NY Rangers – Los Angeles 3:2 (kon.) | Washington – Carolina 6:1 (kon.) | Toronto – Calgary 4:0 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 2:3 (kon.) | Colorado – San Jose 2:5 (kon.) | Arizona – Florida 3:2 (po pr.)
po prodl.
Arizona Coyotes
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
Florida Panthers
Úterý 24.01.2017, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:48 Tobias RIEDER - 3:2
     
    60:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Akci začal Alex Goligoski nepřesnou střelou. Přes Burmistrova se puk do stal k TOBIASU RIEDEROVI, který se napřáhl a rychlou střelou rozhoduje o výhře svého celku. Florida zkusila ještě trenérkou výzvu, zda Alex Goligoski nebránil brankáři v pohybu. Opakovaný záběr ukázal, že ne. Gól platí, Arizona bere bonusový bod. Asistence: Alexandr Burmistrov a Alex Goligoski.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Peter Holland – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    45:17
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., hákování). Před zákrokem Ekblada byl Vincent Trocheck zasažen vysokou holí, tento moment ale rozhodní nepostřehli.
     
    38:13
    Jonathan Marchessault se dostal po chybě Olivera Ekmana-Larssona do výborné střelecké pozice. Domácí brankář dokázal s velkou dávkou štěstí kotouč zastavit před brankou čárou. Vhazovat se bude v útočném pásmu Floridy.
     
    27:59
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Alexandr Burmistrov – 2 min., podražení).
    26:35 Michael SGARBOSSA - 2:2
     
    26:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Colton Sceviour vystřelil od modré čáry, před brankou se pohyboval MICHAEL SGARBOSSA, který se dostal k odraženému kotouči a poslal jej pohotově za záda domácího brankáře. Florida vyrovnává ještě před polovinou druhé třetiny. Asistence: Colton Sceviour a Derek MacKenzie.
    22:15 Ryan WHITE - 2:1
     
    22:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Bleskově jdou domácí do vedení. Akci začal obránce Connor Murphy . Puk se dostal k Jakobu Chychrunovi, který posunul na RYANA WHITA. Jeho rána možná trochu zaskočila brankáře Floridy, který puk nedokázal zastavit, a tak domácí Arizona vede. Asistence: Jakob Chychrun a Connor Murphy
    22:03 Christian FISCHER - 1:1
     
    22:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté vyrovnávají. Od modré vystřelil Jakob Chychrun, jeho střelecký pokus před brankou velmi dobře mimo dosah brankáře Roberta Luonga tečoval CHRISTIAN FISCHER. Asistence: Jakob Chychrun a Alexandr Burmistrov.
     
    17:50
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Roberto Luongo – 2 min., podražení). Trest odpyká Jonathan Marchessault.
     
    16:12
    Po vhazování v útočném pásmu se ke střele po nepřehledné situaci dostal autor první branky zápasu, Vincent Trocheck. Tentokrát byl jeho pokus také velmi dobrý, trefil tyčku.
    14:24 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    14:24
    Florida právě vstřelila branku!
    Střelecky méně aktivní hosté se dostávají do vedení. Akci začal Jonathan Marchessault. Jakub Kindl vystřelil od modré čáry, brankář Mike Smith vyrazil kotouč jen před sebe, kde byl VINCENT TROCHECK. Floridský útočník měl dostatek prostoru pro zakončení, prosadil se z dorážky. Díky jeho gólu hosté vedou na ledě Arizony. Asistence: Jakub Kindl a Jonathan Marchessault.
     
    11:56
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., sekání).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 23. Fischer (Chychrun, Burmistrov), 23. White (Chychrun, C. Murphy), 61. Rieder (Burmistrov, Goligoski) – 15. Trocheck (Kindl, Marchessault), 27. Sgarbossa (Sceviour, MacKenzie)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, Stone, Chychrun, C. Murphy – Rieder, Hanzal, Vrbata – Perlini, Dvorak, Doan – J. McGinn, Burmistrov, Fischer – Crouse, Holland, White.
    Florida Panthers: Luongo (Berra) – Yandle, Pysyk, Matheson, Demers, Kindl, Ekblad – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – Marchessault, McCann, Jágr – MacKenzie, Sgarbossa, Sceviour – S. Thornton, McKegg, P. Thompson.
    bahis siteleri