Světlá nS – Chrudim 6:1 (kon.) | Litomyšl – BK Havlíčkův Brod B 6:1 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 4:6 (kon.)
Moravská Třebová – Česká Třebová 8:1 (kon.) | Uh.Ostroh – Rosice 0:0 (odl.) | Uh.Brod – SHK Hodonín B 12:6 (kon.)
Uh. Hradiště – Vel. Meziříčí 2:6 (kon.) | Blansko – Velká Bíteš 6:4 (kon.) | VHK ROBE Vsetín B – Boskovice 5:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín B
5:7 (1:2, 4:2, 0:3)
SKMB Boskovice z.s.
Čtvrtek 05.01.2017, 18:15Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.
     
    Vítám Vás u online přenosu zápasu Krajské ligy mezi týmy VHK ROBE Vsetín B a SK Minerva Boskovice.

    VHK ROBE Vsetín B
    13. místo (1 bod)
    Zápas minulého kola: Velké Meziříčí – Vsetín 7:2
    Vedoucí kanadského bodování: Miroslav Janošek (9+6)

    SK Minerva Boskovice
    4. místo (30 bodů)
    Zápas minulého kola: Boskovice – Blansko 4:1
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:37
    Kárný po vhazování vystřelil nad pravý roh Machačovy branky. Puku se chopili Vsetínští a Lainka zatopil Chvátalovi, kterému dělalo problém zorientovat se v brankovišti.
     
    01:47
    V úvodu první třetiny jde vidět aktivita na hokejkách obou celků. Brankáři mají v pohotovosti hlavně své betony.
     
    02:29
    Boskovice rozehrávají ze svého pásma Christov však jejich přihrávky napadá a hosté se nedostávají ze svého pásma.
     
    03:20
    Dědek vysílal do útoku Lainku, který byl připraven ve středím pásmu. Lainka střelu nezpracoval dobře a puk odklouzal na zakázané uvolnění.
     
    03:45
    Hnilička zkusil zakončit k levé tyčce, Machač si tento prostor pohlídal.
     
    04:03
    Boskovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ HNILIČKA převzal puk na vrcholu pravého kruhu, nahodil na vzdálenější tyč okolo betonů Machače a puk zapadl přesně k levé tyčce. Asistence: Jiří Václavík, Aleš Pelikán.
     
    05:51
    Fojtů s Janoškem se mohli dostat do přečíslení, v mezikruží však dvojici Vsetínských dostihl Pelikán a prvně jmenovaného domácího hokejistu obral o puk.
     
    06:18
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí gólman si nepohlídal prostor mezi betony, kam se z levého kruhu trefil ROMAN SKÁCEL. Asistence: David Šebek, Jiří Václavík.
     
    06:52
    S pokusem Bednáře neměl domácí gólman žádné problémy, jelikož se jednalo o nahození na branku, které Machač přikryl lapačkou na hranici svého brankoviště.
     
    07:58
    Domácí vyhráli vhazování ve středním pásmu a dostali kotouč před Chvátala v boskovické brance. Hosté však neponechali nic náhodě a aktivním přístupem obrali soupeře o puk.
     
    08:41
    Hrát se bude ve čtyřech. Oba hráči faulovali po skvělé akci Fojtů, který nastřelil mantinel za brankou hostů, od které se puk odrazil do brankoviště.
     
    09:36
    Christov vybojoval pro Valachy útočné pásmo, při příjezdu kolem mantinelu se na něj však vyhrnuli tři hráči Boskovic a domácí forvard proti nim neměl šanci.
     
    10:36
    Fojtů z mezikruží nastřelil vyrážečku hostujícího muže v masce.
     
    10:41
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    10:55
    V útočném třetině se drží Boskovice, Machač drží svůj tým povedenými zákroky.
     
    11:26
    Humplík posílal zadovku před branku hostujících Boskovic. Přihrávku vystihl Pelikán a snaží se o rozehrávku z rohu za vlastní brankou.
     
    12:01
    Janošek se mohl dostat do brejku, byl však těsně bráněn hostujícím Šebkem, který jej donutil zahrát puk do rohu. Nejlepší střelec Vsetína se ale nenechal zastrašit a po vybudování dobré pozice to zkusil ještě nad rameno. Ani tato střela za brankovou čarou neskončila.
     
    13:28
    Lainka s Dědkem jeli do útočného pásma, pohyb puku sledoval Pelikán, který převzal kotouč do své moci.
     
    14:45
    Po pasáži, kdy se hra odehrávala především kolem mantinelu se do úniku dostal hostující Bednář, proti jeho střele si Machač povyjel a tělem zakročil. Nad ležícího vsetínského gólmana zakončoval Niklas Külzer. Boskovický forvard trefil v jasné šanci do prázdné branky horní tyčku.
     
