Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Colorado Avalanche
Středa 01.02.2017, 04:05 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Do zápasu naskočil muž, jemuž patří výstroj vlevo. Gibson pak přispěl k mizérii Colorada.
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (06:45:55)
     
    Je dobojováno. Anaheim potvrdil dobrou formu posledních týdnů a před domácím publikem porazil trápící se Colorado přesvědčivě 5:1. Jedinou branku hostů obstaral mladík Mikko Rantanen, jinak ale pálili jen Ducks. Dařilo se především Jakobu Silfverbergovi, který nasbíral tři kanadské body za dva góly a asistenci. Skórovat mohl i český útočník Ondřej Kaše, který ale stoprocentní šanci ve třetí třetině neproměnil.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Ondřej Kaše (ANA), 0+0, +0, 0 střel, čas na ledě 11:16

    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:
    1. Jakob Silfverberg (ANA) 2+1
    2. John Gibson (ANA) 23 zák., 1 gól, úsp. 96,6 %
    3. Korbinian Holzer (ANA) 1+0
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    V Honda Center se nám již rozběhla poslední minuta základní hrací doby. Zápas se dohrává v obranném pásmu Colorada, které dnes utrpí další těžkou porážku.
     
    58:24
    Blake Comeau přišel o kotouč v rohu kluziště a hráči v oranžových dresech následně v klidu dopravili puk až do útočného pásma.
    57:35 Cam FOWLER - 5:1
     
    57:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To už je pro hosty kruté, Calvin Pickard musel popáté lovit puk ze své svatyně. Asistencí se o to opět zasloužil Nick Ritchie, který vyzval ke skórování CAMA FOWLERA a ten se z mezikruží trefil přesně! Asistence: Nick Ritchie a Ryan Kesler.
     
    56:45
    Po dlouhé době byla hra přerušena a následovat bude poslední komerční přestávka tohoto klání.
     
    55:58
    Zdá se, že Avs už veškerou snahu o vyrovnání vzdali, v posledních dvou minutách se totiž na ledě vlastně nic zajímavého neděje.
     
    55:16
    Barrieho střela od modré postrádala přesnost, John Gibson tak v tomto případě nemusel zasahovat. Následně ale byla hra stejně přerušena a sudí rozhodli, že se bude vhazovat před anaheimským brankářem.
     
    54:42
    Landeskog byl na útočné modré zdvojen a zákonitě o puk přišel, domácí následně odpálili kotouč až do útočného pásma a odjeli střídat.
     
    53:54
    Hráči v oranžových dresech mají vše naprosto pod kontrolou, teď ale Ducks poslali kotouč na zakázané uvolnění, a tak se bude vhazovat před Gbsonem.
     
    53:05
    MacKinnon to opět vzal na sebe, prokousal se do útočného pásma a nabil na modrou Zadorovovi, jehož pokus však Gibson bez problémů zastavil a následovat bude komerční přestávka.
    52:13 Korbinian HOLZER - 4:1
     
    52:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A jsou tu další komplikace pro Colorado, zdá se, že je rozhodnuto! Německý zadák KORBINIAN HOLZER vypálil z mezikruží po Silfverbergově nabídce a jeho projektil se zatřepotal až v síti. Asistence: Jakob Silfverberg a Joseph Cramarossa.
     
    51:25
    Mikko Rantanen zaváhal při rozehrávce, Kačeři už zakládají další protiútok. Hostům se čas na vyrovnání začíná krátit...
     
    50:37
    Bývalý sanjoseský Žralok Matt Nieto nabil na modrou Zadorovovi, jehož tečovaná střela o centmetry minula pravou tyč domácí svatyně!
     
    49:50
    MacKinnon přišel o puk ve středním pásmu a na druhou stranu se vydal rychlík Andrew Cogliano, jehož pokus z levé strany byl ovšem zblokován.
     
    48:58
    To byla krásná akce třetí lajny Anaheimu! Kaše, Vermette a Ritchie si několikrát vyměnili puk na jeden dotek, než se první jmenovaný zjevil úplně sám v předbrankovém prostoru, ale jeho bekhend proletěl těsně vedle!
     
