Vítkovice – K. Vary 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Liberec 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 28.12.2016, 18:20 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den z chomutovské SD ARÉNY! Dvacet minut po šesté hodině večerní startuje utkání třiatřicátého kola mezi domácím Chomutovem a hosty z Pardubic. Předposlední utkání obou celků v tomto roce budeme sledovat v tomto onlajnu.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (7.)
    32 zápasů, 49 bodů (V – P – P – V – P)


    Severočeský celek je aktuálně na sedmé pozici s náskokem tří bodů na osmé Vítkovice. Celek Vladimíra Růžičky zároveň ztrácí na účastníka Sprengler Cupu a aktuálně šestý celek čtyři body, Piráti i Mountfield mají na svém kontě totožný počet utkání. Chomutovští naposledy zvítězili v Praze, Spartu přetlačili 3:2.

    Nejproduktivnější hráči
    Michal Vondrka – 32 zápasů, 32 bodů (14+18)
    Ivan Huml – 32 zápasů, 26 bodů (14+12)
    David Kämpf – 32 zápasů, 24 bodů (14+10)
     
    HC DYNAMO PARDUBICE (13.)
    32 zápasů, 31 bodů (V – P – P – V – P)


    Východočeský celek zažívá hodně nepovedenou sezonu a aktuálně se plácá na předposledním místě ligové tabulky s náskokem dvou bodů na poslední Karlovy Vary. Na místa zaručující předkolo play-off chybí svěřencům kouče Rohlíka osm bodů. Pardubicím se naposledy povedlo otočit utkání se Zlínem, doma prohrávali 0:2, ale nakonec zvítězili za dva body.

    Nejproduktivnější hráči
    Tomáš Rolinek – 29 zápasů, 24 bodů (14+10)
    Tyler Redenbach – 23 zápasů, 21 bodů (8+13)
    Nicholas Charles Schaus – 28 zápasů, 20 bodů (3+17)
     
    Vzájemné utkání v letošní sezoně

    I přesto, že se celku z Pardubic bodově nedaří, Piráti jsou opravdu oblíbeným soupeřem. Dynamo vyhrálo první utkání v Chomutově po velké přestřelce v poměru 6:5 po prodloužení.

    Druhé utkání se hrálo v polovině listopadu na Východu Čech, Pardubicím se povedlo po dobrém a zodpovědném výkonu zvítězit 4:1.

    1: Piráti Chomutov 5:6pp. Dynamo Pardubice
    8. Kämpf (Koblasa, Poletín), 11. Poletín (Skinner, Hřebejk), 18. Vondrka (Huml, Poletín), 36. Kaše (Vondrka), 40. V. Růžička (Kaše, Valach) – 17. Schaus (Mallet, Rapáč), 26. P. Sýkora (Rolinek, Redenbach), 33. Hubáček (Nahodil), 35. Hubáček, 39. Redenbach (P. Sýkora, Rolinek), 61. P. Sýkora (Redenbach, Schaus)

    2: Dynamo Pardubice 4:1 Piráti Chomutov
    6. Schaus (P. Sýkora), 11. Tomášek (Klimenta, Leduc), 36. P. Sýkora (Schaus, Tomášek), 48. Bárta (Leduc, Rolinek) – 13. Kämpf (Koblasa)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.

    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

    Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek.
     
    Krásný den z chomutovské SD ARÉNY! Na ledě se prohání hokejisté obou celků. Rozbruslení za malou chvilku skončí, v brankách dnes Tomáš Král a Martin Růžička.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ledě již krouží rozhodčí a hokejisté Pardubic. Během chvilky na ledovou plochu vjedou také hokejisté domácího celku a utkání třiatřicátého kola začne.
     
    Ještě před startem utkání bude udělen dres Michalu Vondrkovi. Třetí nejproduktivnější hráč extraligy a kapitán domácích odehrál na Spartě sedmisté utkání. Právě dres s tímto číslem mu bude nyní udělen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní vhazování sice vyhráli hokejisté Pardubic, ale Petr Sýkora následně poslal puk jen do pásma Chomutova. Puku se ujal Ondřej Dlapa.
     
