Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
Nashville Predators
Středa 01.02.2017, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:18 Colin WILSON - 4:2
     
    43:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a částečně se tak vracejí do zápasu, prohrávají už jen o dvě branky. První střelu COLINA WILSONA ještě Murray dokázal vyrazit, na následnou dorážku toho samého hráče už ale neměl nárok. Asistence: Mike Fisher, Calle Järnkrok.
    36:12 Patric HÖRNQVIST - 4:1
     
    36:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Potvrdilo se, že brankářům se bez hokejky opravdu nechytá dobře. Trochu se štěstím se kotouč dostal na pravou stranu k PATRICU HÖRNQVISTOVI a ten jej dokázal propasírovat skrz Rinneho lapačku do sítě. Asistence: Nick Bonino, Phil Kessel.
     
    31:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po vhazování se kotouč dostal za branku Nashvillu, kde si ho našel PATRIC HÖRNQVIST a pod pravou bruslí Rinneho jej dokázal dostal do branky. Tady nemůže mít finský brankář čisté svědomí, i když měl i trochu smůlu. Asistence: Sidney Crosby, Conor Sheary.
    31:07 Patric HÖRNQVIST - 3:1
    23:10 Trevor DALEY - 2:1
     
    23:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po pěkném uvolnění Hagelina se dostal do úniku TREVOR DALEY. A útočník domácích zvolil jednoduché a účinné řešení, tvrdou střelou z nápřahu přesně do levého rohu branky překonal Pekku Rinneho. Asistence: Carl Hagelin, Eric Fehr.
    16:19 Chris KUNITZ - 1:1
     
    16:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Byl to podobný gól jako v případě Nashvillu. Od modré střílel Cole, Rinne puk jen vyrazil a poté už nestačil na střelu CHRISE KUNITZE z mezikruží po přihrávce od Wilsona. Asistence: Scott Wilson, Ian Cole.
    14:04 Calle JÄRNKROK - 0:1
     
    14:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí byli sice aktivnější, ale jako první se prosazují hosté. Irwin vystřelil od modré, Murray puk sice vyrazil, ale k dorážce se poté po přiklepnutí Wilsona dostal CALLE JÄRNKROK a bekhendovou střelou překonal Murrayho. Asistence: Colin Wilson, Matt Irwin.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 17. Kunitz (S. Wilson, Cole), 24. Daley (Hagelin, Fehr), 32. Hörnqvist (Crosby, Sheary), 37. Hörnqvist (Bonino, Kessel) – 15. Järnkrok (C. Wilson, Irwin), 44. C. Wilson (Fisher, Järnkrok)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Letang, Dumoulin, Daley, Määttä, J. Schultz, Cole – Rust, Crosby (C), Sheary – Hörnqvist, Rowney, Hagelin – Kessel, Bonino, Guentzel – S. Wilson, Fehr, Kunitz (A).
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – P. K. Subban, Ekholm, Ellis (A), Irwin, Y. Weber, Bitetto – Arvidsson, Johansen, Forsberg – C. Smith, Fisher (C), Watson – Neal (A), Järnkrok, C. Wilson – Zolnierczyk, Sissons, McLeod.
    bahis siteleri