Toronto – Detroit 5:4 (po pr.) | Washington – Ottawa 2:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 4:3 (2:1 po s.n.)
St. Louis – Chicago 4:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Chicago Blackhawks
Pondělí 02.01.2017, 19:30 • Busch Stadium, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Alexander STEEN - 4:1
     
    58:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už domácím povedlo. ALEXANDER STEEN trefil opuštěnou klec Chicaga z vrcholu levého kruhu a dává tak definitivní tečku v dnešním utkání pod širým nebem – 4:1. Bez asistence.
     
    57:08
    Crawford je na střídačce a hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
    53:58 Vladimir TARASENKO - 3:1
     
    53:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jdou do dvoubrankového náskoku. VLADIMIR TARASENKO se z levého kruhu nemýlil a v hostující brance vymetl svou střelou pavučiny – 3:1. Asistence: Jori Lehterä, Robby Fabbri.
    52:05 Vladimir TARASENKO - 2:1
     
    52:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO se přeci jenom prosazuje. Sice trochu kuriozně, ale posílá St. Louis do vedení. Tarasenko chtěl před brankou přihrát svému spoluhráči a Hjalmarsson si nešťastně srazil kotouč do vlastní branky – 2:1. Domácí tak poprvé vedou. Asistence: Robby Fabbri.
     
    49:33
    Reaves dostává dvě minuty za nedovolené bránění a přesilovku si zahraje Chicago.
     
    45:33
    Vladimiru Tarasenkovi dnes není gól asi souzen. Po jeho střele skončil kotouč na tyčce Crawfordovy branky a hosté se následně pak osvobozují!
     
    44:54
    Hostující Hartman dostává dvě minuty za sekání a Bluesmani tak mají další šanci strhnout vedení na svou stranu, a sice v přesilové hře.
     
    42:52
    Na Crawforda se řítil úplně sám Vladimir Tarasenko, tváří v tvář brankáři Chicaga ale neuspěl. Další jeho střela, v pořadí už sedmá, tak mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    39:10
    Hartman dostává dvě minuty za nedovolené bránění a je tu další přesilovka pro domácí hokejisty.
     
    30:50
    Přesilovka pro Chicago. Fabbri dostává dvě minuty za vražení na hrazení a už sedí na trestné lavici.
    27:45 Patrik BERGLUND - 1:1
     
    27:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Hosté už sice byli v plném počtu, ale Bluesmani dokázali srovnat už v klasickém počtu hráčů na ledě. Bouwmeester našel zpoza hostující branky úplně volného PATRIKA BERGLUNDA, který v těsné blízkosti Crawforda dokázal kotouč umístit za jeho záda – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jay Bouwmeester, Alexander Steen.
     
    24:52
    Vladimir Tarasenko střílel z levého kruhu a lapačka Crawforda byla na svém místě. Domácí útočník však měl obrovskou šanci srovnat, nicméně se tak nestalo.
     
    24:09
    Na trestnou lavici odchází Artěmij Panarin, který dostává dvě minuty za držení hole. Bluesmani tak mají výhodu přesilové hry a šanci na vyrovnání.
     
    17:40
    Campbell vyhodil kotouč z vlastního obranného pásma mimo kluziště a dostává dvě minuty za zdržování hry. Přesilovku si tak vyzkouší také hráči St. Louis.
     
    13:31
    Panarin s Kanem si několikrát vyměnili kotouč a díky jejich nepřesné rozehrávce se do blízkosti hostující branky řítil český útočník Dmitrij Jaškin, kterému se nakonec nepovedlo zakončit. Byla to ale další šance, která mohl vést k vyrovnání!
     
    12:55
    Dennis Rasmussen to zkoušel sám a ve velké šanci proti Allenovi neuspěl. Hosté ale nebyli daleko od druhé přesné trefy!
     
    10:24
    Máme tu první vyloučení. Jako první putuje na trestnou lavici domácí Pietrangelo, jenž se provinil sekáním a Chicago si tak zahraje přesilovou hru.
    01:02 Michal KEMPNÝ - 0:1
     
    01:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlá branka. Dobře to udělal Artěmij Panarin, který zatáhl kotouč za brankou St. Louis, poslal kotouč na modré čáře připravenému MICHALU KEMPNÉMU, který tak dokázal prostřelit domácího brankáře – 0:1. Asistence: Artěmij Panarin, Duncan Keith.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Berglund (Bouwmeester, Steen), 53. Tarasenko (Fabbri), 54. Tarasenko (Lehterä, Fabbri), 59. Steen – 2. Kempný (Panarin, Keith)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester – Perron, Stastny, Steen – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Jaškin, Berglund, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, B. Campbell, T. van Riemsdyk, Kempný – Hinostroza, Toews (C), Hartman – P. Kane, Anisimov, Panarin – Pánik, Kero, Rasmussen – Tootoo, Desjardins, Motte.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brad Watson – Mark Wheler, Darren Gibbs

    Diváci: 46 556
    bahis siteleri