    00:39
    Hosté to tak zkoušeli podruhé, ale ani nyní jim snažení nevyšlo, a tak se k puku dostali hokejisté Chomutova. Ti se dostávají do útočného pásma.
     
    01:11
    Obrovská šance domácích! David Kämpf dostal puk mezi kruhy, odkud zakončoval k levé tyčce. Martin Růžička ale vytasil neskutečný zákrok!
     
    01:35
    Hosté se pokoušeli dostat do útoku. Tomáš Klimenta dostával přihrávku zpoza branky. Tu ale nezpracoval a píská se tedy zakázané uvolnění.
     
    01:49
    Dobrá šance čekala také na Matěje Berana. Ten dostal puk mezi kruhy, odkud zakončoval. Jeho rána byla ovšem zblokována nad branku.
     
    01:59
    Matěj Beran následně dohrál za brankou Jaroslava Mrázka. Zezadu jej poslal na mantinel a chomutovský obránce se zvedal delší dobu. Po minutě nakonec ale odjel na střídačku.
     
    02:33
    Dobrou přihrávku dostal do útoku Dávid Skokan. Chomutovský forvard následně zakončoval z levé strany, beton Martina Růžičky byl ovšem na správném místě.
     
    02:57
    Následoval pokus Juraje Valacha od modré čáry. Před brankou se k teči nikdo nedostal, a tak skončil jen vedle levé tyčky. Snažení domácích pokračuje.
     
    03:15
    Zpoza branky se dostal kotouč na levý kruh. Michal Vondrka z této pozice zakončoval, ale trefil jen připravenou výstroj Martina Růžičky.
     
    03:51
    Matěj Beran aktivní i v dalším střídání. Po pravé straně zavezl do třetiny puk, ale akci se mu dále nepovedlo rozvést. Pardubice jsou i tak aktivní.
     
    04:40
    Na pravé straně Petr Koblasa objel obránce a hnal se do pásma. Chomutovskému útočníkovi byl ovšem hned odpískán ofsajd.
     
    04:57
    Nebezpečně nahazoval na branku Chomutova obránce Nicholas Schaus. Jeho pokus skončil na hokejce bránícího hráče Chomutova, jenž stál v brankovišti.
     
    05:33
    Po chvilkovém snažení hostů se do útoku vydali domácí. Střela jednoho z nich byla tečována a skončila v ochranné síti.
     
    05:48
    Při následné kombinaci se domácí borci objevili v ofsajdovém postavení. Vhazovat se tak bude opět ve středním pásmu.
     
    06:15
    Po pokusu Jana Ščotky od modré čáry si připsal další zákrok Tomáš Král. Ten jeho pokus od modré čáry ukryl ve výstroji, pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:52
    Alexandre Mallet vjel po levé straně do pásma, kde se pokoušel obejít obránce, což se mu ovšem nepovedlo. Povedlo se mu ale vybojovat přesilovku.
     
    07:06
    Ondřej Dlapa za brankou Krále držel protihráče tak dlouho, až mu byl odpískán nedovolený zákrok. Uvidíme tak první přesilovku utkání.
     
    07:14
    Pirátům se hned povedlo vyhodit až k brance Martina Růžičky. Odtud tedy musí hostující celek rozjet svou první přesilovkou akci.
     
    07:52
    Domácí se ovšem během tohoto intervalu dvakrát osvobodili a zatím toto oslabení zvládají na jedničku. Pardubicím se nedaří.
     
    08:27
    Probíhají poslední sekundy početní výhody Pardubic a hosté jsou s pukem za svou brankou. Nejspíše tak rozjíždějí svojí poslední akci.
     
    08:42
    Výborně si po vhazování vjel k levému kruhu David Tomášek. Hostující forvard ovšem zamířil jen do výstroje připraveného Krále!
     
