Washington – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Calgary 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 3:0 (kon.)
Dallas – Arizona 5:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.)
New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Nashville – Washington 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:0, 0:3, 2:1) Stav série: 0:1
HC Řisuty
Sobota 25.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Partner:
     
    Je konec. Obrovské zklamání na straně favorizovaného Havlíčkova Brodu, na straně Řisut naopak pochopitelně panuje neskutečná euforie. Hned první zápas osmifinálové série přinesl obrovské překvapení, ale sluší se podotknout, že Buldoci dnes hráli velmi dobře a vítězství 4:2 si zasloužili. Bruslaři tak museli skousnout už čtvrtou porážku za sebou a v pondělí potřebují na ledě Řisut za každou cenu uspět, jinak si hodně zkomplikují cestu za postupem. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (19:10:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Miroslav Duben vypálil ihned po vhazování golfákem z okraje kruhů, ale vyprášil jen betony gólmana Ilašenka, jenž opět podržel svůj tým.
     
    59:36
    Oddechový čas si berou i Řisuty.
     
    59:33
    Celý první útok dorážel po vyražené ráně od modré čáry z bezprostřední blízkosti, ale ležící gólman Ilašenko opět skvěle podržel svůj tým a nepustil puk za záda!
     
    59:10
    Havlíčkův Brod drží útočné pásmo a hraje v šesti bez gólmana!
     
    58:54
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas, buly ve středním pásmu.
     
    58:38
    Středočeši se přibližují obrovskému překvapení víc a víc, opět drží hru daleko od své brány a u hrazení brodského území bojují o kotouč u hrazení.
     
    58:15
    Z pohledu Havlíčkova Brodu už je to velká křeč, hosté hrají v klidu a odpalují puky pravidelně daleko od svého pásma tak, aby nešlo o icingy.
     
    57:54
    Buldoci se opět úspěšně ubránili a Havlíčkův Brod musí spěchat pro vyhozený puk za svou modrou čáru k brankáři Novákovi.
     
    57:30
    Havlíčkobrodská družina drží hru v útočném pásmu, puk ale nemá plně pod kontrolou.
     
    57:06
    Miroslav Třetina vybruslil s pukem na holi zpoza brány a hledal hezkou zadovkou před brankovištěm Patrika Přidala, ale ten byl vzorně pokrytý a nemohl zakončit.
     
    56:57
    Bruslaři protestují u hlavního sudího Veinfurtera, ale bez úspěchu. Buly proběhne v pásmu Řisut.
     
    56:42
    Kryštof Kulhánek skvěle vybojoval na modré čáře puk a narazil si se svým spoluhráčem, ale brankář Ilašenko měl svou svatyni posunutou, hra je přerušena.
     
    56:30
    Hra se už odvíjí v pásmu Řisut, Havlíčkův Brod se ještě nadechuje k závěrečnému náporu, ale moc času už mu nezbývá.
     
    56:05
    Hosté drží hru v rohu útočného pásma, kde o kus černé gumy svádějí četné souboje. To jim za dvoubrankového vedení v pohodě stačí.
     
    55:49
    Brod se dál trápí, nyní mu nevyšel přechod do útočné fáze, když kotouč vyhodil jen na zakázané uvolnění. Buly u gólmana Nováka.
     
    55:33
    Hosté už se nikam neženou, dávají si dobrý pozor na zadní vrátka, aby soupeře nepustili znovu na dostřel. Havlíčkův Brod to má hodně složité, útočí do plných.
     
    55:02
    David Kozlík dlouho míchal s pukem na holi v útočném pásmu a snažil se uvolnit, ale hosté se na něj slétli jako vosy a čistě ho odzbrojili.
     
    54:46
    Lukáš Endál vybojoval za bránou soupeře puk, vyvezl do rohu pásma a nahrál do kruhu Miroslavu Dubnovi, jehož rána skončila jen v ochranné síti. Buly v neutrální zóně.
     
    54:13
    Utkání sleduje 862 diváků.
     
