Znojmo – KHM Budapešť 8:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:4 (3:1, 3:2, 2:1)
KHM Budapešť
Neděle 22.01.2017, 15:40 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 29. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:53:43)
     
    58:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Patrik Bulín najížděl po levé straně a poslal přihrávku na JONÁŠE RŮŽIČKU, jenž skóroval střelou do pravého horního růžku.
    Asistence: Patrik Bulín.
     
    58:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Kosnar nastřelil z vrcholu kruhu beton hostujícho brankáře. Puk se odrazil a u pravé tyčky, kde jej našel připravený DAVID JANÁS. Ten pak puk bez problémů dorazil až za brankovou čáru.
    Asistence: Martin Kosnar.
     
    58:31
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Poszar – 2 min., sekání).
     
    58:14
    Jan Bulín stál těsně před bránou, nastřelil jen beton hostujícího brankáře.
     
    57:30
    Jambor s pokusem od modré čáry neuspěl. Kotouč skončil v připravené náruči hostujícího brankáře.
     
    56:51
    Hosté alespoň nahodili do útočného pásma.
     
    56:13
    Vyloučení v týmu KHM Budapešť (Nagy – 5 min., krosček).
     
    56:13
    Minarčíka srazili k zemi ve středním pásmu. Těžce se sbírá ze z ledu a za pomoci schývh spoluhráčů se belhá na střídačku. Podobně jako před chvíli hostující hráč, Minarčík také nemůže došlápnout na levou nohu.
     
    55:53
    Hosté se motají nebezpečně blízko domácí klece.
     
    55:00
    Orli bojují u mantinelu v útočném pásmu o puk.
     
    53:39
    Tým KHM Budapešť právě vstřelil branku! Hosté se znovu připomněli. Szücs vystřelil z dálky směrem k pravé tyčce Slavíkovy klece. Tam stál s nastavenou hokejkou OLIVER VARGA, jenž s ledovým klidem nasměroval puk nad beton domácího brankáře.
    Asistence: Istvan Szücs, Vilmos Kaiser.
     
    53:12
    Znojmo je opět kompletní.
     
    52:28
    Nyní se puku konečně dotkli také hosté.
     
    52:17
    Ačkoliv Orli hrají oslabení, tráví čas v útočné třetině. Tentokráte se z těsné blízkosti snažil prosadit Kuntoš, Kövariho ale nepřekonal.
     
    51:25
    Janás vybojoval puk ve vlastním pásmu a po pravé straně ujížděl do útočné třetiny. Volil přihrávku na Bronislava Fruhwirta, ten měl ale potíže s dotírající obranou.
     
    51:12
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Fruvirt – 2 min., sekání).
     
    50:35
    Orosz se rozbil u mantinel u své vlastní střídačky. Poměrně dlouhou dobu ležel na ledě a poté se za pomoci svých spoluhráčů dobelhal na střídačku. Špatně došlapoval na pravou nohu. Do kabin ale neodchází.
     
    49:58
    Jan Bulín z blízka tvrdě vystřelil proti maskovanému muži. Ten puk vyrazil na druhou stranu brankoviště, kde čekal připravený Patrik Bulín. Puk ale letěl vzduchem a druhý jmenovaný měl potíže jej svojí hokejkou zasáhnout. Kdyby se mu to podařilo, touš by srazil do prázdné brány.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Minarčík (Kruckovyč, Janás), 11. Fruhwirt (Janás), 16. Bulín J. (Bulín P., Růžička), 23. Kruckovyč (Fruhwirt), 30. Kosnar (Fruhwirt), 38. Kosnar (Janás), 59. Janás (Kosnar), 59. Růžička (Bulín P.) – 2. Szeredi (Horváth), 31. Horváth (Szeredi), 32. Szücs (Horváth), 54. Varga (Szücs, Kaiser)


    HC LERAM Orli Znojmo: Slavík (Gerža) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Peří, Konečný – Janás, Fruhwirt, Kosnar – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Fruvirt, Stromko, Jambor – Minarčík.
    KHM Budapešť: Gadacsi (Kövari) – Sandor, Kaiser, Ban, Poszar – Horvath, Szeredi, Nagy – Marosi, Varga, Orosz – Glofak, Komjati, Szücs.

    Rozhodčí: Marek – Měkýš, Otáhal
    thejrc.org