU, který střelou zápěstím z levého kruhu překonal Tomáše Krále poprvé v utkání! Bez asistence.
     
    12:41
    Jaroslav Mrázek byl osloven ideální přihrávkou na levou stranu. Z této pozice zakončoval k bližší tyčce, kterou nakonec svým pokusem orazítkoval!
     
    08:42
    Výborně si po vhazování vjel k levému kruhu David Tomášek. Hostující forvard ovšem zamířil jen do výstroje připraveného Krále!
     
    07:06
    Ondřej Dlapa za brankou Krále držel protihráče tak dlouho, až mu byl odpískán nedovolený zákrok. Uvidíme tak první přesilovku utkání.
     
    01:11
    Obrovská šance domácích! David Kämpf dostal puk mezi kruhy, odkud zakončoval k levé tyčce. Martin Růžička ale vytasil neskutečný zákrok!
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Skokan (Rutta) – 16. P. Sýkora, 18. Klimenta (Nahodil, T. Kaut), 31. Nahodil


    Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

    Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek

    Diváci: 4327
    bahis siteleri