    53:51
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Jako kdybych to přivolal, hosté se dnes trefili počtvrté a výrazně se přiblížili vítězství díky využité přesilovce! Petr Janeček dlouho míchal s pukem za brodskou bránou, až vykouzlil geniální nahrávku do levého kruhu VÁCLAVU KOLAŘÍKOVI, jenž vynikající dělovkou skóroval přesně k pravé tyčce gólmana Nováka, jenž se nestačil včas přesunout! Asistence: Petr Janeček.
     
    53:19
    Broďáci rychle uzmuli soupeři puk a vyhodili ho do bezpečí.
     
    53:03
    Hostům už začala zkrácená přesilovka, pro domácí hokejisty bude moc důležité, aby neobdrželi další gól a ubránili se bez úhony.
     
    52:31
    Hosté předvedli v pásmu soupeře nádhernou kombinaci, na jejímž konci pálil z mezikruží Tomáš Babický, jehož střelu po ledě skvěle vyrazil gólman Novák betony!
     
    52:15
    Domácí vyhráli buly ve svém pásmu a vyvezli puk dopředu, ale obrana Středočechů je zastavila. Vpřed se tak ženou rozjeté Řisuty.
     
    52:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:47
    Havlíčkův Brod musel dojíždět u brankáře Nováka vyhození Buldoků, ale už je zpět v útočném pásmu.
     
    51:10
    Kotouč nebezpečně poskakoval před brankovištěm Řisut, ale domácí, kteří si počínají v útočném pásmu vzorně důrazně, nedoklepli kotouč za ležícího gólmana Ilašenka!
     
    50:47
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Slavíček – 2 min., faul kolenem).
     
    49:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie v Kotlině, Bruslaři snížili na nejtěsnější rozdíl a čeká nás asi pořádné drama! David Vala vypálil od modré čáry, puk se odrazil od gólmana Ilašenka před brankoviště k Davidu Kozlíkovi, jenž nedokázal v rychlosti puk zasáhnout, ale LUBOŠ VOŘÍŠEK vedle něj už měl snadnou práci a doklepl kotouč do odkryté klece! Asistence: David Kozlík, David Michálek.
     
    48:45
    Přesilovka Bruslařům utíká závratnou rychlostí a nebezpečný tlak, jenž by domácí potřebovali ,stále nepřichází.
     
    48:23
    Kdepak, teď to Broďákům v početní převaze nelepí, nepřesná rozehrávka znamená zakázané uvolnění a buly u gólmana Nováka.
     
    48:15
    Havlíčkův Brod se zatím v přesilovce hodně trápí, přišel o útočné postavení a vůbec se mu nedaří se do něj vrátit. Hosté skvěle bruslí a dobře zavírají prostory ve středním pásmu.
     
    48:00
    Buldoci ukořistili puk a vyhodili.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Hegenbart – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:15
    Miroslav Duben za sebou nechal puk v útočném pásmu, ale hosté toho nedokázali využít, domácí se bleskově vrátili do správného postavení.
     
    47:01
    Hra je znovu přerušena, buly proběhne v pásmu Řisut.
     
    46:18
    Domácí hráči jsou i nadále jednoznačně lepší a ženou se za druhou vstřelenou brankou. Středočeši se brání s vypětím všech sil.
     
    46:00
    Obrovská příležitost Buldoků! David Vyskočil uháněl sám na gólmana Novák, kterého si chtěl položit blafákem, ale dostal se už do velkého úhlu a nedokázal zakončit!
     
    45:40
    Řisuty se dopustily úmyslného ofsajdu a tak se bude vhazovat znovu u řisutské brány.
     
    45:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle přesně Bruslaři potřebovali, poprvé se dnes radují a snižují na dvoubrankový rozdíl, s čímž už se dá něco dělat! Miroslav Třetina předal puk Lukáši Endálovi, jehož pas skončil na holi JAKUBA LACINY, jehož úžasná dělovka z okraje kruhů se zastavila až v síti za Ilašenkovými zády! Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    44:50
    Hosté jsou pod enormním tlakem, Bruslaři buší do jejich obranného bloku ze všech sil, brankář Ilašenko předvedl další dva parádní zákroky.
     
    44:20
    David Michálek nabral rychlost na levém křídle, sjel si blíže k bráně a z mírného úhlu na levé straně mířil nad břevno.
     