    08:52
    V posledních sekundách přesilovky se ještě jednou přerušuje. Následovat bude vhazování po levici mladého chomutovského brankáře.
     
    09:06
    Domácí v plném počtu.
     
    09:47
    Hosté jsou ovšem aktivní i po skončení přesilovky. Do žádných střeleckých pozic se ale celek kouče Rohlíka nedostává.
     
    10:01
    Zajímavě dostával puk do jízdy chomutovský David Kämpf. Ten ale v poslední chvíli ztratil kotouč, a tak jeho akce nebyla dokončena.
     
    10:49
    Pokračuje se ve vysokém tempu. Hostům nevyšla akce a následoval protiútok domácích. Ani ten ovšem domácím nevyšel dle představ.
     
    11:25
    Od pravého mantinelu to následně zkoušel Jan Rutta, jehož nahození bylo ještě tečováno. Martin Růžička ovšem dokázal na neposedný kotouč zareagovat.
     
    11:36
    Perníkáři se následně pokoušeli hned projít do útoku. Přihrávka směrem dopředu ovšem nevyšla, a tak se píská icing.
     
    12:02
    Za brankou Pardubic bojoval Vladimír Růžička. Domácí útočník se ovšem nedokázal vymotat, a tak do útoku míří hokejisté Pardubic.
     
    12:17
    Těm se povedlo projít až do útočného pásma. Nahození na branku ukryl v lapačce Tomáš Král, pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    12:41
    Jaroslav Mrázek byl osloven ideální přihrávkou na levou stranu. Z této pozice zakončoval k bližší tyčce, kterou nakonec svým pokusem orazítkoval!
     
    13:24
    Pokračuje se aktivní hrou domácího celku, který je nyní hladový a chce skórovat. Uvidíme, zda se mu to povede.
     
    13:56
    Tomáš Rolinek následně hodně obětavě padl do tvrdé rány od modré čáry. Bývalý reprezentační kapitán pomalu opustil ledovou plochu.
     
    14:44
    Matěj Beran se před brankou dostával k dorážce. Robustný hráč se ovšem v brankovišti Tomáše Krále neprosadil, a tak se pokračuje kombinací Pirátů.
     
    15:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Následně ale chomutovský brankář kapituluje a Pardubice jdou do vedení! Jeden z domácích obránců rozehrál jen na PETRA SÝKORU, který střelou zápěstím z levého kruhu překonal Tomáše Krále poprvé v utkání! Bez asistence.
    15:23 Petr SÝKORA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:47
    Piráti se hned dostali do pásma, kde chtěli zakombinovat. Přihrávka na Bretta Skinnera šla ovšem do ofsajdové pozice, a tak bylo po akci.
     
    16:16
    Další útok chomutovského celku byl ukončen ztečovanou přihrávkou nad mantinel. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    16:49
    Nebezpečný pokus musel řešit Tomáš Král. Na toho letěl puk z velkého úhlu. Chomutovský brankář ale tento pokus dokázal vyrazit.
     
    17:21
    Další nebezpečný útok Pardubic po pravé straně byl zastaven padajícím chomutovským obráncem. Snažení hostů ovšem pokračuje.
     
    17:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je z toho druhá a nutno říct že zasloužená branka! Lukáš Nahodil projel po levé straně až před branku a skrz brankoviště posunul kotouč před prázdnou klec. TOMÁŠ KLIMENTA byl v pravý čas na dobré pozici. Prázdnou branku následně dokázal trefit i přes ležícího Mrázka! Asistence: Lukáš Nahodil a Tomáš Kaut.
    17:37 Tomáš KLIMENTA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:24
    A hostům je nyní dokonce nabídnuta přesilová hra. Vladimír Růžička se prezentoval zbytečným útočným faulem – vyloučen je za hru vysokou holí.
     
    18:49
    Lukáš Nahodil si najel opět po levé straně před branku. V blízkosti domácí branky ovšem nastřelil jen masku dezorientovaného Krále!
     
