Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
New Jersey Devils
Středa 01.02.2017, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Palmieri se dopustil nedovoleného bránění a New Jersey bude hrát ve čtyřech. To je obrovská šance pro Detroit! Dočkáme se vyrovnání?
    55:18 Nick JENSEN - 3:4
     
    55:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu to ještě bude pořádné drama! NICK JENSEN nahodil zpoza branky kotouč na Schneidera a ten si ho smolně srazil za svá záda. Asistence: Gustav Nyquist, Xavier Ouellet.
    51:49 Tomáš TATAR - 2:4
     
    51:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přesilovou hru nakonec využívají a snižují na rozdíl dvou branek. TOMÁŠ TATAR obdržel přihrávku na pravý kruh, kde si kotouč zpracoval a přesnou střelou pod lapačku Schneidera poslal puk do branky. Asistence: Niklas Kronwall a Darren Helm.
    50:30 Adam HENRIQUE - 1:4
     
    50:30
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se podruhé v tomto utkání prosazuje ve vlastním oslabení. Nielsen nezkrotil na modré čáře kotouč, do brejku se dostal ADAM HENRIQUE a úspěšně ho zakončil. Bez asistence.
     
    50:18
    Hokejisté Detroitu si zahrají další přesilovou hru. Za hákování je na dvě minuty vyloučen Noesen.
    39:26 Kyle PALMIERI - 1:3
     
    39:26
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey si své ztracené dvoubrankové vedení bere velice rychle zpátky. Hall našel na modré čáře rozjetého KYLEA PALMIERIHO, který si najel na pravý kruh a přesnou střelou k protější tyči se nemýlil. Asistence: Taylor Hall, Ben Lovejoy.
    38:03 Henrik ZETTERBERG - 1:2
     
    38:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Detroitu to máme o jednu branku. Nyquist našel před brankovištěm volného HENRIKA ZETTERBERGA, který pohotově poslal kotouč na branku a ten propadl až za záda Schneidera. Asistence: Gustav Nyquist a Anthony Mantha.
     
    29:01
    Bude se znovu vylučovat a opět na straně Devils! Za krosček odchází pykat Quincey a domácí si zahrají dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    28:17
    Red Wings po ubráněném oslabení ožili a zahrají si přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty Fiddler, který se provinil držením.
     
    25:27
    Devils si zahrají první přesilovou hru v utkání. Za podražení ve středním pásmu je na dvě minuty vyloučen Larkin.
    06:21 Kyle PALMIERI - 0:2
     
    06:21
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se v oslabení dostávají do dvoubrankového vedení. KYLE PALMIERI zachytil ve středním pásmu nevydařenou kombinaci domácích, v souboji jeden na jednoho si poradil a po šikovné kličce překonal i brankáře Red Wings. Domácí nezačali tento duel vůbec dobře.
     
    05:09
    Hokejisté Detroitu si zahrají přesilovou hru. V útočném pásmu to s napadáním přehnal Zacha, který se dopustil podražení.
    01:28 Stefan NOESEN - 0:1
     
    01:28
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se zaslouženě ujímá v úvodu utkání vedení. Zachovu střelu z pravé strany vyrazil Coreau pouze před sebe, kde se k dorážce dostal STEFAN NOESEN a i ve svém druhém zápase za Devils se střelecky prosadil. Asistence: Pavel Zacha, Jacob Josefson.
     
    00:29
    Severson při rychlém protiútoku našel na levém křídle Palmieriho, který nasměroval svůj pokus do tyče. Hosté byli blízko brzkému vedení.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 39. Zetterberg (Nyquist, Mantha), 52. Tatar (Kronwall, Helm), 56. Jensen (Nyquist, Ouellet) – 2. Noesen (Zacha, Josefson), 7. Palmieri, 40. Palmieri (Hall, Lovejoy), 51. Henrique


    Detroit Red Wings: Coreau (Mrázek) – DeKeyser, Green, Ericsson, Ouellet, Kronwall (A), Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Nielsen, Vanek – Tatar, Helm, D. Larkin – Sheahan, Glendening, Abdelkader (A).
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Lovejoy, Merrill, Severson, Quincey, Santini, Stollery – Palmieri, Zajac (A), Hall – Cammalleri (A), Henrique (A), Wood – Noesen, Josefson, Zacha – Parenteau, Fiddler, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Pochmara, Furlatt – Devorski, Miller

    Diváci: 20027
    bahis siteleri