    44:10
    Hosté dvakrát v krátkém časovém sledu vyhodili, ale domácí už jsou zpět v útočných pozicích, kde si nahrávají.
     
    43:50
    Teď byli domácí hodně blízko gólu, brankář Ilašenko vyrazil nepříjemnou ránu ze strany a Patrik Přidal se natahoval sám před bránou po puku k dorážce, ale na kus černé gumy nedosáhl!
     
    43:30
    Kryštof Kulhánek vypálil od modré čáry a brankář Ilašenko toho zřejmě moc neviděl, kotouč navíc před ním tečoval jeden z protihráčů, ale maskovaná opora Buldoků opět zazářila a schovala puk v klíně.
     
    43:25
    Havlíčkův Brod by nutně potřeboval snížit, aby se vrátil do zápasu. Nyní kombinuje na dostřel řisutské brány a hledá si možnost ke střele.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Janeček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:57
    Parta z Kotliny dobře ví, že musí střílet ze všech možných pozic a důrazně se tlačit před soupeřovo brankoviště. Nyní to předvedla, ale brankář Ilašenko ustál situaci a po přerušení hry se strhla menší rozmíška, jíž ale sudí rychle rozehnali.
     
    42:40
    Miroslav Třetina obdržel parádní nahrávku na osu hřiště a z mezikruží vypálil, ale obětavý protihráč mu lehl do rány a puk skončil v ochranné síti. Brankář Ilašenko teď svému spoluhráči děkuje.
     
    42:17
    Havlíčkův Brod ztratil kotouč a musel se bránit u své brány, ale jen chviličku, protože Bruslaři Buldoky za gólmanem Novákem dokázali ozbrojit.
     
    41:48
    Tomáš Chlubna se hnal za nahozeným pukem, ale obránce Řisut se bleskově vrátil a na poslední chvíli mu kotouč vypíchl z hole v prostoru kruhu.
     
    41:30
    Jakub Lacina se jako obránce vydal na útočný výlet a dobře zavezl kotouč do útočného pásma, jenže Středočeši se brzy probili ke kotouči.
     
    41:03
    Hosté se pokusili založit rychlý protiútok, jenže dopustili se přitom technické chyby v podobě postavení mimo hru.
     
    40:42
    Lukáš Endál se uvolnil v útočném pásmu a vypálil z pravého kruhu, ale jeho ránu zblokoval protihráč, jenž stál před ním, do ochranné sítě.
     
    40:30
    Havlíčkův Brod si proklestil cestu do útočného pásma a nyní obléhá brankáře Ilašenka, který zatím chytá ve velké pohodě.
     
    40:10
    Hosté vyhráli dlouhou přetlačovanou po vhazování a nahodili kotouč okamžitě do útočného pásma. Havlíčkův Brod se pokusí smazat tříbrankový náskok, uvidíme, jestli se mu to povede.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda posunula atmosféru v Kotlině na bod mrazu. Hosté naprosto nečekaně nastříleli hned tři branky, když se postupně trefili Pavel Hegenbart, Michal Borovanský a Šimon Náprstek. Řisuty vedou na ledě vítěze základní části skupiny Střed hodně překvapivě 3:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    První útok Bruslařů ještě zkouší docílit důležitého snížení v posledních sekundách druhé periody, hosté jsou pod tlakem.
     
    39:21
    Sudí Veinfurter zatím rozhodně nepíská dobrý zápas, minimálně dva nebo tři jasné fauly už pustil, a to na obě strany. Z ochozů na něj snáší pískot.
     
    39:12
    Buly v brodském pásmu po levé ruce gólmana Nováka.
     
    39:00
    Domácí ztratili puk v útočném pásmu se musejí se vracet zpět pro puk ke gólmanu Novákovi.
     
    38:37
    Tomáš Chlubna nabral rychlost na levém křídle, prosmýkl se až před bránu a vypálil zápěstím do lapačky gólmana Ilašenka, jenž dál čaruje.
     
    38:12
    Havlíčkův Brod se drží v útočném pásmu, fanoušci ho za nepříznivého stavu i nadále ženou za snížením.
     
    37:40
    No jsem moc zvědavý, co tohle udělá s Havlíčkovým Brodem. Domácí se trápili už do této doby, za stavu 0:3 to mají ještě nesrovnatelně těžší.
     