    19:41
    Dlouhá kombinační hra domácích byla ukončena vyhozením od Marka Tomici. To bylo nejspíše to poslední, co se v první třetině stalo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina! Pardubice zatím hrají hodně aktivně, jsou lepším celkem a zaslouženě vedou. Na branku Petra Sýkory v šestnácté minutě dokázal navázat Tomáš Klimenta, jenž se trefil o dvě minuty později. Pardubice jsou na tom tedy mnohem lépe a utkání mají snově rozehrané.

    Střely na branku: 6:10
     
    Oba celky jsou zpátky na ledové ploše, druhá třetina s přesilovkou Pardubic začne za pár sekund.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Domácí v plném počtu.
     
    20:31
    Lukáš Nahodil vjel do pásma, ale místo střeleckého pokusu počkal na spoluhráče, kterým následně předal puk.
     
    21:06
    Nahozený puk směrem dopředu skončil za brankou Růžičky a píská se zakázané uvolnění. To se ale nelíbilo domácím a rozhodčí uznali chybu. Vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    21:21
    Do pásma hned najel domácí Koblasa, jenž přihrával mezi kruhy. Z této pozice se ovšem nikdo neprosadil a k puku se dostali hosté.
     
    21:45
    Ti svou nadějnou akci zakončili střeleckým pokusem Tylera Redenbacha. Tomu se ale z mezikruží Krále překonat nepovedlo!
     
    22:06
    Zajímavou přihrávku před branku dostával Ivan Huml. Ten ale v blízkosti nedokázal zamířit přesně a kotouč tak skončil jen vysoko nad.
     
    22:41
    Vladimír Růžička následně hledal před brankou Davida Kämpfa. K tomu se ale kotouč nakonec nedostal díky obrannému zákroku.
     
    23:19
    Dávid Skokan se nyní prodíral po levé straně do pásma. Tam ale na něj čekalo překvapení v podobě trojice bránících hráčů. Pardubice jsou u puku.
     
    23:59
    Ivan Huml v další zajímavé pozici. Z mezikruží zakončoval k pravé tyčce, ale připraveného Růžičku svým pokusem nedokázal překonat!
     
    24:24
    Aktivita domácích pokračovala a zakončena byla pokusem z mezikruží. Střela byla ovšem zblokována jen do ochranné sítě nad brankou.
     
    24:37
    Po chvilce hry se opět přerušuje. Puk byl totiž ztečován mimo ledovou plochu, vhazuje se opět ve středovém kruhu.
     
    25:13
    Přihrávkou na pravou stranu byl osloven Petr Koblasa. Vladimír Růžička jej ovšem našel pouze v ofsajdovém postavení, pokračuje se tedy vhazováním.
     
    25:43
    Jan Starý našel před brankou Lukáše Nahodila, který byl osamocen. Hostující útočník ovšem přihrávku nečekal a puk nezpracoval.
     
    26:09
    Další chomutovský útok skončil neúspěchem. Přihrávka směrem dopředu nebyla zachycena a rozhodčí tak odpískali zakázané uvolnění.
     
    26:42
    Delší dobu se bojovalo o kotouč u mantinelu. Ten nakonec vydolovali hosté, ale do útoku se s ním nedostali. Následovat tak bude komerční pauza.
     
    27:19
    Obrovská šance Pardubic! Jérôme Leduc dostal kotouč před branku, kde byl naprosto sám! Bekhendem ale Krále nedokázal překonat.
     
    28:02
    Lukáš Nahodil se hnal následně do obrovské šance. Sám unikal na Krále, jenž trefil levou tyčku! Byl ovšem faulován, a tak si svůj nájezd zopakuje!
     
    28:05
    Lukáš Nahodil se rozjel proti Tomáši Královi a pokoušel se jej překonat u pravé tyčky. Domácí brankář jej ovšem vybruslil a puk vyrazil.
     
    28:21
    Další obrovská šance a opět domácí zachránila branková konstrukce! Po přihrávce zpoza branky zakončoval Matěj Beran, ten ale trefil jen břevno.
     
