Barys – Minsk 5:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Riga 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Magnitogorsk – Petrohrad 5:4 (5:4 po s.n.) | Čeljabinsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Ufa – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 1:6 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:6 (1:1, 0:2, 0:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 03.02.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:46 Mario KEMPE - 1:6
     
    49:46
    Viťaz právě vstřelil branku!
    MARIO KEMPE si skvěle najel mezi kruhy pro vhazování, kde tečoval střelu Mira Aaltonena z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a puk nad pravým betonem Barryho Brusta zamířil ke vzdálenější levé tyči. Viťaz využil přesilovou hru a vede nad Slovanem na jeho vlastním ledě 6:1! Asistence: Miro Aaltonen a Roman Horák.
    45:47 Alexandr PANKOV - 1:5
     
    45:47
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Belasí trestuhodně propadli na levém křídle na útočné modré čáře a ALEXANDR PANKOV po jeho krásné žabičce z pravého křídla na vzdálenější levé tyči o vyrážečku přesouvajícího se Barryho Brusta zamířil bez přípravy k přední levé tyči. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    43:24 Maxim AFINOGENOV - 1:4
     
    43:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    MAXIM AFINOGENOV po zpětné přihrávce Alexeje Makejeva v blízkosti modré čáry naznačil střelu a poté napřáhl k nádherné ráně s příklepem, která zapadla přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Alexej Makejev.
    35:24 Ivan JACENKO - 1:3
     
    35:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    IVAN JACENKO si na vrcholu levého kruhu pro vhazování klepl o led a Arťom Švec-Rogovoj ho okamžitě našel krásnou zpětnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma, po které napřáhl ke krásné střele zápěstím a vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Sen o playoff se rozplývá a Viťaz vede nad Slovanem 3:1! Asistence: Arťom Švec-Rogovoj a Sergej Gimajev.
    22:29 Ivan JACENKO - 1:2
     
    22:29
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Barry Brust se vydal za bránu, aby zastavil nahození Viťazu, jenže po katastrofální rozehrávce puk namazal na hůl Arťoma Švece-Rogovoje, který se neukvapil se zakončením a ještě ho předložil lépe postavenému IVANOVI JACENKOVI, který zamířil z mezikruží do prázdné brány. Asistence: Arťom Švec-Rogovoj.
    10:47 Patrik LUŠŇÁK - 1:1
     
    10:47
    Slovan právě vstřelil branku!
    PATRIK LUŠŇÁK si najel před bránu na krásnou přihrávku Pavla Skalického z pravého křídla a z blízkosti jemnou tečí usměrnil puk mezi betony Igora Saprykina ke vzdálenější levé tyči. Slovan Bratislava využil přesilovou hru a vyrovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Pavol Skalický.
    03:24 Alexej KOPEJKIN - 0:1
     
    03:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Mario Kempe v pravém kruhu útočného pásma vyhrál vhazování a Ivan Jacenko z mezikruží mířil po krásné otočce zápěstím po ledě směrem k pravé tyči, kde puk z blízkosti poslal do brány ALEXEJ KOPEJKIN. Viťaz vede v Bratislavě 1:0! Asistence: Ivan Jacenko a Mario Kempe.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Lušňák (Skalický) – 4. Kopejkin (Jacenko, Kempe), 23. Jacenko (Švec-Rogovoj), 36. Jacenko (Švec-Rogovoj, Gimajev), 44. Afinogenov (Makejev), 46. Pankov (Švec-Rogovoj), 50. Kempe (M. Aaltonen, Horák)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Bačík, Kundrátek, Plastino, Švarný, Rosandić, Starosta, Luža, Pätoprstý – Cheechoo, Taffe, M. Hlinka – Jeglič, Chipchura, Musatov – Skalický, Lušňák, Šťastný – Vopelka, Petráš, Halama.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, P. Lukin, Gimajev, Voronkov – Afinogenov, A. Nikulin, Makejev – Kopejkin, Kempe, M. Aaltonen – Vyglazov, Horák, A. Černov – Švec-Rogovoj, Jacenko, Džiošvili – Pankov.

    Rozhodčí: Andris Ansons, Roman Gofman. Čároví: Jakov Palej, Dmitry Sivov

    Diváci: 10055
    bahis siteleri