Znojmo – Innsbruck 8:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:0 (1:0, 2:0, 5:0)
HC TWK Innsbruck
Neděle 05.02.2017, 17:20 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 33. kolo
Partner:
     
    56:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Kapitán domácího mužstva BRONISLAV FRUHWIRT stál na správném místě a puk, vyražený brankářem Huberem, uklidil do odkryté části jeho brány, pod horní tyč.
     
    54:59
    Orli právě vstřelili branku!
    VLADIMÍR OŠČÁDAL projel až před brankáře z pravé strany, první pokus ještě Huber vyrazil, druhý už skončil za jeho zády.
     
    50:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Oščádal přihrál z pravé strany před bránu, kde si puk zpracoval MICHAL KRUCKOVYČ, udělal brankáři kličku a zamířil do volné části jeho svatyně.
    Asistence: Vladimír Oščádal.
     
    49:24
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN BULÍN se krásně uvolnil, projel až před Hubera a překonal jej blafákem do bekhnendu, puk skončil pod břevnem a hostující brankář byl bez šance.
     
    46:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí se velmi rychle vrátili pro puk do svého pásma a znovu se objevili před Hubere. LUKÁŠ ZMEŠKAL pak tečoval střelu Patrika Bulína rovnou k tyčce.
    Asistence: Patrik Bulín.
     
    35:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojemští odskakují svému soupeři už na tříbranková náskok! PATRIK BULÍN v ideální pozici prudce prostřelil hostujícího brankáře.
    Asistence: Jan Bulín.
     
    23:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! MICHAL FRUHVIRT našel v levém kruhu ideální pozici z které poslal za Huberova záda už druhý kotouč.
    Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    04:53
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání. Hostující brankář rozehrával a poslal puk přímo na hůl znojemského LUKÁŠE ZMEŠKALA, který pohotově dorazil puk do odkryté sítě.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 5. Zmeškal, 24. Fruhvirt (Zmeškal), 36. Bulín P. (Bulín J.), 47. Zmeškal (Bulín P.), 50. Bulín J., 51. Kruckovyč (Oščádal), 55. Oščádal, 57. Fruhwirt


    HC LERAM Orli Znojmo: Gerža (Křivánek) – Kruckovyč, Pucher, Kuntoš, Brabec, Konečný, Peří, Hrubý – Janás, Fruhwirt, Oščádal – Bulín J., Růžička, Bulín P. – Zmeškal, Kosnar, Jambor – Fruvirt.
    HC TWK Innsbruck: Huber (Merra) – Lupinski, Riley, Jaunegg, Nick, Untergasser – Kastner, Bär, Krippels – Brandstäter. Koudelka, Riedl – Fender, Sparber, Valant.

    Rozhodčí: Čech – Nechvátal, Rampir
    bahis siteleri