    28:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    Dnešní utkání sleduje 4327 diváků.
     
    28:43
    Hned po vhazování nebezpečně pálil Petr Čáslava. Ten svou dělovkou ale trefil jen betony připraveného Krále v brance.
     
    29:13
    Po dlouhé době přišla také střela domácích. Ondřej Dlapa zakončoval od levého mantinelu, svou bombou ale trefil jen připraveného Růžičku.
     
    29:37
    Opět Lukáš Nahodil! Hostující útočník se prokličkoval až před branku, kde ani ve svém třetím nájezdu nedokázal překonat Tomáše Krále.
     
    30:08
    A další zákrok chomutovského brankáře. Nyní proti pokusu od levého mantinelu. Domácí si koledují o branku, hrají opravdu špatně.
     
    30:13
    Po vhazování musel přijít další zákrok domácího brankáře. Ten ale opět vymazal pokus pardubického družstva.
     
    30:38
    Přihrávka na Michala Vondrku nebyla zachycena, nicméně domácí útočník byl ani ne metr od puku. I tak rozhodčí odpískal icing.
     
    30:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A po této sporné situaci padá třetí branka Pardubic – která je ovšem vzhledem k tlaku zasloužená! LUKÁŠ NAHODIL konečně uspěl, hostující útočník si položil Krále a u pravé tyčky jej dokázal překonat. Hosté vedou o tři branky. Bez asistence.
    30:46 Lukáš NAHODIL - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:18
    Piráti nezažívají dobré utkání a nevychází jim ani přihrávky. Uvidíme, jestli se domácí celek ještě dokáže zvednout.
     
    31:36
    Na obranné modré čáře domácích byl atakován Vladimír Růžička. Matěj Beran jej zasáhl ramenem do obličeje, rozhodčí ale nejspíše vylučovat nebude.
     
    31:36
    Tak bude. Vladimír Růžička dostal osobní trest a když bouchl vrátkami, dostal trest do konce utkání. To jsou věci.
     
    32:02
    Petr Sýkora posílal do úniku spoluhráče, ale nevyšla mu přihrávka. Následovat tak bude útok domácího celku.
     
    32:35
    Do dobré střelecké pozice se po přihrávce na pravou stranu dostal Nicholas Schaus. Zámořský obránce mířil mezi betony, mezírku zde ale nenašel.
     
    32:35
    Nyní se opravuje plexisklo se kterým bouchl Vladimír Růžička. Nějakou dobu se nehraje a hrát se nejspíše nebude.
     
    32:43
    Individuálně projel pásmem Adam Raška, který následně zakončoval. Svým pokusem ovšem trefil jen vyrážečku hostujícího brankáře.
     
    33:21
    Zpoza obránce po rychlém útoku zakončoval Brett Flemming. Jeho pokus ovšem skončil na dnes dobře chytajícím Růžičkovi.
     
    33:40
    Hned po vhazování zakončoval Juraj Valach. Jeho dělovka ovšem skončila jen na betonech připraveného Růžičky.
     
    34:04
    Následovala obrovská šance Dávida Skokana. Ten se zjevil sám před brankou, ale beton Růžičky nakonec přehodit nedokázal!
     
    34:45
    Piráti jsou poprvé ve třetině aktivní. Jejich snažení bude odměněno jejich první početní výhodou v utkání.
     
    34:55
    Ladislav Havlík za brankou přišpendlil na mantinel chomutovského hráče. Inkasuje dvě minuty za krosček.
     
    35:16
    Michal Vondrka hledal hokejku Michala Poletína. Ten se ale k teči nedostal a puk se tak objevil za brankou Martin Růžičky.
     
    35:43
    V ještě lepší pozici byl následně Brett Skinner. Ten dostal přihrávku na pravý kruh, odkud napálil jen beton přesouvajícího se Růžičky!
     
    36:09
    Domácí budou hrát dvojnásobnou přesilovku. Jakub Sklenář byl faulován po faulu kolenem. Nepěkný zákrok od Jana Ščotky.
     