    48:01
    Další akce Avs skončila už ve středním pásmu, domácí se velmi pozorně brání a hosty k ničemu nebezpečnému nepouštějí.
     
    47:03
    Kesler se rozjel na levém křídle a povedenou zadovkou přenechal kotouč Coglianovi, s jehož následnou střelou si ovšem Pickard poradil.
     
    46:10
    Svěřenci Randyho Carlyla následně vybojovali další buly v útočném pásmu, které vyhrál Antoine Vermette, ale domácí z toho nic nevytěžili.
     
    45:27
    Anaheimští hokejisté jsou po vstřelení třetího gólu jasně lepším týmem, Logan Shaw teď ale schytal ránu vlastního spoluhráče od modré a s bolestivou grimasou se dopotácel z ledu.
    Corey Perry si dnes připsal svůj 700. bod v NHL.
     
    44:33
    Fowlerovu střelu z vrcholu kruhů si Calvin Pickard pohlídal a pro jistotu přerušil hru, Avs už si nemohou dovolit inkasovat další gól.
    42:51 Jakob SILFVERBERG - 3:1
     
    42:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nathan MacKinnon nabral neuvěřitelnou rychlost na levém křídle, jeho následnou střelu však Gibson bravurně lapil a na druhou stranu se poté vydali Ducks. JAKOB SILFVERBERG se z vrcholu kruhů prokousal až před Pickarda a svůj bekhendový blafák dotáhl do úspěšného konce: Asistence: Andrew Cogliano.
     
    42:04
    Patrik Wiercioch na nic nečekal a zavezl puk do útočného pásma, hosté ale ještě pomalu dostřídávali, a tak z toho nakonec žádné nebezpečí nepramenilo.
     
    41:11
    Manson našel povedeným pasem v mezikruží rozjetého Coreyho Perryho, jehož následná střela zápěstím ovšem Pickarda pořádně neprověřila.
     
    40:28
    Coglianovu střelu z levého kruhu dokázal zblokovat Tyson Barrie a Avs už pomalu zakládají svou první akci ve třetí třetině.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Díky povedené akci Kačerů a přesné teči Silfverberga se domácí v úvodu druhé třetiny dostali do dvoubrankofého vedení, načež se trápícímu se Coloradu podařilo alespoň snížit, a tak se už můžeme těšit na dramatický závěr slibující třetí třetinu, která začne v 6:07.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Zdá se, že druhá třetina se už jen dohrává, v jejím samotném závěru se už ani jeden tým nikam nežene.
     
    38:46
    MacKinnonova rána z vrcholu pravého kruhu byl zblokována, domácím se ale nepodařilo vyhodit a přesilovkový tlak Colorada ještě přetrvává.
     
    38:03
    Ducks se okamžitě po vhazování dokázali osvobodit, Ryanu Keslerovi se následně dokonce podařilo vybojovat buly v útočném pásmu.
     
    37:35
    Po přerušení hry se strhla před Pickardem pořádná mela, jelikož Rakell (ANA) o chviličku předtím nedovoleně srazil Calvna Pickarda k zemi a vyfasoval za to dvouminutový trest.
     
    36:29
    Třetí lajna Anaheimu se usadila v útočném pásmu, Barriemu se ale podařilo dostat touš do bezpečí a hosé si mohou oddechnout.
     
    35:43
    Jakob Silfverberg se pokusil tečovat Coglianovo nahození z levého kruhu, což se mu sice podařilo, kotouč ale následně minul coloradskou svatyni.
     
    35:00
    Přesně pět minut před druhou sirénou je hra znovu přerušena a do Honda Center se vrátíme po další krátké přestávce.
     
    34:03
    Hosté se v poslední době vůbec nedostávají do hry, teď to ale změnil Matt Duchene, jehož pokus z otočky po krásné individuální akci si ale Gibson pohlídal!
     
    33:19
    Mansonova střela od modré nečekaně změnila směr, Pickard si ale přesto bez potíží poradil a připsal si svůj osmnáctý zákrok v tomto duelu.
     