    15:35
    Janošek nabruslil do útočného pásma a přes obránce vystřelil. Chvátal vytáhl proti jeho střele lapačku.
     
    15:39
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Vsetínu se vyplatila práce v brankovišti a DANIEL DĚDEK trefil střelou po ledě odkrytou část boskovické branky. Asistence: Petr Lainka.
     
    16:54
    Útočné snažení Vsetína zastavilo postavení mimo hru a po následném vhazování si musí Valaši kotouč tvrdě vybojovat za brankou hostů.
     
    17:51
    Hradilova střela od modré šla příliš vpravo. Vsetín se stále drží v útočném pásmu a o střelu se postaral Vašíček. Chvátal zasáhl vyrážečkou.
     
    18:22
    Niklas Külzer už se radoval z branky, hostující hráč však opět netrefil odkrytá horní patra vsetínské branky.
     
    19:30
    Dubnický se dostal do útočného pásma po pravém křídle a nastřelil betony hostujícího gólmana. Chvátal vyrazil kotouč na najíždějícího Fojtů v mezikruží, i s jeho dorážkou si boskovický brankář poradil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V prvním dějství zápasu mezi B-týmem Vsetína a Boskovicemi byli aktivnější hráči hostujícího celku. V páté minutě se trefil Hnilička a o dvě minuty později poslal přesnou trefu mezi betony Skácel. Boskovice byly však blízko ke vstřelení další branky. Za smolaře první třetiny bychom mohli označit Niklase Kölzera, kterému se hned dvakrát naskytla možnost dorážky nad ležícího gólmana. V prvním případě trefil hostující útočník břevno, podruhé branku přestřelil. V druhé půli první třetiny se zvedli i domácí a Janošek si dokázal vytvořit mnoho dobrých střeleckých příležitostí. Úspěšným střelcem Vsetína se nakonec stal Dědek a snížil tak náskok soupeře na rozdíl jednoho gólu.
    Druhá třetina začne cca v 18:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Kotouč má na holi Bednář, je ale Vsetínskými donucen dojet až za vlastní branku.
     
    20:33
    Vhazování v útočném pásmu Boskovic. Bednář po vyhraném buly poslal kotouč za sebe na Pelikána, který z první vystřelil. Pokus ukrývá Machač mezi betony.
     
    21:06
    Špok projel okolo branky Valachů a hledal místo, kudy by dostal puk za brankovou čáru. Machač si však prostor pro střely po ledě pokryl a nepřipustil hostům navýšení skóre.
     
    22:14
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Po nahrávce obránce Šimka se prosazuje pokusem k pravé tyčce ERIK CHRISTOV. Asistence: Jozef Šimek.
     
    23:09
    Skácel to zkusil z pravého kruhu, Machač byl proti jeho střele připraven, nakonec však zasahovat nemusel, jelikož pokus hráče Boskovic nebyl přesný.
     
    23:39
    Nyní už Skácel vystřelil do prostoru mezi tři tyče a Machač zastavil kotouč betonem.
     
    24:49
    Domácí gólman zasáhl také proti střele Pelikána od modré.
     
    25:21
    Hosté se stále drží v útočném pásmu, proti pokusu Pelikána a následné dorážce Skácela vytáhl Machač zákrok betonem. K odraženému puku se dostal ještě Václavík, který branku přestřelil.
     
    26:17
    Domácí se po delší době osvobodili a dostali se do útočné třetiny. Dědek zasouval kotouč pod pravý beton Chvátala, hostující gólman si prostor u pravé tyčky pohlídal.
     
    27:36
    Boskovice jsou na puku aktivnější, Machač svůj celek drží povedenými zákroky.
     
    27:45
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Sám se před brankou Boskovic ocitl IVO SVOZÍLEK a prudkou střelou z pravého kruhu propálil Chvátala. Asistence: Bez asistence.
     
    28:04
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí gólman si příliš vybruslil ze svého brankoviště, čehož využil hostující JAKUB HRAZDIL a poslal puk do nebráněné části branky. Asistence: Roman Skácel.
     
    28:16
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Domácí se opět dostávají do vedení. Ve zmatku před brankou hostujícího celku z Boskovic došlo k menší kolizi, ve které dostal puk za brankovou čáru PETR LAINKA. Asistence: Ivo Svozílek.
     
    30:05
    Herní aktivita se otočila ve prospěch Vsetína, hosté se ale opět dostávají do hry a snaží se využít individuálních příležitostí k vytvoření brejku.
     
    30:38
    Vyloučení v týmu SK Minerva Boskovice (Václavík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:59
    Kárný se v oslabení neuchýlil k pouhému vyhození, ale dostal se s kotoučem do útočného pásma a z pozice na pravém křídle otestoval Machačovu pozornost. Vsetínský gólman byl připraven a vychytal i tohoto hostujícího útočníka.
     