    36:32
    Zblokovaná střela Jana Rutty se dostala k Michalu Vondrkovi, jenž měl před sebou odkrytou branku. Jeho pokus byl ale zázračně ztečován!
     
    36:56
    Následoval výborný pokus z mezikruží a ještě lepší zákrok Martina Růžičky – ten dnes chytá naprosto famózně!
     
    36:56
    Hned po zákroku Martina Růžičky se pokoušel dorážet Brett Skinner. Toho ale krosčekoval Tomáš Čáslava, a tak mu to kanadský bek vrátil ve formě sekání. Oba jdou na trestnou lavici.
     
    37:17
    Tvrdě to zkoušel od modré čáry Juraj Valach. Jeho pokus ani následná dorážka ovšem neskončila za zády Martina Růžičky.
     
    37:46
    Slovenský obránce následně nepřesně nahrával Flemmingovi. Piráti se sami dostali z pásma.
     
    38:09
    Hosté v plném počtu.
     
    38:39
    Michal Vondrka trefil z levé strany jen tyčku. K dorážce se před brankou dostával Michal Poletín, jenž ale bekhendem nepřekonal Růžičku. Ten je opravdu výjimečný dnes.
     
    38:59
    David Kämpf našel v další stoprocentní pozici Marka Tomicu. Ani on se ovšem střelou k levé tyčce nedokázal prosadit. Důvod? Martin Růžička.
     
    39:44
    Pardubice v závěru druhé třetiny kombinují v útočném pásmu a nejspíše zde třetinu dohrají. Piráti musejí dát tři branky, aby dnes bodovali.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce! V prvním polovině byli jasně lepší hosté, kterým se povedlo dát třetí branku po individuální akci Lukáše Nahodila. Poté byli Piráti aktivní a měli několik tutovek. Martin Růžička ovšem všechny neskutečně pokryl.

    Střely na branku: 16:24
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše. Pardubice jsou blízko, povede se přeci jen domácím stav utkání ještě zdramatizovat?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Nicholas Johnson vybojoval kotouč a hned jej nahodil za branku Pardubic. Jeho spoluhráči se pokouší zatlačit domácí celek.
     
    40:41
    To se nepovedlo a následoval útok Pirátů. Těm se ale nepovedlo udržet se v pásmu, a tak uvidíme opět snažení hostů.
     
    41:05
    Petr Sýkora projel po levé straně do zakončení, ale jeho tvrdá střela, která Královi vypadla, skončila jen vedle branky!
     
    41:36
    Následně je pískána domácím vysoká hůl, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    42:03
    Ondřej Dlapa posílal do útoku Petra Koblasu, který jeho přihrávku nedokázal zpracovat. Puk po jeho teči skončil mimo hřiště.
     
    42:23
    Michal Vondrka se dostal k volnému puku a hned jej poslal na branku. Martin Růžička ale pokus doprostřed branky pohodově zneškodnil.
     
    42:43
    V další akci to zkoušel z úhlu Marek Tomica. Martin Růžička ovšem toto nemohl pustit, tento pokus vyrazil mimo branku.
     
    43:19
    K puku se dostával Petr Koblasa, který se následně hna do samostatného úniku. Domácí forvard se ovšem nacházel v ofsajdu.
     
    43:32
    Flemmingovo nahození od modré čáry tečoval Jakub Sklenář, ale opět přímo do výstroje Martina Růžičky. Ten opět nemusel předvést světoborný zákrok.
     
    44:09
    Piráti to ve třetí třetině zkoušejí ze všech pozic. Pokus Ondřeje Dlapy byl tečován Davidem Kämpfem. Jen ale nad branku, vhazovat se bude ve středu hřiště.
     
    44:26
    Piráti pokračovali v tlaku. Jan Rutta ovšem dvakrát mířil do připraveného obránce. Tlak Chomutova trvá i nadále.
     