    32:26
    Calvin Pickard pro jistotu přerušil hru, za pár okamžiků se tak bude vhazovat po pravé ruce denverského gólmana.
     
    32:04
    Po Rantanenově nahození do útočného pásma hosté o kotouč přišli a anaheimští hokejisté už bez žádného spěchu zakládají další akci.
     
    31:18
    Hra je teď hodně rozkouskovaná a plná nepřesností na obou stranách, to už je polovina základní hrací doby minulostí.
     
    30:44
    Svěřenci Randyho Carlyla byli blízko další trefě, Corey Perry ale z dobré pozice na Pickarda nevyzrál a coloradská svatyně byla navíc poté vychýlena ze své pozice.
     
    30:25
    Lindholmovo nahození od modré se od zadního mantinelu odrazilo do prostoru před Pickardem, tam ale nebyl nikdo v oranžovém dresu.
     
    29:44
    Nepovedená rozehrávka Colorada skončila na zakázaném uvolnění, hra se tak opět přestěhuje před Calvina Pickarda.
     
    29:07
    Nathan MacKinnon zavezl kotouč do útočného pásma a poté ho přenechal Grigorenkovi, jehož střela z pravého kruhu ale postrádala přesnost.
     
    28:29
    Hra je přerušena pro přihrávku rukou, do Honda Center se vrátíme po další komerční přestávce.
     
    27:57
    Laviny se usadily v útočném pásmu, nicméně jen na chviličku a Kašeho třetí formace už zakládá další protiakci Ducks.
     
    27:12
    A znovu. Hráče v bílých dresech srážejí zbytečné chyby v rozehrávce, po nepřesném pasu kapitána Landeskoga se bude vhazovat znovu v útočném pásmu Anaheimu.
     
    26:16
    Přihrávka na rozjetého Duchenea byla příliš prudká a kotouč doletěl až na zakázané uvolnění, vhazovat se tak bude před Pickardem.
     
    25:54
    V této sezóně debutující Nate Thompson našel v mezikruží volného Cramarossu, jehož dělovku si ovšem Calvin Pickard v krkolomné pozici pohlídal.
    25:13 Mikko RANTANEN - 2:1
     
    25:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Jareda Bednara se nakonec zaslouženě dočkali snížení. Po zbytečné ztrátě domácích ve středním pásmu se vstříc Gibsonovi rozjel MIKKO RANTANEN a svůj individuální únik zakončil neomylně! Asistence: Michail Grigorenko.
     
    24:50
    Před Pickardem dnes bylo pořádné rušno a John Gibson měl co dělat, aby schoval kotouč ve své výstroji a přerušil hru.
     
    24:27
    Rene Bourque mohl dostat Colorado na dostřel, jeho dělovku ovšem Gibson jistě vyrazil a domácí už zakládají protiútok.
     
    23:46
    Avalanche na střely vedou 14:11, stav 0:2 z jejich pohledu je tak pro hosty trochu krutý. Další akci Anaheimu táhl Corey Perry, jehož pokus z pravého kruhu ale postrádal přesnost.
    22:54 Rickard RAKELL - 2:0
     
    22:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    První lajna Ducks se prosazuje a domácí rázem vedou už od dva góly. Getzlaf zpoza branky našel na levém kruhu Perryho, který se neukvapil a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování RICKARDA RAKELLA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.
     
    21:26
    To se jim ovšem nakonec nepodařilo a po krásné přihrávce Getzlafa zůstal v mezikruží zcela volný Lindholm, který ale těsně přestřelil!
     
    20:39
    Nepovedená Anaheimu skončila na zakázané uvolnění, hosté se tak lacino dostanou k možnosti usadit se v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi a o něco spokojenější zatím mohou být hokejisté Anaheimu. Domácí sice poslední tým tabulky rozhodně nepřehrávali, nicméně díky gólu Silfverberga Ducks vedou 1:0 – navzdory téměř dvojnásobné střelecké přesile hostů, kteří zatím podávají velmi sympatický výkon. Co nabídne druhá třetina? To začneme zjišťovat v 5:06.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:06
    Ryan Getzlaf vyvezl kotouč do středního pásma, to už se nám rozběhla poslední minuta první třetiny.
     