    31:49
    Vsetínská kombinace končí střelou nad branku.
     
    32:01
    Hnilička je dalším hráčem hostujícího celku, který dojel do útočného pásma a pokusil se skórovat v oslabení. Jeho střela dopadla stejně, jako pokus jeho soupeře při předchozí akci.
     
    32:10
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Valaši svou přesilovou hru využívají. Po přesné nahrávce od Dubnického dostal puk do branky okolo levé tyčky PETR LUKÁŠ, Asistence: Matěj Dubnický, Václav Humplík.
     
    33:47
    Boskovice se ve středním pásmu dostaly ke kotouči, mají ale problém s přechodem útočné modré čáry, kde je zastavuje Janošek.
     
    34:26
    Janošek zkusil obejít Šebka, to se mu nepovedlo, pásmo však udržel. Svozílkova střela od modré orazítkovala Chvátalovy betony a dostala se ke vsetínskému kapitánovi, který nahrál na střelu do prázdné branky Christovovi. Tato nahrávka nebyla přesná.
     
    36:10
    Fojtů s Dědkem jeli dva na jednoho, na pomoc jim najížděl ještě Svozílek. Vypadalo to, že Fojtů dojede na vrchol pravého kruhu a vystřelí, případně pošle zadovku na dobře postaveného Dědka. Hostující obránce Surý věnoval této akci velkou pozornost a kotouč domácímu hráči přesně vypíchl.
     
    37:23
    Pokus Hniličky z mezikruží nebyl příliš přesný a otřel se o Machačův levý beton.
     
    37:45
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Od modré čáry se nad levé rameno domácího gólmana trefuje ZBYNĚK SURÝ. Asistence: Aleš Pelikán.
     
    38:01
    Koncentraci domácího muže v masce vyzkoušel Krejčiřík, střela končí v Machačově lapačce.
     
    38:34
    Po levém křídle nabruslil do útočného pásma Dubnický. Střelou za jízdy minul.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu SK Minerva Boskovice (Krejčiřík – 2 min., držení protihráče).
     
    39:06
    Šimek přejel od mantinelu doprostřed modré čáry a vystřelil. Puk proletěl okolo pravé tyčky, ovšem z opačné strany, než by si domácí obránce přál.
     
    39:51
    Vsacanům se nedaří udržet v útočném pásmu, mezi modrými čarami nachází puk Kölzer a vyhazuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Na branky bohatá druhá třetina je za námi. Ve 23. minutě vyrovnal Christov a vyrovnaný stav se držel až do poloviny druhého dějství, kdy se skóre na tabuli měnilo během 30 vteřin hned třikrát. Nejprve navyšoval na 3:2 Svozílek povedenou střelou z pravého kruhu, následně vyrovnal Hrazdil a za dvanáct vteřin přišla chvíle Lainky, který dopravil puk do branky přes skupinku hráčů před brankovištěm. Domácí využili také nabídnutou přesilovou hru a odskočili do dvoubrankového vedení zásluhou Lukáše. Necelé tři minuty před koncem využil dobrého rozestavení hostující Surý a pokusem nad rameno snížil.
    Třetí třetina začne cca v 19:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Vsetín má k dispozici ještě 33 vteřin přesilové hry, v pohotovosti však musí být Machač, na kterého šla střela z mezikruží.
     
    40:55
    Hosté v plném počtu.
     
    41:32
    Kölzer byl připraven na tečováni střely Hrazdila z vrcholu levého kruhu. Před brankovištěm se k puku dostal domácí Šimek a dopravuje hru do útočného pásma Valachů.
     
    42:24
    Hosté se tlačí do branky, domácí gólman si musí hlídat hlavně prostor tyček.
     
    42:27
    Boskovice právě vstřelily branku!
    ROMAN SKÁCEL vyrovnává. Využil toho, že domácí gólman přes zástup clonících hráčů nic neviděl a z pravého kruhu poslal puk do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Hnilička.
     
    43:49
    Domácí se nahrnuli do útočného pásma a Skácel si počínal nedovoleně. Provinil se sekáním. Dubnickému se v signalizované výhodě podařilo nastřelit vyrážečku Chvátala.
     
    44:04
    Hnilička se dostal do brejku a pokusil se zasunout puk mezi Machačovy betony. Domácímu gólmanovi se nepovedlo zakročit úplně přesně a může děkovat své levé tyčce, o kterou se kotouč zastavil.
     
    44:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín B (Christov – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:06
    Vsetínští se drží za Chvátalovou brankou, ke střele se nedostávají.
     
    45:39
    Šebkovi se při přechodu do útočného pásma nepodařilo projít mezikružím přes bránící hráče až ke gólmanovi.
     
