Washington – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Calgary 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 3:0 (kon.)
Dallas – Arizona 5:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.)
New Jersey – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Nashville – Washington 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:4 (0:0, 0:3, 2:1) Stav série: 0:1
HC Řisuty
Sobota 25.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Osmifinále
Partner:
     
    53:51
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Jako kdybych to přivolal, hosté se dnes trefili počtvrté a výrazně se přiblížili vítězství díky využité přesilovce! Petr Janeček dlouho míchal s pukem za brodskou bránou, až vykouzlil geniální nahrávku do levého kruhu VÁCLAVU KOLAŘÍKOVI, jenž vynikající dělovkou skóroval přesně k pravé tyčce gólmana Nováka, jenž se nestačil včas přesunout! Asistence: Petr Janeček.
     
    49:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie v Kotlině, Bruslaři snížili na nejtěsnější rozdíl a čeká nás asi pořádné drama! David Vala vypálil od modré čáry, puk se odrazil od gólmana Ilašenka před brankoviště k Davidu Kozlíkovi, jenž nedokázal v rychlosti puk zasáhnout, ale LUBOŠ VOŘÍŠEK vedle něj už měl snadnou práci a doklepl kotouč do odkryté klece! Asistence: David Kozlík, David Michálek.
     
    45:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle přesně Bruslaři potřebovali, poprvé se dnes radují a snižují na dvoubrankový rozdíl, s čímž už se dá něco dělat! Miroslav Třetina předal puk Lukáši Endálovi, jehož pas skončil na holi JAKUBA LACINY, jehož úžasná dělovka z okraje kruhů se zastavila až v síti za Ilašenkovými zády! Asistence: Lukáš Endál, Miroslav Třetina.
     
    37:23
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, co Buldoci v Kotlině proti velkému papírovému favoritovi předvádějí! ŠIMON NÁPRSTEK předvedl hezkou individuální akci, když zajel s pukem za bránu, objel ji a pohotově zasunul puk k přední tyčce, vypadalo to, že mezi betony gólmana Nováka, který teď asi nemá čisté svědomí! Nejsem si jistý, jestli si náhodou puk nesrazil do sítě ještě brodský obránce. Bez asistence.
     
    36:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak tohle už budou mít Bruslaři těžké, Řisuty naprosto senzačně vedou už o dvě branky, když využily přesilovku! Brankář Novák předvedl několik neskutečných zákroků, když zmařil nebezpečné rány zblízka, vychytal betonem úžasně i Ondřeje Krpatu, ale na následnou dorážku bývalého Rebela MICHALA BOROVANSKÉHO, jež mířidla pod víko, neměl žádný nárok! Asistence: Ondřej Krpata.
     
    26:19
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak to je ledová sprcha pro soubor z Kotliny, přesně tohle si domácí nepřáli! Bruslaři vyrobili naprosto zbytečnou chybu v rozehrávce, což je v posledních utkáních hodně trápí, kotouč se odrazil mezi kruhy k volnému PAVLU HEGENBARTOVI a matador Řisut parádní ranou zápěstím vymetl Novákovu šibenici! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 46. Lacina (Endál, Třetina), 50. Voříšek (Kozlík, Michálek) – 27. Hegenbart, 37. Borovanský (Krpata), 38. Náprstek, 54. Kolařík (Janeček)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Vala, Kulhánek, Duben "A", Lacina, Kříž, M. Semrád, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Voříšek, Kuchta – Chlubna, Ludvík, Beneš – Křížek, Kozlík, Navrátil
    HC Řisuty: Ilašenko (Chabr) – Babický "A", Sedláček, Kolařík, Matula, Keller, Bílek, Kulich – Krpata, Kos "C", Borovanský, Hegenbart "A", Čurilla, Záleský, Náprstek, Janeček, Vyskočil, Slavíček, Havlůj, Fortelka

    Rozhodčí: Libor Veinfurter – Michal Tasch, Jan Pechánek

    Diváci: 862
    Havlíčkův Brod 4 1 Řisuty
    #1 Sobota 25.02.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 2:4
    #2 Pondělí 27.02.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 2:5
    #3 Středa 01.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 7:2
    #4 Pátek 03.03.2017 • 18:00
    Řisuty - Havlíčkův Brod 3:4 po s.n. (0:1)
    #5 Neděle 05.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Řisuty 3:1
    bahis siteleri