    37:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, co Buldoci v Kotlině proti velkému papírovému favoritovi předvádějí! ŠIMON NÁPRSTEK předvedl hezkou individuální akci, když zajel s pukem za bránu, objel ji a pohotově zasunul puk k přední tyčce, vypadalo to, že mezi betony gólmana Nováka, který teď asi nemá čisté svědomí! Nejsem si jistý, jestli si náhodou puk nesrazil do sítě ještě brodský obránce. Bez asistence.
     
    36:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak tohle už budou mít Bruslaři těžké, Řisuty naprosto senzačně vedou už o dvě branky, když využily přesilovku! Brankář Novák předvedl několik neskutečných zákroků, když zmařil nebezpečné rány zblízka, vychytal betonem úžasně i Ondřeje Krpatu, ale na následnou dorážku bývalého Rebela MICHALA BOROVANSKÉHO, jež mířidla pod víko, neměl žádný nárok! Asistence: Ondřej Krpata.
     
    35:40
    Bruslaři se dožadovali faulu, podle mě oprávněně, vypadalo to na podražení. Sudí však nechal pokračovat ve hře, domácí jsou pod tlakem.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Chlubna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:53
    Akce pokračovala, Bruslaři po ztrátě puku znovu vybojovali postavení v útočném pásmu a z jízdy pálil v pravém kruhu znovu David Michálek, ale brankář Ilašenko zasáhl lapačkou.
     
    34:26
    David Michálek si dobře vybruslil před brankoviště a z voleje práskl do puku, ale nastřelil jen připravené Ilašenkovy betony! Broďáci dál mají puk.
     
    33:57
    Brankář Ilašenko chytá opravdu výtečně. Puky z něj vůbec nevypadávají, Bruslaři tak nemohou dorážet. Nyní zkusil štěstí od modré čáry David Vala, kus černé gumy skončil v lapačce maskované opory Řisut.
     
    33:38
    Středočeši hrají zatím přesně to, co potřebují. Pečlivě a úspěšně brání, přičemž při každé příležitosti hrozí z nebezpečných kontrů.
     
    33:22
    Tomáš Chlubna se probil před bránu a zblízka vypálil do betonů, ale puk se odrazil vysoko do vzduchu a Miroslav Třetina ho nedokázal ideálně trefit.
     
    33:00
    Řisuty jsou i nadále přitlačeni do obranné ulity, z níž se jim nedaří vykouknout. Havlíčkův Brod ale stále nemůže protrhnout střelecké trápení.
     
    32:40
    Hra je přerušena, buly v pásmu Buldoků. Brodští fanoušci se snaží svůj tým neúnavně podporovat, cítí, že hráči to za nepříznivého stavu hodně potřebují.
     
    32:06
    Hosté se usadili v útočném pásmu, ale jen na chviličku. Nyní se musejí znovu soustředit na hlídání svých zadních vrátek, na něž soubor z Kotliny buší.
     
    31:38
    Změnit to teď mohl kapitán Miroslav Třetina, jenž nabral rychlost na levé straně, ale z kruhu napálil jen Ilašenkovy připravené betony.
     
    31:17
    Na domácích je stále znát značná nervozita. Je vidět, že jim rozhodně nepomohla i první obdržená branka. Bruslařům to nejde zatím rozhodně tak, jak by chtěli.
     
    30:50
    Havlíčkův Brod už dobyl útočné pásmo a nahrává si.
     
    30:25
    Buldoci přesunuli po zisku puku u své brány děj hry do útočného pásma, kde se dožadovali faulu, ale píšťalka sudího zůstala němá.
     
    30:06
    Domácí hráči sevřeli Řisuty pod tlak a několikrát prověřili pozornost gólmana Ilašenka, který zatím chytá spolehlivě a dál drží čistý štít.
     
    29:40
    Petr Kuchta se dostal k odraženému puku v levém kruhu a zakončil, ale jeho střelu vyrazil v klidu betony gólman ilašenko.
     
    29:11
    Hraje se hodně dlouho bez přerušení a oba týmy se střídají v útočné aktivitě.
     
