Chodov – Jičín 12:1 (kon.) | Panthers – Ostrava 2:11 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 12:3 (kon.)
Židenice – Liberec 3:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 2:11 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:11 (0:6, 1:2, 1:3)
Ne
Neděle 08.01.2017, 18:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen • 16. kolo
     
    49:07
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Skutečně se tak děje a hosté tak vedou už 11:2! Nikým nehlídaná Hermannová měla dost času na přihrávku do odkrytého prostoru na DOMINIKU KUBIŠOVOU, která chladnokrevně uklidila míček tam, kam chtěla. Asistence: Nikola Hermannová.
     
    46:26
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Radost domácího celku však trvala jen krátkou chvíli. Martina Čapková totiž nahodila míček z velké vzdálenosti a ještě přitom našla JITKU PROCHÁZKOVOU, která protečovala míček do branky Sokola. Asistence: Martina Čapková.
     
    46:13
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Pěkný florbalový moment přináší Vinohradům druhý čestný úspěch! Autorem branky je ANETA TVRZNÍKOVÁ, která se chopila balónku v hloubi pole, udělala několik rychlých kroků po pravé straně a pěknou střelou zakončila mezi tyčku a Christiánovou. Bez asistence.
     
    44:43
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Gólový účet třetí třetiny otvířá přesnou trefou LUCIA KOŠTURIÁKOVÁ. Asistence: Nikola Hermanová.
     
    38:54
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další střela a další míček v domácí brance! Po přihrávce od Elišky Machkové ho tam tentokrát propasírovala DENISA BILLÁ. Asistence: Eliška Machková.
     
    37:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Teď už se to Jižnímu Město podařilo a hosté tak znovu vedou pohodlným šestibrankovým rozdílem! Čapková se svou střelou ještě neuspěla, dorážející TEREZA CHVÁTALOVÁ už ale nezazmatkovala a před brankou zkušeně uklidila míček za záda Vyrobíkové. ASistence: Martina Čapková.
     
    37:16
    Ani tohle není gól! Lucie Pilíková dostala přihrávku skrz brankoviště před prázdnou branku, místo které ale znovu napálil tyč!
     
    35:07
    Další příležitost Lucie Pilíkové zastavila horní tyč, která nepustila míček do branky za překonanou brankářkou!
     
    30:50
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Domácí tým se po polovině zápasu konečně dočkal a může se radovat ze snížení na 1:6! Jmenovitě se o to zasloužila KRISTÝNA VEJVODOVÁ, na jejíž zakončení po přihrávce Šádkové Christiánová o kousek nedosáhla. Asistence: Barbora Šádková.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu Herbadent FK Jižní Město (Nikola Hermanová – 2 minuty, Blokování soupeřovy hole).
     
    23:09
    Nájezd ve prospěch Sokola obstarala Kristýna Zelníčková, která ale tvrdou střelou trefila pouze brankářku!
     
    23:07
    Vyrobíková si sebrala míček po hostujícím oběhnutí její branky a dlouhým výhozem nastartovala do úniku Vejvodovou, kterou faulovala Hermanová a je z toho trestné střílení!
     
    19:54
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce tu máme už šestý zásah Jižního Města, které si od první minuty kráčí pro jasné vítězství. Steinbachová krátkým pasem vyzvala ke střele DENISU BILLOU a ta krásnou ranou nedala Vyrobíkové téměř žádnou šanci zakročit. asistence: Dominika Steinbachová.
     
    15:20
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě neměly šanci stihnou oklepat a už znovu inkasují. Přihrávku od Terezy Chvátalové tentokrát zužitkovala LUCIA KOŠTURIAKOVÁ a přesně mířenou ranou znovu navýšila náskok Herbadentu. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    15:05
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tyhle minuty Královským Vinohradům absolutně nevycházejí! Inkasují třetí branku za sebou a ztrácí už čtyři góly. Sádková přenechala míček LUCII PILÍKOVÉ a ta z dálky prostřelila Vyrobíkovou. Asistence: Barbora Sádková.
     
    13:44
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Uteklo jen pár chvil a hostující vedení už je opět o něco větší! Balónek za záda domácí brankářky tentokrát dostala LUCIE PILÍKOVÁ! Bez asistence.
     
    13:20
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další akce už ale končí gólem a Herbadent uniká do dvoubrankového vedení! Dominika Kubišová se probila kousek před branku, kde svým zakončením ještě neuspěla, avšak její práci dokončila dorážející ELIŠKA MACHKOVÁ. Asistence: Dominika Kubišová.
     
    7:28
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hosté se v polovině osmé minuty dostávají do zaslouženého vedení! Protiútok dvou na nikoho Herbadent ještě neproměnil, o pár chvil později ale KATEŘINA PISÁROVÁ dostala darovaný balónek na osu hřiště a rychlým švihem rozvlnila síťku v domácí brance. Bez asistence.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 31. Vejvodová (Šádková), 47. Tvrzníková – 8. Pisárová, 14. Machková (Kubišová), 14. L. Pilíková, 16. L. Pilíková (Sádková), 16. Košturiáková (Chvátalová), 20. Billá (Steinbachová), 38. Chvátalová (Čapková), 39. Billá (Machková), 45. Košturiáková (Hermanová), 47. Procházková (Čapková), 50. Kubišová (Hermanová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (A. Kutnarová) – F. Kutnarová, Sladkovská, Lingová, Vejvodová – Tvrzníková, Honzová, Trunečková – Bursová, Bartůňková, Bartošová – Zelníčková, Šádková.
    Ne: Christiánová (Červová) – Hermanová, Billá, Skořepová, Šulanová, Machková – Chvátalová, L. Pilíková, Pisárová – Sádková, Procházková, Šnajberková – Steinbachová, Surá, Kubišová – Košturiáková, Čapková, Polívková.

    Rozhodčí: Ondřej Pech, Jaroslav Štolc.

    Diváci: 33
    bahis siteleri