New Jersey – Florida 0:3 (kon.) | Montreal – Washington 1:4 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:0 (kon.)
Los Angeles – Dallas 4:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Washington Capitals
Úterý 10.01.2017, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Alexandr OVEČKIN - 1:4
     
    56:36
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDR OVEČKIN střílí svůj 544. gól v NHL a v historické tabulce střelců soutěže vyrovnává legendu domácího Montrealu Mauriceho Richarda! Nicklas Bäckström nahrál Rusovi na jeho oblíbený levý kruh a Ovie se nemýlil – 1:4. Asistence: Nicklas Bäckström a Marcus Johansson.
    51:00 Brett CONNOLLY - 1:3
     
    51:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují na rozdíl dvou branek a to už s Montrealem vypadá hodně špatně! Svůj podíl viny nese na tomto gólu i Carey Price, jenž chtěl přenechat puk obránci, ale jeho úmysl vystihl Jevgenij Kuzněcov, který kotouč sebral a po objetí branky ho naservíroval BRETTOVI CONNOLLYMU, jenž přesnou střelou navyšuje náskok celku z hlavního města USA. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    48:12 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:2
     
    48:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a hosté si berou vedení zpět! Krásnou individuální akcí se blýskl JEVGENIJ KUZNĚCOV, který drze prohodil obránce Petryho a střelou k bližší tyčce pokořil brankáře Price. Asistence: Alexandr Ovečkin a Justin Williams.
    47:18 Tomáš PLEKANEC - 1:1
     
    47:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vteřinu před koncem domácí přesilovky vyrovnává TOMÁŠ PLEKANEC! Český útočník nejprve trefil tyčku, ale po následném závaru, který rozpoutali Byron s Lehkonenem, už dopravil kotouč do odkryté klece. Asistence: Paul Byron a Artturi Lehkonen.
    Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1
     
    11:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se ujímají vedení! Alexandr Ovečkin dostal na modré čáře příliš mnoho prostoru a to se domácím zle vymstilo! Rus si tak mohl popojet a vystřelit, přičemž Price jeho jedovku vyrazil jen na hůl NICKLASE BÄCKSTRÖMA, který už to měl poměrně jednoduché. Asistence: Alexandr Ovečkin a Karl Alzner.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 48. Plekanec (Byron, Lehkonen) – 12. Bäckström (Ovečkin, Alzner), 49. Kuzněcov (Ovečkin, Williams), 51. Connolly (Kuzněcov), 57. Ovečkin (Bäckström, Ma. Johansson)


    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – S. Weber (A), Jemelin, Petry, Beaulieu, Johnston, Barberio – Radulov, Danault, Pacioretty (C) – Andrighetto, Plekanec (A), Lehkonen – Flynn, T. Mitchell, Byron – Ščerbak, McCarron, Farnham.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Orpik (A) – Connolly, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Winnik – T. Wilson, Beagle, O'Brien.

    Rozhodčí: Hebert, St. Laurent – Berg, Barton

    Diváci: 21288
    bahis siteleri