    28:37
    Bruslaři jsou zatlačeni do obranného bloku a Středočeši se snaží vymyslet s pukem něco nebezpečného.
     
    28:12
    Lukáš Endál vypálil z levého kruhu a jeho ránu zřejmě brankář Ilašenko dobře neviděl. Kotouč prosvištěl vedle protější tyčky.
     
    27:46
    Domácí se teď hodně trápí, nyní je Buldoci zavřeli u brankáře Nováka a několikrát zahrozili, ale maskovaná opora Bruslařů zasáhla úspěšně.
     
    27:15
    Havlíčkův Brod se snaží ze všech sil, ale jeho útoky se zatím rozbíjejí o zformovanou řisutskou obranu jako vysoké vlny o příkrý útes.
     
    26:48
    Havlíčkův Brod ještě přidal na útočné aktivitě a tlačí se směrem vpřed, ale Středočeši dál pokračují ve skvělém výkonu a hodně usnadňují práci gólmanu Ilašenkovi.
     
    26:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak to je ledová sprcha pro soubor z Kotliny, přesně tohle si domácí nepřáli! Bruslaři vyrobili naprosto zbytečnou chybu v rozehrávce, což je v posledních utkáních hodně trápí, kotouč se odrazil mezi kruhy k volnému PAVLU HEGENBARTOVI a matador Řisut parádní ranou zápěstím vymetl Novákovu šibenici! Bez asistence.
     
    26:05
    Miroslav Třetina zavezl kotouč do útočného pásma a snažil se objet řisutskou bránu, jenže byl dobře tísněný a nemohl nic vymyslet.
     
    25:46
    Michal Borovanský vypálil dvakrát v krátkém časovém sledu. Z pravého kruhu nejdříve našel jen Novákovu náruč a na druhý pokus z takřka totožné pozice mířil do lapačky.
     
    25:29
    Středočeši dál operují s pukem na dostřel brodské brány a havlíčkobrodská obrana má spoustu práce s tím, aby udržela soupeře na uzdě.
     
    25:05
    Buldoci se usídlili na dostřel gólmana Nováka a nebezpečně si vyměňují přesnými nahrávkami kotouč kolem brodské brány.
     
    24:36
    Hosté jsou kompletní a urputně teď zápolí se svým sokem z Vysočiny v rohu pásma.
     
    24:06
    Do konce brodské přesilovky zbývají pouhé dvě sekundy. Luboš Voříšek vybojoval útočné pásmo, když jeho střelu z kruhu gólman Ilašenko v pohodě lapil.
     
    23:49
    Domácí se teď zlobí, sudí jim odpískal při přechodu do útočné zóny úmyslný ofsajd, buly v pásmu Havlíčkova Brodu u gólmana Nováka.
     
    23:32
    Kryštof Kulhánek nakonec vypálil z voleje od modré čáry po mohutném nápřahu, ale jeho pumelice prosvištěla vedle pravé Ilašenkovy tyčky.
     
    23:15
    Buldokům se nedaří vyhodit, jenže Havlíčkův Brod působí v těchto chvílích u soupeřovy brány poměrně bezzubě, nedaří se mu dobře zakončit.
     
    22:55
    Domácí drží soupeře pod zámkem a kombinují kolem jeho brány, zatím ale bez střeleckého efektu.
     
    22:35
    Jakub Lacina po několika nahrávkách vypálil od modré čáry, ale brankář Ilašenko měl dobrý výhled a letící kotouč ukryl v lapačce.
     
    22:28
    Havlíčkův Brod sice ze strany nevypustil moc nebezpečnou střelu, ale brankář Ilašenko musel podržet kotouč v náruči až do přerušení hry.
     
    22:18
    Středočeši naskočili do oslabení parádně, vyhráli vhazování a podél hrazení se dokázali osvobodit dlouhým vyhozením.
     
    22:08
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Náprstek – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:39
    David Michálek číhal na nahrávku před bránou, ale Tomáš Ludvík mu pod tlakem protihráče nedokázal ze strany přesně nahrát. Bude se vylučovat na straně hostů.
     
