Buffalo – San Jose 5:4 (po pr.) | NY Rangers – Anaheim 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 5:0 (kon.)
Pittsburgh – Calgary 2:3 (0:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 3:1 (kon.) | Detroit – Columbus 2:3 (po pr.)
Tampa – Los Angeles 5:0 (kon.) | Ottawa – St. Louis 0:6 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Colorado – Montreal 4:0 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 08.02.2017, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:22 Seth JONES - 2:3
     
    63:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hokejisté Blue Jackets slaví vítězství. Postaral se o něj SETH JONES, který se z levého kruhu trefil přesně do protější šibenice. Kaňkou na této brance je pouze to, že celé akci předcházel neodpískaný faul na Zetterberga. Asistence: Brandon Dubinsky.
     
    59:43
    Hartnell se začal osekávat se Smithem. Oba hokejisté obdrželi dvouminutový trest.
     
    54:39
    Glendening ve středním pásmu zbytečně fauloval a Columbus bude hrát pár minut před koncem utkání přesilovou hru. Je tohle klíčový moment utkání?
     
    42:16
    Rychlý protiútok Detroitu málem přinesl branku. Athanasiou vypálil z levého kruhu do brankové konstrukce! Tohle byla velká šance.
     
    37:06
    Mantha tvrdě narazil na mantinel Foligna, který si to posléze chtěl vyříkat pěstmi. Útočník Red Wings do druhé bitky v utkání jít nechtěl a tak oba dostávají po vzájemné strkanici dvouminutový trest za hrubost.
     
    33:27
    Jensen se provinil držením a přesilovou hru si zahraje i Columbus. Dostane se znovu do vedení?
    29:00 Thomas VANEK - 2:2
     
    29:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno! Abdelkader našel z levého kruhu u protější tyče volného THOMASE VANEKA, který nastavil hůl a poslal kotouč do odkryté klece. Pěkná souhra. Asistence: Justin Abdelkader a Mike Green.
     
    28:06
    Red Wings si zahrají přesilovou hru pět na tři. Za podražení ve středním pásmu je vyloučen Atkinson. Dokáží domácí vyrovnat?
     
    27:14
    Jurčo schytal před brankou tvrdý krosček a vybojoval svému týmu přesilovou hru. Potrestaným hráčem je Harrington.
     
    25:51
    Tentokrát se Werenski dostal přímo před Mrázka, kterého po kličce do forhendu nepřekonal. Český brankář parádně zasáhl betonem.
    15:56 Cam ATKINSON - 1:2
     
    15:56
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ačkoliv jsou Blue Jackets horším týmem, tak se dostávají do vedení. CAM ATKINSON vystřelil z mezikruží a jeho přízemní střela proletěla pod Mrázkem do branky. Asistence: Brandon Dubinsky a Jack Johnson.
     
    11:16
    Na ledové ploše to zajiskřilo a k vidění byla první bitka tohoto utkání. Mantha se pustil do Hartnella a tento souboj urostlých hráčů nakonec vyhrál.
    09:20 Brandon DUBINSKY - 1:1
     
    09:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    V Joe Louis Aréně je vyrovnáno! BRANDON DUBINSKY nahodil kotouč na branku z velkého úhlu a Mrázek si ho smolně srazil za vlastní záda. Tohle nebyl pro českého brankáře šťastný moment. Asistence: Nick Foligno.
    03:22 Nick JENSEN - 1:0
     
    03:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla se dostávají do vedení! Larkin našel z rohu kluziště mezi kruhy volného NICKA JENSENA, který napřáhl a napálil kotouč k pravé tyčce. Domácí začali velmi aktivně a jsou za to odměněni. Asistence: Dylan Larkin a Riley Sheahan.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 4. Jensen (D. Larkin, Sheahan), 29. Vanek (Abdelkader, Green) – 10. Dubinsky (N. Foligno), 16. Atkinson (Dubinsky, J. Johnson), 64. S. Jones (Dubinsky)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Br. Smith, Ouellet, Ericsson, Jensen – Nyquist, Zetterberg (C), Mantha – Athanasiou, Helm, Vanek – Tatar, Sheahan, D. Larkin – Abdelkader (A), Glendening, Jurčo.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, J. Johnson, R. Murray, Nutivaara, Harrington – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Gagner, Sedlák, Hartnell.

    Rozhodčí: Walsh, Charron – Driscoll, Berg

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri