New Jersey – NY Islanders 3:2 (kon.) | Chicago – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:6 (kon.)
Dallas – Tampa 4:3 (po pr.) | Minnesota – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:4 (kon.)
Los Angeles – Florida 2:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Washington 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Florida Panthers
Neděle 19.02.2017, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Peter Budaj naskočil na střídačku a Kings to během poslední minuty zkusí při hře bez brankáře!
     
    58:12
    Marián Gáborík se po rychlém otočení hry ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, ani nadvakrát ale Petera Budaje zázračně nedokázal překonat!
     
    56:44
    Trevor Lewis na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk se před bránou od brusle jednoho z hráčů odrážel těsně nad ledem k pravé tyči, Roberto Luongo ale předvedl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    56:38
    Drew Doughty na pravé straně napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, Roberto Luongo ale včas zareagoval a puk sevřel ve svém náručí!
     
    49:24
    Alec Martinez byl zřejmě hráčem, který na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné táhlé střele, po níž puk mířil přesně do levého horního rohu brány, Roberto Luongo ale předvedl úžasný zákrok, když puk vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě! Fantastický a důležitý zákrok.
     
    48:27
    Alec Martinez se dostal v blízkosti levé tyče ke střele a mířil mezi betony Roberta Luonga, brankář Floridy ale dokázal včas zavřít dveře a jeho pokus vyrazil!
     
    45:21
    Alec Martinez narazil na hrazení Aleksandera Barkova a dostal menší trest za krosček.
     
    43:02
    Jeff Carter si z pravého křídla bez puku sjel před bránu a během projetí napříč brankovištěm atakoval drobně Roberta Luonga, který se zřítil k zemi jako věž a až příliš ochotně. Ani na jedné straně se vzápětí nevylučovalo.
    40:15 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    40:15
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV byl v blízkosti pravé tyče zezadu hákován a ztratil kontrolu nad pukem, vzápětí ho ale na brankové čáře dokázal zasáhnout a z nulového úhlu o levou brusli ležícího Petera Budaje dopravit do brány. Floridě se opět podařil vstup do třetiny a vede v LA 3:2! Asistence: Jaromír Jágr a Aaron Ekblad.
     
    35:24
    Jaromír Jágr a Jonathan Marchessault odvedli v útočném pásmu velký kus práce, ze kterého pramenila táhlá střela od modré čáry, slovenský brankář byl ale opět připraven! Peter Budaj puk vykopl mimo pravým betonem!
     
    33:58
    Anže Kopitar dostal menší trest za držení a Florida si zahraje v závěru druhé části první přesilovou hru.
    33:32 Marián Gáborík a Nick Shore v rychlém sledu trefili tyč!
     
    33:32
    Marián Gáborík krásnou střelou zápěstím mířil z mezikruží přesně k pravé tyči, Roberto Luongo ale hranou lapačky dokázal jeho pokus vytáhnout na pravou tyč, kde volný puk mohl uklízet z blízkosti do prázdné brány Nick Shore, jenže také on vzápětí trefil tyč a odmítl gól!
     
    33:03
    Alec Martinez krásně vypálil v pravém kruhu pro vhazování bekhendem a jeho pokus mířil těsně nad ledem k přední tyči, kde ho Roberto Luongo vykopl levým betonem!
     
    32:53
    Tanner Person napřáhl na modré čáře ke krásné střele s příklepem, která mířila nad ledem k pravé tyči, Roberto Luongo ale předvedl úžasný zákrok a puk ukryl v lapačce!
    31:56 Tanner PEARSON - 2:2
     
    31:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON si z levého kruhu pro vhazování sjel před bránu, kde krásně zamíchal s pukem a bekhendovou střelou po ledě zamířil mezi betony Roberta Luonga k levé tyči. Fantastická akce a gól, po kterém je stav utkání vyrovnaný 2:2! Florida přišla o dvoubrankový náskok. Asistence: Jeff Carter a Paul LaDue.
     
