Hamburg – Leverkusen 1:0 (kon.)
konec
Hamburger SV
1:0 (0:0)
Bayer Leverkusen
Pátek 03.02.2017, 20:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Nezbývá než se rozloučit s konstatováním, že zaslouženě vyhrál Hamburger SV. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:26:25)
     
    Je dobojováno – je konec! Z vítězství v bojovném zápase se raduje domácí celek, jenž se posunul na šestnácté místo, ale má stejný počet bodů jako patnácté Brémy. Po nemastném a neslaném prvním poločase jsme viděli daleko zajímavější druhou část. V té dominoval Hamburger, jenž se po hlavičce Kyriakose Papadopoulose dostal do vedení. Naopak Leverkusen v předehrávce devatenáctého kola moc nepředvedl a zaslouženě odjíždí bez bodů. V samotném závěru mohl vyrovnat z ojedinělé šance střídající Stefan Kießling, ale trefil jen břevno.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hlavička Jonathana Taha zamířila vysoko nad branku a hostující hráč se při ní zranil. Na zelený pažit přichází opět lékařský tým Bayeru a domácí fanoušci již slaví.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. Leverkusen má posledních pár desítek vteřin k vyrovnání.
     
    90+1
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Aaron Hunt.
     
    89
    Z pravé strany byl k vidění centr do pokutového území, na který naskakoval Stefan Kießling. Ovšem hostujícímu útočníkovi scházelo opět pár centimetrů k zasažení míče.
     
    89
    Tlak Leverkusenu nepřichází a balon se nachází daleko od domácí brány. Výborně pracuje Filip Kostić, jenž toho má plné zuby, ale útok soupeře zastavil.
     
    88
    Jediný souboj nebo sprint nevypustí Filip Kostić, který napadal obránce soupeře. Ten musel zvolit přihrávku na brankáře, a tak má domácí záložník splněno.
     
    87
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Lewis Holtby, přichází Johan Djourou.
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Nicolai Müller, přichází Gian-Luca Waldschmidt.
     
    86
    A mohlo být opět vyrovnáno! Na centr od rohového praporku si naskočil Stefan Kießling, jenž trefuje břevno. Zkušený hostující hráč zamířil až moc přesně, a tak stále jeho celek prohrává.
     
    85
    Střídající Leon Bailey "utancoval" soupeře a poslal centr na Stefana Kießlinga. Jenže ještě před ním posla balon na rohový kop jeden z braních hráčů.
     
    84
    Domácí hráči na vlastní polovině nic nevymýšlejí a dlouhými odkopy posílají míč, co nejdále od branky. Hamburger předvádí bojovný výkon a mohl by se odpoutat od sestupových míst.
     
    83
    Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Admir Mehmedi, přichází Leon Bailey.
     
    82
    V přerušené hře Lewis Holtby burcuje diváky, ale zakončení po centru od praporku byla slabé a Bernd Leno s ním neměl nejmenší problém.
     
    81
    Hamburger hraje daleko od vlastní branky, což mu vyhovuje. Po autovém vhazování putoval balon do šestnáctky, odkud ho na další roh odkop Ömer Toprak.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Wendell (Bayer Leverkusen), jehož v prvním okamžiku rukama zastavil Bobby Wood. Ovšem hostující hráč následně stejného soupeře zasáhl rukou do obličeje.
     
    78
    Hostujícímu celku moc času na vyrovnání již nezbývá. Leverkusen rozehrával standardní situaci, ale míč zamířil přesně do rukavic Reného Adlera, jenž stále čeká na první zákrok dnešního večera.
    76. Kyriakos PAPADOPOULOS - 1:0

    Michal Luxa

    Branky: 76. Papadopoulos (N. Müller)

    Karty:   39. Bellarabi (LEV), 71. Kampl (LEV), 79. Wendell (LEV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:22.
    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Papadopoulos, Mavraj, Ostrzolek – Ekdal, G. Jung – N. Müller (87. Waldschmidt), Holtby (87. Djourou), Kostić (90+1. Hunt) – Wood.
    Náhradníci: Mathenia – Djourou, Santos, Walace, Hunt, Waldschmidt, Porath.

    Bayer Leverkusen: Leno – Henrichs, Tah, Toprak, Wendell – Bellarabi (65. Brandt), Baumgartlinger (46. Kießling), Aránguiz, Kampl – Volland, Mehmedi (83. Bailey).
    Náhradníci: R. Özcan – Bailey, Kießling, Jedvaj, Brandt, D. da Costa, V. Jurčenko.

    Rozhodčí: Drees – Foltyn, Gittelmann
    bahis siteleri