Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:3 (5:1, 1:2, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Středa 01.02.2017, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:25 Mitchell MARNER - 6:3
     
    30:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER vletěl do útočného pásma, kde následně i obdržel puk a jeho následná střela na vzdálenější tyč proletěla až za záda Lehtonena. Asistence: Nazem Kadri, Nikita Zajcev.
    27:51 Jason SPEZZA - 6:2
     
    27:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se následně dostali do rychlého protiútoku, kde to parádně udělal Seguin, jenž se proháčkoval až před McElhinneyho, kterému naznačil střelu, ale místo toho obkroužil klec a nahrál JASONU SPEZZOVI, jemuž se s menšími obtížemi podařilo dostat puk do brány Toronta. Asistence: Tyler Seguin.
    24:19 Nikita SOŠNIKOV - 5:2
     
    24:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Honka udělal v obranném pásmu velkou hrubici, když nahrál puk přímo na hůl Martina, který viděl před bránou zcela volného NIKITU SOŠNIKOVA, jenž už si v takové situaci věděl rady. Asistence: Matt Martin.
    18:22 Jamie BENN - 5:1
     
    18:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí vyhráli následné vhazování a Klingberg poslal od mantinelu puk na hranici pravého kruhu JAMIEMU BENNOVI, kterému se sice jeho střela příliš nepodařila, ale možná i díky tomu kotouč prošel za záda McElhinneyho. Asistence: John Klingberg, Tyler Seguin.
    16:04 Brett RITCHIE - 4:1
     
    16:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Honka naznačil střelu příklepem, ale následně si s pukem zajel za bránu Toronta, odkud přihrál před McIlhenneyho BRETTU RITCHIEMU, jenž se vstřeluje už čtvrtou branku Dallasu v první třetině. Asistence: Julius Honka, Adam Cracknell.
    13:50 Tyler BOZAK - 3:1
     
    13:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru, když Marner nahrál na pravou stranu van Riemsdykovi, jenž ihned poslal puk před bránu Dallasu, kde byl TYLER BOZAK, který už ho tečoval do domácí klece. Asistence: James van Riemsdyk, Mitch Marner.
    11:18 Lauri KORPIKOSKI - 3:0
     
    11:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hamhuis parádně udržel puk v útočné třetině, díky čemuž poté Ritchie nahrál z rohu LAURI KORPIKOSKÉMU, který si nabruslil až mezi kruhy, odkud bekhendem vyhnal Andersena z brány Maple Leafs. Asistence: Brett Ritchie, Dan Hamhuis.
    04:38 Radek FAKSA - 2:0
     
    04:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Sharp nahrál puk na levou stranu Shoreovi, jenž z kruhu vystřelil a Andersen vykopl kotouč před sebe, kde dojížděl důrazný RADEK FAKSA, jemuž se podařilo dorazit puk do hostující klece. Asistence: Devin Shore, Patrick Sharp.
    02:53 Devin SHORE - 1:0
     
    02:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    DEVIN SHORE si ve středním pásmu sebral puk a po pravém křídle se s ním prohnal až k Andersenovi, kterého též objel a zakončil ke vzdálenější tyči, a poslal tak Dallas do vedení. Asistence: Dan Hamhuis.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. D. Shore (Hamhuis), 5. Faksa (D. Shore, Sharp), 12. Korpikoski (B. Ritchie, Hamhuis), 17. B. Ritchie (Honka, Cracknell), 19. Ja. Benn (Klingberg, Seguin), 28. Spezza (Seguin) – 14. Bozak (J. van Riemsdyk, Marner), 25. Sošnikov (M. Martin), 31. Marner (Kadri, N. Zajcev)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Honka, Jo. Benn, Johns – Ja. Benn (C), Eakin, Eaves – D. Shore, Faksa, Sharp (A) – Roussel, Seguin, Spezza (A) – Korpikoski, Cracknell, B. Ritchie.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (12. McElhinney) – Marinčin, N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Hunwick, R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, F. Gauthier, Sošnikov.

    Rozhodčí: Rehman, Dwyer – Daisy, Pancich
    bahis siteleri