    29:04
    Anže Kopitar se řítil do samostatného úniku a těsně před bránou si puk z bekhendu převáděl na forhend, ke střele se ale nakonec nedostal, protože ho zezadu fauloval Alex Petrovic, který dostal menší trest za hákování.
     
    28:29
    Jeden z hráčů Panthers předvedl za bránou skvělý forčeking, po kterém se puk dostal před bránu a Vincent Trocheck se ocitl v obrovské šanci, jeho bekhendová střela ale minula pravý horní roh brány a zamířila mimo!
     
    27:52
    Reilly Smith napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče brány Petera Budaje odrazila do ochranné sítě!
     
    27:00
    Kings nabrali druhý dech, ze kterého pramenily dvě střely na bránu, Roberto Luongo si ale s oběma pokusy od modré čáry poradil a dobrými zákroky je vyrazil!
    25:39 Dwight KING - 1:2
     
    25:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Před bránou Roberta Luonga vznikl obrovský závar a nepřehledné situace dokonale využil DWIGHT KING, který si v blízkosti levé tyče srovnal puk na hůl a z úhlu a blízkosti ho poslal pod horní tyč. Gól byl ještě zkoumán kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže se o něj nejednalo a Kings se vrátili zpět do zápasu – 1:2! Asistence: Trevor Lewis a Nick Shore.
     
    25:02
    Marián Gáborík byl zřejmě hráčem, který se v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže puk promáchl!
    21:14 Jussi JOKINEN - 0:2
     
    21:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Reilley Smith si za bránou LA Kings zpracoval puk a krásnou zpětnou přihrávkou našel JUSSIHO JOKINENA, který na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím a nad lapačkou Petera Budaje zamířil do pravého horního rohu brány. Florida vede v Staples Center krátce po přestávce 2:0! Asistence: Reilly Smith a Alex Petrovic.
     
    18:41
    Tyler Toffoli se pokusil využít přesilovou hru střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování, Roberto Luongo ale skvěle zakročil a puk ukryl ve své výstroji!
     
    17:30
    Shawn Thornton dostal dvě minuty za nedovolené bránění poté, co fauloval Anžeho Kopitara.
     
    15:33
    Trevor Lewis se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, Roberta Luonga ale propálit nedokázal!
    15:05 Jonathan HUBERDEAU - 0:1
     
    15:05
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU využil nádherné diagonální přihrávky Vincenta Trochecka z pravého křídla a bekhendového přiťuknutí Aleksandera Barkova a z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele, která nad levým ramenem Petera Budaje zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Panthers z ničeho nic vedou 1:0! Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
     
    14:16
    Tanner Pearson napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou Roberto Luongo s obtížemi dokázal vyrazit!
     
    09:06
    Rielly Smith v levém kruhu pro vhazování vypálil v oslabení z ostrého úhlu, Peter Budaj ale dokázal puk vyrazit!
     
    08:43
    Jason Demers fauloval Nicka Shorea a dostal menší trest za podražení. Kings si zahrají první přesilovou hru.
     
    02:58
    Tanner Pearson se ocitl před bránou v obrovské šanci, Roberta Luonga ale propálit z blízkosti nedokázal!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. King (Lewis, N. Shore), 32. Pearson (J. Carter, LaDue) – 16. Huberdeau (Barkov, Trocheck), 22. J. Jokinen (R. Smith, Petrovic), 41. Barkov (Jágr, Ekblad)


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, McNabb, LaDue – Kopitar (C), Toffoli, Lewis – Pearson, J. Carter (A), D. Brown – Clifford, Dowd, Gáborík – King, N. Shore, Kempe. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Pysyk, Petrovic, Matheson, Demers – Huberdeau, Barkov, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – McKegg, Bjugstad, Marchessault – S. Thornton, MacKenzie (C), Sceviour. Hlavní trenér: Tom Rowe.

    Rozhodčí: Chris Lee, Mike Leggo. Čároví: Kiel Murchison, Brad Kovachik

    Diváci: 18230
    bahis siteleri