    21:07
    Havlíčkův Brod se ne a ne protlačit do útočného pásma, Buldoci velmi zodpovědně střeží svou modrou čáru a soupeře k brankáři Ilašenkovi nepouštějí.
     
    20:49
    Domácí družina naskočila aktivně i do prostřední části a dál tluče do obranných řad Řisut, jež i nadále hrají velmi obětavě a úspěšně se brání.
     
    20:20
    Parta z Kotliny se zabydlela v útočném pásmu, ale ze svého snažení vytěžila jen střelu z pravé strany, jež byla nepřesná.
     
    20:08
    Hosté vyhráli vhazování a nahodili puk do útočného pásma, ale o icing se nejednalo a Kryštof Kulhánek musel rozehrát.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Domácí dál mačkají Řisuty u jejich brány, brankář Ilašenko náporu na svou osobu zdatně odolává a drží bezbrankový stav.
     
    19:27
    Patrik Přidal hledal hezkým pasem před brankovištěm najetého Kryštofa Kulhánka, ale ten z kruhu trefil jen protihráče před sebou, který mu na poslední chvíli skočil před hůl!
     
    19:07
    Havlíčkobrodská družina se teď zlobí na sudího, že neodpískal nedovolený zákrok, ale podle mého názoru se o faul nejednalo.
     
    18:49
    Tomáš Chlubna měl velkou šanci! Rychlonožka v kádru Bruslařů se protáhl po pravém křídle až za obranu, ale byl už hodně blízko brankáři Ilašenkovi, kterého nastřelil!
     
    18:21
    Bruslaři jsou teď usazeni u své brány, soupeř je tlačí u gólmana Nováka.
     
    18:00
    Havlíčkův Brod má puk ve své moci a rozehrává od svého gólmana Nováka. Povede se mu ještě před první přestávkou protrhnout střelecké trápení?
     
    17:38
    Středočeši se vrhli do útočného pásma a svůj rychlý kontr dokázali zakončit, rána z pravé strany však postrádala větší přesnost.
     
    17:09
    Filip Navrátil hraje zatím velmi dobře. Protáhl se po pravém křídle až k bráně a hledal na ose hřiště Lukáše Endála, který však prudkou nahrávku netrefil ani nezpracoval.
     
    16:39
    Sledujeme méně záživnou pasáž hry, oba týmy kupí hodně nepřesností, jež zabraňují vzniku většího tlaku nebo slibnější příležitosti.
     
    16:19
    Buldoci přišli o kotouč, ale dostávají druhou šanci. Havlíčkův Brod nedokázal dobře rozehrát a ve středním pásmu o kotouč přišel.
     
    16:00
    Řisuty jsou kompletní a hned se usadily v útočném pásmu. Havlíčkův Brod to nemá zatím vůbec lehké, hodně by potřeboval vstřelit první gól.
     
    15:44
    Miroslav Třetina se snažil zakončit zblízka po nahrávce Lukáše Endála zpoza brány, ale netrefil letící kotouč. Hosté vyhodili.
     
    15:30
    Kaňkovského družina drží puk a kombinuje u gólmana Ilašenka.
     
    15:07
    Domácí hráči už dobyli útočné pásmo a dál buší do obranné čtveřice Řisut.
     
    14:49
    Buldoci vybojovali hrací předmět do své moci a vyhodili.
     
    14:29
    Luboš Voříšek dojel nahozený puk u zadního hrazení útočného pásma a hezkou nahrávkou bekhendem hledal před bránou Davida Michálka, jenž promáchl!
     
    14:10
    Hosté získali brzy po vhazování puk a vyhodili ho přes celou délku hřiště až do blízkosti brodského gólmana Čeňka Nováka.
     
    13:53
    Ondřej Krpata musel zatáhnout za záchrannou brzdu, protože před bránu se tlačil rozjetý Lukáš Endál.
     
    13:53
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Krpata – 2 min., hákování).
     
    13:29
    Bruslaři mají znovu puk na svých holích a řítí se vpřed.
     
    13:00
    Havlíčkobrodská družina teď má jednoznačně více ze hry, hosté se musejí soustředit hlavně na poctivou obranu, dopředu se probíjejí jen sporadicky.
     