    45:49
    Hosté v plném počtu.
     
    45:57
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Také hosté si připisují přesilovkovou branku. Jejím autorem je LUKÁŠ HNILIČKA, který se na levém kruhu chvíli rozmýšlel, jakou střelu zvolí. Nakonec padla jeho volba na nenápadný pokus po ledě k pravé tyčce, který se ukázal jako úspěšný. Asistence: Bez asistence.
     
    46:55
    Janošek nastřelil z mezikruží levou tyčku.
     
    47:24
    Pokus Šebka z mezikruží se zastavil o brusle Christova.
     
    47:48
    Fojtů ze středního pásma nahodil, puk se zastavil o Šebka, který měl v plánu poslat puk před Machačovu branku. Místo toho nahazuje na zakázané uvolnění.
     
    48:27
    Dědek a Fojtů se objevili v přečíslení na Chvátalovu branku. Dědek byl v držení puku a jel po pravém křídle, Fojtů si mezitím našel pozici v mezikruží, kde jej Dědek přesným pasem našel. Fojtů vložil do přihrávky svého spoluhráče hokejku a tečoval kotouč mezi betony. Gólman Boskovic ukrývá puk ve své výstroji.
     
    49:42
    Boskovice hledají vhodnou střeleckou pozici v útočné třetině. Václavík se zpoza branky přemístil k její levé tyčce a vyzkoušel překonat domácího brankáře. Machač nenechal pro kotouč u tyčky žádný prostor.
     
    50:55
    Jednoduchou střelu Dubnického vytěsnil Chvátal betonem směrem na Christova, dříve byl však u kotouče hostující Šebek, který zpoza branky rozehrává.
     
    51:57
    Fojtů poslal přihrávku na Dědka, který v těsné blízkosti brankáře minul kotouč. V mezikruží si puk našel Vítek, ten branku netrefil.
     
    53:05
    Domácí si vytvářejí tlak, problém jim dělá trefení kotouče při zakončení.
     
    53:28
    Christov drží puk za bránou Boskovic. Vsetínskému forvardovi se nedaří najít spoluhráče pro přihrávku.
     
    54:16
    Kolem Christova proletěl puk, hráč Vsetína si však v mezikruží kotouče nevšiml a o nového vlastníka se bojuje u mantinelu.
     
    55:05
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín B (Fojtů – 2 min., podražení).
     
    55:16
    První střelu této početní výhody vyslal Šebek, Machač zasahuje betonem.
     
    55:36
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Boskovice se čtyři a půl minuty před koncem dostávají do dvoubrankového vedení. FILIPU KREJČIŘÍKOVI se podařilo poslat puk mezi pravou nohu a tyčku. Asistence: Tomáš Kárný, David Šebek.
     
    57:25
    Christov vyslal do útoku Janoška, tomu se nepodařilo projít přes hostujícího obránce.
     
    57:44
    Hráčům Boskovic se daří blokovat střely. Pokus Dědka od mantinelu zastavil Šebek.
     
    58:33
    Domácí brankář měl potíže se střelou z hokejky Skácela, která šla mezi jeho pravou ruku a tělo. Nakonec se vsetínskému gólmanovi podařilo tento pokus zlikvidovat.
     
    59:43
    Vsetínští nahodili do útočného pásma a pro puk si najížděl Dubnický. Chvátal si jej všiml a vyrazil taktéž proti kotouči, který vyhazuje.
     
    Konec zápasu.
     
    Před třetí třetinou bylo skóre příznivější pro vsetínské barvy. Boskovice dokázaly ve třetí třetině vstřelit tři branky a dostat tak výsledek na svou stranu. Hosté vyrovnali chvíli po prvním buly v poslední třetině a další dvě branky přidali ve hře v pěti proti čtyřem.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera (20:26:47)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Dědek (Lainka), 23. Christov (Šimek), 28. Svozílek, 29. Lainka (Svozílek), 33. Lukáš (Dubnický, Humplík) – 5. Hnilička (Václavík, Pelikán), 7. Skácel (Šebek, Václavík), 29. Hrazdil (Skácel), 38. Surý (Pelikán), 43. Skácel (Hnilička), 46. Hnilička, 56. Krejčiřík (Kárný, Šebek)


    VHK ROBE Vsetín B: Machač (Tkadlec) – Šimek, Dubnický, Vítek, Svozílek, Hradil – Vašíček, Janošek, Lukáš, Humplík, Fojtů, Christov, Lainka, Dědek.
    SKMB Boskovice z.s.: Chvátal (Külzer J.) – Skácel, Krejčířík, Surý, Pelikán – Hrazdil, Václavík, Šebek, Špok, Hnilička, Kárný, Bednář, Külzer N.
    bahis siteleri