Rusko – Česko 4:2 (kon.) | Švédsko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
Česko
Neděle 12.02.2017, 12:00 • Göteborg, Švédsko • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:14 Maxim ŠALUNOV - 4:2
     
    54:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tlak Čechů nevyšel, a tak přišla odpověď. MAXIM ŠALUNOV dostal parádní přihrávku v útočném pásmu, aktivní útočník si najel blíže k brance a tvrdou střelou nejspíše rozhodl o prvenství Ruska na tomto turnaji! Asistence: Sergej Šumakov.
    46:23 Maxim ŠALUNOV - 3:2
     
    46:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Následná akce již brankou končí, Rusko otáčí stav duelu! MAXIM ŠALUNOV dostal puk do jízdy a hned se objevil před Francouzem. Toho následným bekhendem překonal, Rusko tedy vede. Asistence: Sergej Šumakov Sergej Šumakov.
    35:29 Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    35:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní to už vyšlo a Rusko srovnává na 2:2! ANATOLIJ GOLYŠEV dostal puk před branku, kde parádně obešel brankáře a trefil prázdnou branku, je tedy opět vyrovnáno! Asistence: Vladimir Tkačjov a Kirill Kaprizov.
    31:25 Lukáš RADIL - 1:2
     
    31:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následně to ale českému celku vychází a národní tým vede nad Ruskem 2:1! LUKÁŠ RADIL dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, aby přesnou střelou překonal Samsonova a připsal si třetí branku na turnaji! Asistence: Adam Polášek.
    21:31 Radan LENC - 1:1
     
    21:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    A následně je vyrovnáno! Střela od modré čáry byla Samsonovem vyražena jen před sebe. V brankovišti se nejlépe zorientoval RADAN LENC, který poslal puk ze vzduchu do branky! Je to jeho první branka v reprezentaci.
    11:40 Sergej ŠUMAKOV - 1:0
     
    11:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Následně se ale ruský celek dostal do pásma, kde vstřelil první branku utkání! Maxim Šalunov našel bekhendovou přihrávkou volného SERGEJE ŠUMAKOVA, který naprostou bombou propálil bezmocného Francouze. Trefil přesně šibenici. Asistence: Maxim Šalunov.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Šumakov (Šalunov), 36. Golyšev (Tkačjov, Kaprizov), 47. Šalunov (Šumakov), 55. Šalunov (Šumakov) – 22. Lenc, 32. Radil (Polášek)


    Rusko: Samsonov (Šesťorkin) – Ljubuškin, Bereglazov, M. Osipov, Antipin, Jarullin, Arzamascev, D. Musin, Rykov – Kaprizov, Tkačjov, Golyšev – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Mamin, Okulov, Kručinin – Karpov, Prochorkin, Fjodorov.
    Česko: Francouz (Jakub Kovář) – Kundrátek, J. Kolář, Rutta, Tomáš Dvořák, Vitásek, Polášek, Klok – Radil, Jan Kovář, Vondrka – Řepík, P. Holík, Birner – Kašpar, V. Růžička, T. Zohorna – Hyka, P. Jelínek, Lenc – Kämpf.

    Rozhodčí: Öhlund, Harnebring – Persson, Lundgren.
    bahis siteleri