    44:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    A nyní se Piráti konečně dočkali! Dlouhý tlak byl zakončen střelou DÁVIDA SKOKANA. Slovenský útočník udělal kličku padajícímu obránci a následně zamířil přesně do pravého růžku branky. Asistence: Jan Rutta.
    44:41 Dávid SKOKAN - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:12
    Místo pokračujícího tlaku hráli hosté, kteří aktivně kombinují za brankou Tomáše Krále. Uvidíme, zda se jim povede něco vymyslet.
     
    45:22
    Ano, přichází přesilová hra. Adam Raška před brankou fauloval, sekl dotírajícího Matěje Berana. Šance pro Pardubice!
     
    45:35
    Piráti vyhodili a Tomica aktivně napadal Růžičku za brankou. O puk jej ale následně obrat nedokázal. Do útoku se tak vydají hosté.
     
    45:48
    Jejich snažení bylo zakončeno pokusem Tylera Redenbacha. Ten zakončoval z levého kruhu, pozorného Krále svým pokusem ale nepřekonal.
     
    46:23
    Lukáš Nahodil hledal před brankou Matěje Berana, který ještě vylepšoval pozici pro volného spoluhráče u pravé tyčky. Puk ovšem skončil jen u Krále.
     
    46:31
    Hned po buly mohlo být sníženo! Michal Vondrka se hnal sám na Růžičku, kterého ovšem střelou k levé tyčce nepřekonal – netrefil totiž branku!
     
    46:59
    Dobrá šance i na straně druhé. Nicholas Johnson se prodral před branku, kde ale bekhendem trefil jen tyčku. Následně se Piráti dostali k puku.
     
    47:22
    Domácí v plném počtu.
     
    47:49
    Hodně slibně postupoval po levé straně Brett Skinner. Ten mířil pod víko, ale branku nakonec jen přestřelil.
     
    48:05
    Následně se hra přerušuje. Po komerční přestávce se bude pokračovat vhazováním po pravici Martina Růžičky.
     
    48:22
    Po nepřesném zakončení Jakuba Sklenáře vyhodili hosté na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude opět před pardubickou klecí.
     
    48:47
    David Kämpf dostával ideální přihrávku mezi kruhy. Chomutovský mladík ale následně nedokázal zakončit, puk mu ujel.
     
    49:29
    Kombinace domácího celku byla zakončena přihrávkou na pravý kruh, odkud pálil Michal Vondrka. Chomutovský kapitán ale napálil jen tyč!
     
    49:41
    Na ledě se následně objevil pardubický Lukáš Nahodil. Ten po pár sekundách na zemi opustil ledovou plochu a nejspíše bude v pořádku.
     
    50:16
    Domácí celek si zahraje početní výhodu. Jan Ščotka držel za brankou Marka Tomicu a odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    50:31
    Přihrávka Michala Vondrky zpoza branky byla zablokována a následně hosté vyhodili kotouč až ke Královi.
     
    50:54
    Návrat se domácím nepovedl a kotouč je tak opět za brankou chomutovského brankáře. Piráti musejí od začátku.
     
    51:25
    Po vyražené střele Flemminga se k dorážce před brankou dostal Jakub Sklenář. Ten ve výborné pozici ale trefil jen připraveného Růžičku!
     
    51:44
    Ivan Huml si nahodil za branku kotouč, který ale následně nedokázal zachytit. Pardubice se v oslabení dobře brání a za chvilku budou kompletní.
     
    52:16
    Hosté v plném počtu.
     
    52:25
    Následuje druhá komerční přestávka této třetiny. Po ní se bude vhazovat před brankou Martina Růžičky, který stále drží naděje Pardubic vysoko.
     
    52:41
    Od pravého mantinelu to opět zkoušel Michal Vondrka. Přes hradbu těl ovšem nedokázal trefit branku, Pardubice postupují dopředu.
     
    53:08
    Tomáš Kaut projel do zajímavé šance. Z levé strany zakončoval bekhendem, ale trefil jen připraveného Krále v brance, tlak hostů ovšem trvá.
     
