Washington – Toronto 6:5 (po pr.) | Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 1:4 (kon.) | Tampa – Winnipeg 4:6 (kon.) | Nashville – Montreal 1:2 (po pr.)
San Jose – Los Angeles 1:2 (po pr.)
po prodl.
Washington Capitals
6:5 (2:3, 0:1, 3:1 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 04.01.2017, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:22 Alexandr OVEČKIN - 6:5
     
    60:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Carlson se dokázal probojovat přes Komarova a poté poslal pas na levou stranu na ALEXANDRA OVEČKINA, který odtud nechytatelnou dělovkou pod břevno nedal šanci Andersenovi a utkání rozhodl. Asistence: John Carlson, Jevgenij Kuzněcov
    53:55 John CARLSON - 5:5
     
    53:55
    Washington právě vstřelil branku!
    Gólové dostihy pokračují. Kzněcova vrátil bekhendem kotouč před bránu, kde stál JOHN CARLSON, který jej poslal za bezmocného Andersena a srovnal na 5:5. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Marcus Johansson.
    51:08 Mitchell MARNER - 4:5
     
    51:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neuvidíme, protože za obranou Capitals zůstal nebráněný MITCHELL MARNER, který dokázal v tváří v tvář Grubauerovi najít a trefit mezírku mezi jeho betony. Asistence: James van Riemsdyk, Tyler Bozak.
    43:39 Dmitrij ORLOV - 4:4
     
    43:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Po nádherné přihrávce od Niskanena se před DMITRIJEM ORLOVEM na pravém kruhu otevřela odkrytá brána, protože Andersen se neměl šanci tak rychle přesunout. Ruský obránce neváhal a střelou z první vyrovnal stav na 4:4. Asistence: Matt Niskanen, Lars Eller.
    42:20 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:4
     
    42:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals jsou zpátky ve hře. JEVGENIJ KUZNĚCOV. dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela sám a střelou z pokleku propálil Andersena. Asistence: Marcus Johansson, Justin Williams.
    33:33 Leo KOMAROV - 2:4
     
    33:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Mattehws předvedl za brankou nádhernou otočku, po které našel přesnou přihrávkou hůl LEA KOMAROVA, který posílá svůj tým do dvougólového vedení. Asistence: Auston Matthews, William Nylander.
    18:06 Frédérik GAUTHIER - 2:3
     
    18:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je tu už pátý gól první třetiny a Toronto vede 3:2. FRÉDÉRIK GAUTHIER dostal puk před bránu, kde byl domácí obranou úplně zapomenut. Stačilo mu jej pouze usměrnit za záda Holtbyho. Asistence: Connor Carrick.
    16:00 T. J. Oshie - 2:2
     
    16:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Williams naskočil do hry z trestné lavice, nahrál na T. J. OSHIEHO a ten předvedl neuvěřitelnou trpěllivost, když si položil dva obránce a pak si ještě počkal, až bude mít ten nejlepší úhel k prostřelení Andersena. A to se mu střelou do horní branky také povedlo. Je znovu vyrovnáno, 2:2. Asistence: Justin Williams.
    11:44 Connor BROWN - 1:2
     
    11:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe je Toronto ve vedení. CONNOR BROWN dostal kotouč na pravý kruh a odtud překonal přesnou střelou zápěstím do horního růžku Bradena Holtbyho. Asistence: Zach Hyman, Auston Matthews.
    06:39 Nazem KADRI - 1:1
     
    06:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, 1:1. I Toronto se prosazuje z přesilovky. Nahozený puk, který Holtby vyrazil si našel NAZEM KADRI a dostrkal jej za brankovou čáru. Asistence: James van Riemsdyk, Mitchell Marner.
    01:14 Dmitrij ORLOV - 1:0
     
    01:14
    Washington právě vstřelil branku!
    První gĺ na sebe nenechal dlouho čekat, Capitals vedou 1:0. Orlov vypálil od modré a kotouč bruslí tečoval JUSTIN WILLIAMS. Andersen navíc měl zakrytý výhled, takže neměl šanci reagovat. Asistence: Dmitrij Orlov, Jevgenij Kuzněcov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 2. Williams (Orlov, Kuzněcov), 16. Oshie (Williams), 43. Kuzněcov (Ma. Johansson, Williams), 44. Orlov (Niskanen, Eller), 54. Carlson (Kuzněcov, Ma. Johansson), 61. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov) – 7. Kadri (J. van Riemsdyk, Marner), 12. Co. Brown (Hyman, Matthews), 19. F. Gauthier (C. Carrick), 34. Komarov (Matthews, W. Nylander), 52. Marner (J. van Riemsdyk, Bozak)


    Washington Capitals: Holtby (20. Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Bibeau) – N. Zajcev, Rielly (A), C. Carrick, Gardiner, R. Polák, Hunwick (A) – W. Nylander, Kadri, Komarov (A) – Co. Brown, Matthews, Hyman – Marner, Bozak, J. van Riemsdyk – Sošnikov, F. Gauthier, M. Martin.

    Rozhodčí: Chris Lee, Chris Schlenker – Michel Cormier, Trent Knorr
    bahis siteleri