    12:38
    Luboš Voříšek se krásně protáhl po levé straně až do střelecké pozice, ale z mírného úhlu jen přestřelil Ilašenkovu svatyni! V ochozech to jen smutně zahučelo.
     
    12:18
    Hosté rozehrávají od své brány, zatímco Bruslaři je aktivním pohybem napadají a zkoušejí je donutit k chybě u gólmana Ilašenka.
     
    12:04
    Lukáš Endál zatím hraje s obrovskou chutí a je na ledě hodně vidět. Nejdříve vypálil z mezikruží těsně vedle a potom neúspěšně zkoušel zasunout puk k tyčce po objetí brány.
     
    11:37
    Pavel Hegenbart zůstal ležet u hrazení, ale vypadá to, že by měl být naštěstí v pořádku. Sudí odpískal Havlíčkovu Brodu ofsajd.
     
    11:28
    Zatím sledujeme hodně svižný hokej, oba týmy hrají s obrovským nasazením a na rozruchu v blízkosti obou branek to je zatím jasně vidět.
     
    11:15
    Tomáš Ludvík odvedl dobrou práci, když se prohnal středním pásmem, přejel útočnou modrou čáru a z tísně mezi kruhy zakončil bekhendem do plastronu brankáře Ilašenka.
     
    11:02
    Havlíčkův Brod pod tlakem získal u své brány puk a raději ho vyhodil přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    10:48
    Kaňkovského družina je i nadále přikována ke svému gólmanu Novákovi, jenž to rozhodně nemá lehké. Řisuty skvěle bruslí a dobře mu cloní ve výhledu.
     
    10:18
    Michal Borovanský nahrál Matěji Kosovi, jehož rána z kruhu nebezpečně prosvištěla kolem brodské brány. Hosté si vynutili tlak.
     
    09:50
    Bruslaři odpovídají stejnou mincí! Lukáš Endál vypálil z mezikruží do betonů brankáře Ilašenka a hned několikrát dorážel Filip Navrátil, ale puk za záda maskované opory Buldoků neprotlačil!
     
    09:17
    Obrovská šance Středočechů! Od modré čáry vypálil Jakub Sedláček a jeho dělovku ještě tečoval před bránou Petr Havlůj, ale jen do tyčky!
     
    08:55
    Domácí hokejisté na chvíli zvířili prach v útočné zóně, jenže nevzešlo z toho nic nebezpečného. Hrát mohou Buldoci.
     
    08:32
    Řisuty se usadily v útočném pásmu, kam zavezly puk, a bojovaly o kotouč u hrazení, ale po chvilce o něj přišly a musejí uhánět zpět.
     
    08:25
    Kdepak, tohle bylo zbytečné. Havlíčkův Brod sice vyhrál vhazování, ale nebylo mu to nic platné, protože vyhodil na icing.
     
    08:15
    Děj hry se rychle přesunul na druhou stranu hřiště, kde se po pravém křídle prohnal jako vítr David Vyskočil a hezkou zápěstní ranou protáhl Novákovu lapačku.
     
    07:38
    Filip Navrátil se objevil v palebné pozici a z mírného úhlu na levé straně zkusil štěstí. Gólman Ilašenko u přední tyčky dobře zasáhl a přerušil hru.
     
    07:11
    Broďáci zmáčkli soupeře u jeho brány, ale než stihli brankáře Ilašenka ohrozit, o kus černé gumy přišli a soupeř z Kladenska vyvezl puk do bezpečí.
     
    06:41
    Obrázek hry se nemění, děj hry se i nadále odvíjí hlavně v blízkosti gólmana Ilašenka, jenž nemůže polevit ze své koncentrace.
     
    06:18
    Havlíčkův Brod i nadále podle očekávání diktuje tempo hry a tlačí se do útoku, ale obrana hostů je zatím pevná jako skála. Poprvé se ozývají více i brodští fanoušci.
     
    05:52
    Bruslařům nevyšla rozehrávka, vyhodili jen na zakázané uvolnění a bude se vhazovat u jejich brány.
     
    05:38
    Parta z Kotliny rozehrává od své brány, zatímco hosté s buldokem na dresech se snaží její rozehrávku napadat už v samotném zárodku.
     
