Světlá nS – Chrudim 6:1 (kon.) | Litomyšl – BK Havlíčkův Brod B 6:1 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 4:6 (kon.)
Moravská Třebová – Česká Třebová 8:1 (kon.) | Uh.Ostroh – Rosice 0:0 (odl.) | Uh.Brod – SHK Hodonín B 12:6 (kon.)
Uh. Hradiště – Vel. Meziříčí 2:6 (kon.) | Blansko – Velká Bíteš 6:4 (kon.) | VHK ROBE Vsetín B – Boskovice 5:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín B
5:7 (1:2, 4:2, 0:3)
SKMB Boskovice z.s.
Čtvrtek 05.01.2017, 18:15Krajská liga: Jihomoravský a Zlínský kraj
Partner:
     
    55:36
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Boskovice se čtyři a půl minuty před koncem dostávají do dvoubrankového vedení. FILIPU KREJČIŘÍKOVI se podařilo poslat puk mezi pravou nohu a tyčku. Asistence: Tomáš Kárný, David Šebek.
     
    45:57
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Také hosté si připisují přesilovkovou branku. Jejím autorem je LUKÁŠ HNILIČKA, který se na levém kruhu chvíli rozmýšlel, jakou střelu zvolí. Nakonec padla jeho volba na nenápadný pokus po ledě k pravé tyčce, který se ukázal jako úspěšný. Asistence: Bez asistence.
     
    42:27
    Boskovice právě vstřelily branku!
    ROMAN SKÁCEL vyrovnává. Využil toho, že domácí gólman přes zástup clonících hráčů nic neviděl a z pravého kruhu poslal puk do pravého horního rohu. Asistence: Lukáš Hnilička.
     
    37:45
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Od modré čáry se nad levé rameno domácího gólmana trefuje ZBYNĚK SURÝ. Asistence: Aleš Pelikán.
     
    32:10
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Valaši svou přesilovou hru využívají. Po přesné nahrávce od Dubnického dostal puk do branky okolo levé tyčky PETR LUKÁŠ, Asistence: Matěj Dubnický, Václav Humplík.
     
    28:16
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Domácí se opět dostávají do vedení. Ve zmatku před brankou hostujícího celku z Boskovic došlo k menší kolizi, ve které dostal puk za brankovou čáru PETR LAINKA. Asistence: Ivo Svozílek.
     
    28:04
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí gólman si příliš vybruslil ze svého brankoviště, čehož využil hostující JAKUB HRAZDIL a poslal puk do nebráněné části branky. Asistence: Roman Skácel.
     
    27:45
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Sám se před brankou Boskovic ocitl IVO SVOZÍLEK a prudkou střelou z pravého kruhu propálil Chvátala. Asistence: Bez asistence.
     
    22:14
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Po nahrávce obránce Šimka se prosazuje pokusem k pravé tyčce ERIK CHRISTOV. Asistence: Jozef Šimek.
     
    15:39
    VHK ROBE Vsetín B právě vstřelil branku! Vsetínu se vyplatila práce v brankovišti a DANIEL DĚDEK trefil střelou po ledě odkrytou část boskovické branky. Asistence: Petr Lainka.
     
    06:18
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Domácí gólman si nepohlídal prostor mezi betony, kam se z levého kruhu trefil ROMAN SKÁCEL. Asistence: David Šebek, Jiří Václavík.
     
    04:03
    Boskovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ HNILIČKA převzal puk na vrcholu pravého kruhu, nahodil na vzdálenější tyč okolo betonů Machače a puk zapadl přesně k levé tyčce. Asistence: Jiří Václavík, Aleš Pelikán.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Dědek (Lainka), 23. Christov (Šimek), 28. Svozílek, 29. Lainka (Svozílek), 33. Lukáš (Dubnický, Humplík) – 5. Hnilička (Václavík, Pelikán), 7. Skácel (Šebek, Václavík), 29. Hrazdil (Skácel), 38. Surý (Pelikán), 43. Skácel (Hnilička), 46. Hnilička, 56. Krejčiřík (Kárný, Šebek)


    VHK ROBE Vsetín B: Machač (Tkadlec) – Šimek, Dubnický, Vítek, Svozílek, Hradil – Vašíček, Janošek, Lukáš, Humplík, Fojtů, Christov, Lainka, Dědek.
    SKMB Boskovice z.s.: Chvátal (Külzer J.) – Skácel, Krejčířík, Surý, Pelikán – Hrazdil, Václavík, Šebek, Špok, Hnilička, Kárný, Bednář, Külzer N.
    bahis siteleri