Švédsko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Švédsko
4:3 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:0)
Česko
Středa 08.02.2017, 19:30 • Sundsvall Energi Arena • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švédsko.
    Vítěznou branku zaznamenal MARCUS SYLVEGÄRD
     
    61:41
    Dvořák na pravé straně přiťukl puk krásně do jízdy pro Kerna, avšak ten brankáře Erikssona Eka překonat nedokázal!
     
    58:21
    Teď si vytvořil velkou šanci také český tým! Po pravé straně pronikl do pásma Kvasnička, který poslal kotouč nebezpečně před brankou. Eriksson Ek si nebyl vůbec jistý, kde kotouč má. Nakonec ho našel pod svou výstrojí!
     
    55:37
    Teď jsme měli velké štěstí! Od modré střílel Björkman, jehož střelu tečoval jeden ze švédských útočníků a náš tým zachránila, už podruhé v tomto zápase, tyč!
     
    50:03
    Johansson dostal před branku ideální přihrávku, avšak zakončení mu naštěstí nesedlo a jeho střela mířila mimo branku!
     
    46:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je velká škoda! Po osmi sekundách se dostal po levé straně do útoku ISAC LUNDESTRÖM, který bekhendovým zakončením dokázal překonat brankáře Erikssona Eka. Asistence: Jacob Olofsson, Fabian Zetterlund.
     
    46:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr snižuje na rozdíl jediné branky! Švédové zamkli náš tým v útočném pásmu a dlouze kombinovali. Kotouč se poté dostl na pravou stranu, kde se nacházel LUCAS ELVENES, jehož střela skončila v síti. Asistence: Rickard Hugg.
     
    44:53
    Nyní bude český tým čelit oslabení soupeře. Filip Chytil fauloval ve velké šanci Hugga a míří na trestnou lavici.
     
    39:08
    V závěru prostřední periody nás čeká oslabení! Češi hráli v šesti, trest za naší střídačku si odpyká Matěj Novák.
     
    36:39
    Teď měli velkou šanci Švédové. Od modré vystřelil Brännström, jehož pokus Vomáčka vyrazil pouze před sebe. K bleskové dorážce se dostal Lundeström, avšak branku minul!
     
    31:11
    Jan Svoboda se dostal do samostatného úniku, avšak byl tísněn obráncem, a tak se mu jeho bekhendové zakončení příliš nepovedlo! Následně Švédové vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    30:08
    Opět výborný Vomáčka! Aktivní Olofsson našel před brankou zcela volného Petersona, který pohotově vystřelil, ale Vomáčka vytáhl skvělý zákrok lapačkou!
     
    27:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr však přichystal odpověď a snižuje na rozdíl jediné branky. Před branku dostal přihrávku JACOB OLFSSON, který prostřelil Vomáčku. Asistence: Lukas Wernblom, Fabian Zetterlund.
     
    25:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Třetí branka ve švédské síti je tady! Ve vlastním oslabení se nadchl ke skvělému úniku FILIP ZADINA, kterému se ještě nabízel najíždějící Chytil, ale pardubický útočník zvolil střelu, a udělal dobře! Asistence: Jakub Galvas
     
    25:16
    Český tým bude čelit druhému oslabení v dnešním zápase. Na trestnou lavici míří Jaroslav Dvořák.
     
    23:25
    Teď měl český tým velké štěstí! Od modré nahodil kotouč obránce Westerlund, kotouč ještě tečoval Miketinac a Vomáčka vyrazil puk pouze před sebe. Dorážku Själina však zblokoval jeden z českých obránců mimo!
     
    22:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vedeme už dvoubrankovým rozdílem! Český tým se dostal v útočném pásmu opět do kombinace, za brankou operoval s kotoučem Chytil, který našel JANA KERNA a jeho střelu zamířila přesně k tyči švédské branky! Asistence: Filip Chytil.
     
    19:37
    Lundeström nebezpečně zavezl kotouč po levé straně a následně posílal puk před branku, kde však promáchl Hugg!
     
    18:47
    V závěru třetiny nás čeká oslabení českého týmu. Na trestnou lavici míří Kryštof Hrabík za hákování.
     
    17:29
    Opět skvělý Vomáčka! Za českou obranu se dostal Johnasson, který jel sám na našeho gólmana, avšak ten dokázal bekhendový blafák přečíst a jeho střelu vyrazil do rohu!
     
    16:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český se dostává využitou přesilovou do vedení! Na pravé straně operoval s kotoučem Zadina, který vystřelil. Před brankou se puk odrazil na Hrabíka, který si všiml na levé straně nehlídaného MARTINA NEČASE, a ten střelou z úhlu otevřel skóre zápasu! Asistence: Kryštof Hrabík, Filip Zadina.
     
    14:55
    Česko si zahraje přesilovku! Na trestnou lavici míří obránce Brännström.
     
    12:15
    Další velká šance Švédů! Před Vomáčku dostal přihrávku zcela nehlídaný Miketinac, který pohotově vystřelil, ale Vomáčka svůj tým opět podržel!
     
    11:19
    Sylvegärd našel efektivní zadovkou v mezikruží Elvenese, který vystřelil do protipohybu českého brankáře, ale střela šla naštěstí těsně mimo!
     
    02:37
    Po pravé straně se prodral přes Vomáčku Gustafsson, avšak český brankář tým dokázal podržet a kotouč dostal do strany!
     
    01:16
    Zetterlund dostal po brejku Švédů dobrou přihrávku mezi kruhy, vypálil z voleje, ale jeho střela trefila pouze pravou tyč české branky!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 28. Olofsson (Wernblom, Zetterlund), 47. Elvenes (Hugg), 47. Wernblom (Olfsson, Zetterlund), rozh. náj. Sylvegärd – 17. Nečas (Hrabík, Zadina), 23. Kern (Chytil), 26. Zadina (Galvas)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Zadina (CZE)
    0:0   Johansson (SWE)
    2. série:
    0:0   Nečas (CZE)
    1:0   Sylvegärd (SWE)
    3. série:
    1:0   Chytil (CZE)


    Švédsko: Eriksson Ek (Ähman) – Westerlund, Själin, Björkman, Brännström, Ginning, Liljegren, Asplund – Lundeström, Hugg, Miketinac – Wernblom, Olofsson, Zetterlund – Sylvegärd, Peterson, Elvenes – SVeningsson, Gustafsson, Johansson
    Česko: Vomáčka (Patera) – Mikyska, Kvasnička, Šalda, Galvas, Buchtela, Zeling, Bednář – Kaut, Nečas, Hrabík – Zadina, Chytil, Kern – Dvořák, Škvrně, Václavek – Novák, Przybyla, Svoboda – Chrtek

    Rozhodčí: Holm, Bergqvist – Bäckström, Billing
    bahis siteleri