    05:17
    Tobiáš Slavíček se natlačil za záda Tomáše Ludvíka, ale z mírného úhlu na pravé straně vyprášil jen Novákovy připravené betony.
     
    04:44
    Hosté už jsou v plném počtu a snaží se na chvíli zdržet hru daleko od své brány, aby nechali trochu odpočinout svou přetíženou obranu.
     
    04:17
    Jakub Lacina pálil od modré čáry, ale jen do betonů. Vzápětí zkusil nahrávkou před bránu najít Miroslava Třetinu jeho parťák Lukáš Endál, ale brodský kapitán na puk nedosáhl.
     
    04:00
    Buldoci se zatím velmi účinně a organizovaně brání, nyní se jim opět povedlo odrazit soupeřův útok a vyhodit.
     
    03:45
    David Michálek stál na konci dlouhé kombinace a vypálil z okraje pravého kruhu, ale trefil jen Ilašenkův beton, od nějž kotouč zamířil do ochranné sítě.
     
    03:23
    Parta z Kotliny se natlačila do útočného pásma, ale než stihla zakončit, byla zastavena kvůli postavení mimo hru.
     
    03:07
    Středočeši vybojovali kotouč a rychlým vyhozením se osvobodili z pevného objetí svého soupeře.
     
    02:46
    Havlíčkobrodská družina zavřela svého soupeře u jeho brány a dvakrát vypálil od modré čáry talentovaný bek Jakub Lacina, ale mířil nepřesně.
     
    02:22
    Lukáš Endál při ponechané výhodě vypálil z okraje kruhů, ale našel jen betony gólmana Ilašenka. Po dorážce se natahoval David Kozlík, ale marně.
     
    02:22
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Bílek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:47
    Bruslaři se už radovali z gólu, ale nakonec marně. Předtím byl odpískán ofsajd, buly ve středním pásmu.
     
    01:35
    Petr Janeček se ocitl sám před bránou a moc nechybělo k tomu, aby propasíroval zblízka opuk za záda gólmana Čeňka Nováka!
     
    01:10
    Řisuty se usadily v útočném pásmu a buší do obranného bloku Havlíčkova Brodu, který se teď ocitl pod tlakem.
     
    00:49
    Domácí chybovali v rozehrávce a moc nechybělo k tomu, aby se hosté dostali do zakončení z dobré palebné pozice, ale brodská obrana vše ustála.
     
    00:25
    David Vala vypálil od modré a letící puk ještě tečoval před bránou navrátilec Lukáš Endál, ale jeho projektil mířil mimo Ilašenkovu bránu.
     
    00:05
    Bruslaři byli úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a Kryštof Kulhánek může v klidu rozehrát od vlastní modré čáry.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    A nechybí už ani hosté z Řisut. Každou chvíli začínáme!
     
    Bruslaři už jsou na hrací ploše a čekají na svého soupeře.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Vala, Kulhánek, Duben "A", Lacina, Kříž, M. Semrád, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Voříšek, Kuchta – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Kozlík, Navrátil

    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický "A", Sedláček, Kolařík, Matula, Keller, Bílek, Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský, Hegenbart "A", Čurilla, Záleský, Náprstek, Janeček, Vyskočil, Slavíček, Havlůj, Fortelka

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Tasch, Jan Pechánek.
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká první zápas osmifinále play-off 2. ligy BK Havlíčkův Brod – HC Řisuty. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 46. Lacina (Endál, Třetina), 50. Voříšek (Kozlík, Michálek) – 27. Hegenbart, 37. Borovanský (Krpata), 38. Náprstek, 54. Kolařík (Janeček)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Vala, Kulhánek, Duben "A", Lacina, Kříž, M. Semrád, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Voříšek, Kuchta – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Kozlík, Navrátil
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický "A", Sedláček, Kolařík, Matula, Keller, Bílek, Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský, Hegenbart "A", Čurilla, Záleský, Náprstek, Janeček, Vyskočil, Slavíček, Havlůj, Fortelka

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Tasch, Jan Pechánek

    Diváci: 862
    Havlíčkův Brod 4 1 Řisuty
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 2:4
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 2:5
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 7:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 3:4 po s.n. (0:1)
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 3:1
    bahis siteleri