N.Novgorod – Spartak Moskva 5:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 0:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 30.01.2017, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Roman GRABORENKO - 0:3
     
    58:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A je hotovo, Dinamo dnes získá všechny tři body! Alexandr Pavlovič vybojoval puk pro ROMANA GRABORENKA a ten z hloubi vlastní poloviny hřiště poslal kotouč do odkryté branky Jokeritu. Asistence: Alexandr Pavlovič.
    18:05 Rob KLINKHAMMER - 0:2
     
    18:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Brian O'Neill nevyužil obrovskou příležitost a Dinamo poté založilo bleskový protiútok. ROB KLINKHAMMER ujel domácím obráncům a tváří v tvář Zapolskimu se ve vlastním oslabení trefil přesně!
    14:14 Fredrik PETTERSSON - 0:1
     
    14:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru nakonec využívají a ujímají se vedení. FREDRIK PETTERSSON se dlouho rozmýšlel s pukem na hokejce, nakonec ale z levého kruhu vypálil a jeho střela se zastavila až v síti! Asistence: Rob Klinkhammer.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 15. Pettersson (Klinkhammer), 19. Klinkhammer, 59. Graborenko (Pavlovič)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – A. Kulda, Ch. Genoway, Jaakola, V. Lajunen, Lauridsen, Jensen, Rautanen – O'Neill, Jormakka, Regin (C) – Joensuu, Niemi, Salminen – Anttila, Huhtala, Hishon – Wirtanen, Marjamäki, Talaja – Gymer.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Gragnani, Šinkevič, Graborenko, Gotovec, Korobov, Lisovec – Stas, Drozd, Pavlovič – Ellison, Pettersson, Palushaj – Matěruchin, Klinkhammer, S. Kosticyn – Karaban, Kulakov, Kovyršin – An. Stěpanov.

    Rozhodčí: Odinš, Baluška – Ivanov, Aljošin
    bahis siteleri