Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Toljatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhřeb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Kunlun 1:2 (po pr.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 05.01.2017, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:07 Antti PIHLSTRÖM - 3:2
     
    49:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se znovu dostává do vedení! Neskutečná radost na tribunách! Jesper B. Jensen vypálil od modré čáry, Koskinen vyrazil puk jen před sebe a ANTTI PIHLSTROM dorazil kotouč do branky! Asistence: Jesper B. Jensen, Marko Anttila.
    23:43 Patrik HERSLEY - 2:2
     
    23:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A pozor! Petrohrad vyrovnává se vlastním oslabení! Hosté vyvezli puk do útočného pásma, kde si pro puk mezi kruhy sjel PATRIK HERSLEY a prudkou ránou propálil domácího brankáře! Asistence: Roman Rukavišnikov, Sergej Plotnikov.
    20:41 Peter REGIN - 2:1
     
    20:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit otáčí vývoj dnešního utkání! Brian O´Neill projel s pukem do útočného pásma, předal jej mezi kruhy, kam si sjel PETER REGIN a pohotovou střelou rozjásal domácí příznivce! Asistence: Brian O´Neill.
    19:12 Pekka JORMAKKA - 1:1
     
    19:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jokeritu se přeci jen podařilo srovnat krok. Hala je na nohou! PEKKA JORMAKKA se zmocnil odraženého kotouče za brankou, vybruslil na brankoviště a překonal hostujícího gólmana! Asistence: Mika Niemi, Tomi Mäki.
    05:38 Pavel DACJUK - 0:1
     
    05:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se jako blesk z čistého nebe ujímají vedení! Vjačeslav Vojnov dostal přihrávku v útočném pásmu, rozhlédl se a poslal kotouč na levý kruh, odkud PAVEL DACJUK bez problémů zamířil do odkryté klece! Asistence: Vjačeslav Vojnov, Sergej Širokov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 20. Jormakka (Niemi, Mäki), 21. Regin (O'Neill), 50. Pihlström (Jensen, Anttila) – 6. Dacjuk (Vojnov, Širokov), 24. Hersley (Rukavišnikov, S. Plotnikov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Rissanen, Ch. Genoway, V. Lajunen (A), Jaakola, Lauridsen, Jalvanti, Jensen – O'Neill, Regin (C), Huhtala – Salminen, Hishon, Joensuu (A) – Jormakka, Niemi, Mäki – Anttila, Pihlström, Marjamäki – Mäkinen.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, J. Jakovlev, A. Bělov, Čudinov, Hersley, Rukavišnikov, Judin – Barabanov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – S. Plotnikov, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Širokov.

    Rozhodčí: Běljajev, Bondar – Golovljov, Lazarev

    Diváci: 12 929
    bahis siteleri