    18:17
    V plném počtu hrající Anaheimští nahodili kotouč do útočného pásma a odjeli střídat, následná nepovedená rozehrávka Avs skončila na zakázaném uvolnění.
     
    17:30
    To platí i po dalším závaru před Gibsonem a následné střele Grigorenka z pravého kruhu, která ale skončila výrazně mimo.
     
    16:58
    Silfverberg osvobodil Kačery, to už je více než polovina z Coglianova trestu minulostí. Domácí stále drží těsný náskok.
     
    16:16
    Vinou nepovedené střely Rantanena z levého kruhu se hosté sami vyhnali z útočného pásma a Tyson Barrie spěchá pro kotouč až k Pickardovi.
     
    15:38
    Andrew Cogliano v útočném pásmu zbytečně podrazil Landeskoga, a Colorado si tak zahraje už svou třetí přesilovku.
     
    15:23
    Už v plném počtu hrající Anaheim se musel znovu jen bránit, nicméně Gibson nyní přerušil hru po další střele Martinsena a před námi je komerční brejk.
     
    14:54
    Cogliano a Logan Shaw se ve vlastním oslabení vydali do protiútoku, ze kterého ovšem nakonec pramenila jen nepovedená střela druhého jmenovaného.
     
    14:11
    Gibson je v ráži. Colorado tlačí a tlačí, recept na anaheimského gólmana však hosté stále ne a ne najít.
     
    13:39
    Iginlova dělovka z vrcholu levého kruhu byla přizvednuta do ochranné sítě, následovat bude buly po pravici domácího gólmana.
     
    13:10
    Hned několik hráčů Anaheimu zahákovalo mladíka Mikka Rantanena a sudí si nakonec vybrali faul Jakoba Silfverberga (ANA).
     
    12:35
    Josh Manson teď mohl ještě zvýraznit vedení Anaheimu, nicméně jeho ránu z vrcholu kruhů Pickard bravurně zastavil! Následovat bude komerční přestávka.
    11:58 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    11:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Sekundu před koncem přesilovky ale domácí svou první početní výhodu nakonec využívají. Ritchie se rozjel po levém křídle a přesnou střílenou přihrávkou našel v předbrankovém prostoru JAKOBA SILFVERBERGA, po jehož teči se puk odrazil do sítě. Asistence: Nick Ritchie a Antoine Vermette.
     
    11:25
    Kotouč opět letí směrem ke Gibsonovi, to už se trest Matta Duchenea začíná blížit ke svému konci.
     
    10:46
    Svěřenci Jareda Bednara se zatím svědomitě brání, Landeskog teď osvobodil hosty vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    08:59
    Duchene (COL) si teď ale v souboji s Mansonem u hrazení pomohl vysokou holí, po komerční přestávce si tak Ducks zahrají přesilovku.
     
    08:41
    Ducks jako by se v úvodu utkání stále hledali, tlak Avalanche totiž stále přetrvává a Gibson si ani na chviličku neoddychne.
     
    07:49
    Poslední tým ligy pořádně cení zuby, Gibson si teď musel připsat skvělý zákrok po nebezpečné střele mladíka Rantanena z pravého kruhu a následná dorážka Erica Gelinase z mezikruží proletěla těsně vedle!
     
    07:02
    A protože se neujala ani dělovka veterána Iginly od modré, svěřenci Jareda Bednara svou první přesilovku využít nedokázali – jejich tlak ale ještě přetrvává.
     
    06:26
    Michail Grigorenko se zničehonic ocitl ve skvělé palebné pozici, kotouč ale vůbec nedokázal trefit podle svých představ a Ducks následně dokonce vybojovali buly v útočném pásmu.
     
    05:48
    Kotouč skončil po Söderbergově nahození na vnější části domácí branky a Gibson poté pro jistotu přerušil hru.
     
