Columbus – Toronto 5:2 (kon.) | Detroit – St. Louis 0:2 (kon.) | Calgary – Philadelphia 3:1 (kon.)
San Jose – Florida 5:6 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
5:6 (2:3, 1:0, 2:2 - 0:1)
Florida Panthers
Čtvrtek 16.02.2017, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:38 Jonathan HUBERDEAU - 5:6
     
    61:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Florida vyhrává tento dramatický zápas v prodloužení. Po přihrávce Aleksandera Barkova se prosazuje ránou mimo dosah brankáře domácích JONATHAN HUBERDEAU. Asistence: Aleksander Barkov.
     
    60:14
    Joe Thornton se dostal do vyložené střelecké pozice, skvěle zasáhl James Reimer,
     
    59:23
    Roberto Luongo pro zranění nemůže v zápase pokračovat, na jeho místo přichází James Reimer.
    59:23 Joe PAVELSKI - 5:5
     
    59:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, domácí fanoušci slaví. Dlouhý tlak v útočném pásmu San Jose znamená gól. Roberto Luongo první střelu vyrazil, na dorážku, kterou se prezentuje JOE PAVELSKI byl už krátký. Hostující brankář se pravděpodobně při zákroku zranil. Asistence: Tomáš Hertl a David Schlemko.
    56:39 Joe PAVELSKI - 4:5
     
    56:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Další gól, který inkasuje Roberto Luongo po teči svého obránce. JOE PAVELSKI se ve středním pásmu dostal k puku, probojoval se před branku a vystřelil. Jeho ránu tečoval mimo dosah brankáře Jonathan Marchessault. Asistence: David Schlemko, Brenden Dillon.
    52:41 Aleksander BARKOV - 3:5
     
    52:41
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to tady! Dlouhodobý tlak elitní formace Floridy korunoval Jaromír Jágr přihrávkou na ALEKSANDERA BARKOVA, který byl atakován, ale i tak dokázal překonat domácího brankáře. Jágr právě zaznamenal bod číslo 1900 v NHL. Asistence: Jaromír Jágr, Alex Petrovic.
     
    47:35
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jaromír Jágr – 2 min., podražení).
     
    43:24
    Jaromír Jágr byl před brankou, kam směřovala přihrávka od modré čáry, kotouč ale český hráč nedokázal usměrnit za brankovou čáru.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Micheal Haley – 2 min., vysoká hůl).
    42:15 Nick BJUGSTAD - 3:4
     
    42:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Aktivní vstup do třetí třetiny se hostujícímu celku vyplatil. Alex Petrovic našel před brankou stojícího NICKA BJUGSTADA, jehož rychlé zakončení mezi betony domácího brankáře slaví úspěch. Florida se dostává do vedení. Asistence: Alex Petrovic.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Marchessault – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    35:27
    Jussi Jokinen se dostal do předbrankového prostoru, získal přihrávku od Vincenta Trochecka. Ve vyložené střelecké pozice absolutně selhal, trefil přemisťujícího se obránce San Jose Paula Martina.
     
    31:42
    Sledujeme povedenou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci byl Joe Pavelski. Nechybělo mnoho a poslal domácí do vedení, nicméně trefil jen štangli.
     
    31:01
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Derek MacKenzie – 2 min., podražení).
    29:29 Joe Pavelski a jeho nájezd.
     
    29:29
    Joe Pavelski provedl trestný nájezd. Jel poměrně pomalu a čekal na první pohyb brankáře. Roberto Luongo se nenechal rozhodit, a tak celou situaci zvládl. Domácímu hráči puk utekl při pokusu o kličku, a proto nedokázal zakončit.
     
    29:29
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jason Demers – trestné střílení, držení hole).
    26:27 Marc-Édouard VLASIC - 3:3
     
    26:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, od modré čáry vystřelil obránce MARC-ÉDOUARD VLASIC. Jeho pokus by dokázal brankář Floridy chytit, ale puk tečoval těsně před Luongem Aleksander Barkov. Na změnu směru střelu už brankář zareagovat nedokázal, a tak se Sharks dotahují na svého soupeře. Asistence: Kevin Labanc, Joe Pavelski.
     
    24:01
    Logan Couture zůstal nikým nepohlídaný, a tak mohl zakončovat. Brankář Floridy si s jeho pokusem dokázal poradit a zastavil také akci Mikkela Bødkera.
     
    17:00
    Nenápadnou akci hostujícího celku zakončoval nikým nehlídaný Vincent Trocheck. Jeho rána neznamená další gól, protože trefil jen tyč!
    15:25 Joel WARD - 2:3
     
    15:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ještě před koncem první třetiny se prosazují k velké radosti publika domácí. Obránce Brent Burns vypálil od modré čáry. Jeho ránu nejprve tečoval Joe Thornton, a pak před brankou ješzě JOEL WARD. Právě on je označený jako ator kontaktního gólu. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    07:12 Aleksander BARKOV - 1:3
     
    07:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další gól! Jaromír Jágr clonil před domácím brankáře, který toho mnoho neviděl. Od modré čáry se ke střele odhodlal ALEKSANDER BARKOV, jehož pokus končí v síti. Bleskově přidávají hokejisté Floridy další gól, a tak vedou již 3:1. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
    05:35 Nick BJUGSTAD - 1:2
     
    05:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers vedou 2:1. Aaron Ekblad vyslal dlouhým pasem z vlastního pásma do brejku spoluhráče. Tím byl NICK BJUGSTAD, který si počkal na pohyb brankáře, a pak poslal puk do volné části branky. Parádní pas a ještě lepší zakončení posílá Floridu do vedení. Asistence: Aaron Ekblad a Mark Pysyk.
    04:51 Brent BURNS - 1:1
     
    04:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hostující obránce Keith Yandle špatně rozehrál, nahrál soupeři, Joe Pavelski našel následně BRENTA BURNSE, který střelou od modré čáry překonal brankáře Floridy. Velmi rychle je vyrovnáno a nutno napsat, že tento gól zapříčinil obránce Panthers. Asistence: Joe Pavelski.
    04:20 Jussi JOKINEN - 0:1
     
    04:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do vedení. Situace vznikla ve středním pásmu, kde Florida získala převahu. Puk putoval po ose Vincent Trocheck a Reilly Smith až k volnému JUSSI JOKINENOVI, jehož střela do odkryté branky znamená první gól zápasu. Po pěkné kombinaci se Florida dostává do vedení. Asistence: Reilly Smith a Vincent Trocheck.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Burns (Pavelski), 16. J. Ward (J. Thornton, Burns), 27. Vlasic (Labanc, Pavelski), 57. Pavelski (Schlemko, Dillon), 60. Pavelski (Hertl, Schlemko) – 5. J. Jokinen (R. Smith, Trocheck), 6. Bjugstad (Ekblad, Pysyk), 8. Barkov (Yandle, Huberdeau), 43. Bjugstad (Petrovic), 53. Barkov (Jágr, Petrovic), 62. Huberdeau (Barkov)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Labanc, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Meier, Hertl, J. Ward – M. Karlsson, Tierney, Haley.
    Florida Panthers: Luongo (60. Reimer) – Yandle, Demers, Pysyk, Ekblad, Matheson, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – Marchessault, Sgarbossa, Bjugstad – S. Thornton, MacKenzie, Sceviour.
    bahis siteleri