    53:50
    Po dlouhém snažení se o puk u levého mantinelu nakonec rozhodčí přerušil hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    54:03
    Dávid Skokan měl na holi druhou branku. Sám před brankou ovšem nepřekonal pozorného Martina Růžičku, to byla velká šance!
     
    54:19
    Následně neuspěl ani jeden z domácích nahozením od modré čáry. Martin Růžička nyní kotouč raději udržel ve své lapačce.
     
    55:23
    Hra je přerušena poté, co přihrávka Petra Koblasy byla ztečována do ochranné sítě. Vhazovat se bude před brankou Martina Růžičky.
     
    55:53
    Jan Rutta nyní mohl poslat do úniku Davida Kämpfa. Hokejku svého spoluhráče ovšem nenašel a puk se odrazil do obranného pásma Pirátů.
     
    56:27
    Hosté opět ušetřili drahocenný čas, když drželi puk u mantinelu. Domácím hráčům se hodně krátí čas na vyrovnání.
     
    56:50
    Pardubice nyní nic nevymýšlely a vyhodily puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankou pardubického brankáře.
     
    56:55
    Domácí hned zakončovali. Pokus od modré čáry byl ovšem tečován jen do ochranné sítě nad brankou, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:14
    Martin Růžička podržel další nahozený kotouč na jeho branku v lapačce a přerušil hru. Vhazovat se bude pro změnu po jeho levici.
     
    57:38
    Nahazovaný kotouč před branku hledal hůl Petra Koblasy. Domácí útočník se ovšem k teči nedostal, snažení ovšem trvá.
     
    58:06
    Po vyhození kotouče mimo mantinel odchází z branky Tomáš Král. Piráti mají dvě minuty na vstřelení dvou branek.
     
    58:48
    Dlouhé snažení bylo zakončeno pokusem Jana Rutty od modré čáry. Do trajektorie puku se ovšem položil obětavý hráč, jenž puk srazil do ochranné sítě.
     
    59:05
    Až nyní se hosté poprvé v poweplay dokázali osvobodit. Nicholas Schaus poslal kotouč až za branku, kterou v současné době nikdo nehájí.
     
    59:34
    Přihrávka Davida Kämpfa za branku byla ztečována a puk skončil v ochranné síti. Ještě tedy jedno vhazování před brankou Růžičky.
     
    59:40
    Petr Koblasa se dostal k puku před brankou, kde byl ve vyložené šanci. Ve skrumáži těl ovšem nedokázal překonat dnes luxusně chytajícího Růžičku.
     
    59:56
    Pardubicím se ještě povedlo vyhodit na jedno zakázané uvolnění. Na stavu střetnutí to nic nezmění, Pardubice v Chomutově vyhrají 3:1.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči

    DÁVID SKOKAN – LUKÁŠ NAHODIL
     
    Utkání je u konce! Piráti v poslední utkání roku na domácím ledě prohrávají s Pardubicemi 1:3, Východočeši si připsali důležitou výhru!

    Pardubice hrály v první třetině hodně aktivně a zaslouženě vedly o dvě branky. Na zásah Petra Sýkory v šestnácté minutě dokázal navázat Tomáš Klimenta, jenž se trefil o dvě minuty později.

    V prvním polovině druhé třetiny byli jasně lepší hosté, kterým se povedlo dát třetí branku po individuální akci Lukáše Nahodila. Poté byli Piráti aktivní a měli několik tutovek. Martin Růžička ovšem všechny neskutečně pokryl.

    Třetí třetina patřila domácím, kteří svého soupeře přestříleli v poměru 14:5. Piráti ovšem vstřelili jedinou branku z hole Dávida Skokana, a tak podruhé v řadě na domácím ledě prohráli.

    Střely na branku: 30:29
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a v roce 2017 zase nashledanou! (20:56:55)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 45. Skokan (Rutta) – 16. P. Sýkora, 18. Klimenta (Nahodil, T. Kaut), 31. Nahodil


    Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

    Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek

    Diváci: 4327
    bahis siteleri