    05:02
    Ryan Kesler (ANA) omylem vyhodil kotouč ze hřiště a vyfasoval dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    04:56
    Sami Vataten to nyní zkusil z podobné pozice jako před chvíli Bieksa, Calvin Pickard si ovšem i tentokrát dokázal poradit.
     
    04:21
    Gibsonovu rozehrávku přizvedl jeden z hráčů Colorada na tribunu, hra je po dlouhé době přerušena a vhazovat se bude v útočném pásmu Avs.
     
    03:33
    Ritchie s Kašem dostali kotouč do útočného pásma a po jejich akci se k ráně od modré dostal Kevin Bieksa, po jehož dělovce z první to ale na tribunách jen zahučelo, poněvadž Pickard svou mezírku mezi betony včas skryl.
     
    02:50
    Gibson se teď dostal do problémů, střelu Zadorova od modré totiž brankář Ducks vyrazil pouze před sebe, ale nakonec si vleže poradil!
     
    01:57
    Na druhé straně pálil Andreas Martinsen, jeho nahození ale postrádalo gólové parametry a John Gibson si připsal snadný zákrok.
     
    01:29
    V úvodu utkání jsou hokejisté Anaheimu aktivnější. Třetí lajna domácích se teď usadila v útočném pásmu a byla z toho střela Vermettea, s níž si však Pickard poradil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, N. Thompson, L. Shaw.

    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Barrie, Beauchemin, Zadorov (A), Goloubef, Wiercioch, Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Hanson, Skillitier – Knorr, Heyer.
     
    COLORADO AVALANCHE
    Denverský celek je na tom o poznání hůře, Avalanche se letos vůbec nedaří a svěřenci Jareda Bednara jsou jednoznačně nejhorším týmem v soutěži a na předposlední Arizonu ztrácejí už deset bodů. Hlasitě se hovoří o výměnách některých hvězd v čele s Mattem Duchenem a Gabrielem Landeskogem, jediným nedotknutelným hráčem je podle všeho mladík Nathan MacKinnon. Zabere dnes konečně Colorado?

    Nejproduktivnější hráči:
    Nathan MacKinnon, 33 bodů (11+22)
    Matt Duchene, 29 bodů (15+14)
    Tyson Barrie, 23 bodů (3+20)

    Československá stopa:
    -
     
    ANAHEIM DUCKS
    Ducks se v této sezóně rozjížděli pomaleji, v poslední době se jim však opět začalo dařit a svěřenci Randyho Carlyla momentálně ztrácejí na vedoucí příčku Pacifické divize pouhý bod. Z posledních deseti zápasů Anaheim prohrál pouze třikrát, nicméně v posledním utkání před Utkání hvězd Ryan Getzlaf a spol. podlehli rivalovi z Edmontonu vysoko 0:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Ryan Kesler, 39 bodů (18+21)
    Ryan Getzlaf, 37 bodů (7+30)
    Corey Perry, 34 bodů (9+25)

    Československá stopa:
    Ondřej Kaše, 12 bodů (4+8)
     
    Hezké dobré ráno všem příznivcům dobrého hokeje. Co nejsrdečněji vás vítám u sledování textového přenosu z dalšího duelu kanadskoamerické NHL, v němž Anaheim Ducks na svém ledě přivítají trápící se Colorado Avalanche. Tak si to nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 12. Silfverberg (N. Ritchie, Vermette), 23. Rakell (Perry, Getzlaf), 43. Silfverberg (Cogliano), 53. Holzer (Silfverberg, Cramarossa), 58. Fowler (N. Ritchie, Kesler) – 26. Rantanen (Grigorenko)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Vatanen, H. Lindholm, Manson, Holzer, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, O. Kaše – Cramarossa, N. Thompson, L. Shaw.
    Colorado Avalanche: Pickard (S. Martin) – Barrie, Beauchemin, Zadorov (A), Goloubef, Wiercioch, Gelinas – Rantanen, MacKinnon (A), R. Bourque – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Comeau, Söderberg, Iginla – Grigorenko, Colborne, Martinsen.

    Rozhodčí: Hanson, Skillitier – Knorr, Heyer
    bahis siteleri