Manchester Utd. – Southampton 3:2 (kon.)
konec
Manchester United
3:2 (2:1)
Southampton FC
Neděle 26.02.2017, 17:30 • Wembley Stadium, Londýn • Anglický Ligový pohár • Finále
Předzápasové kurzy
    87. Ibrahimović (MAN) - 3:2
     
    87
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Svatí se ještě pár vteřinek drželi na útočné polovině a zle zatápěli svému soupeři, poté se ale nestačili vrátit do defenzivy a dost možná inkasovali rozhodující gól tohoto finále! Rychlá protiakce byla zpomalena a změnila se v dlouhé obléhání, na jehož konci Herrera po krásném centru poslal balon přesně na hlavu ZLATANA IBRAHIMOVIĆE a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil!
    48. Gabbiadini (SOT) - 2:2
     
    48
    Southampton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, tlak Southamptonu ještě pár okamžiků pokračoval, byl z toho další rohový kop, po němž se Svatým daří srovnat zápasové skóre! Po Tadićově centru se míč sice dostal mimo šestnáctku, zpět jej ale vrátil Davis, načež MANOLO GABBIADINI využil Pogbova zaváhání ve vzduchu a nekompromisní ranou z otočky nedal de Geovi sebemenší šanci.
    45+1. Gabbiadini (SOT) - 2:1
     
    45+1
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se fotbalisté Southamptonu krátce před odchodem do šaten dočkali, vzhledem k jejich aktivitě se, dle mého názoru, jedná o zcela zasloužené snížení! Redmond roztáhl hru na pravé křídlo pro Warda-Prowse, na jehož přízemní centr si v malém vápně seběhl MANOLO GABBIADINI, který balon mezi nohama brankáře de Gey procedil do sítě.
    38. Lingard (MAN) - 2:0
     
    38
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Manchester se zničehonic prosazuje podruhé a mílovými kroky se tak přibližuje další vysněn trofeji pod taktovkou Josého Mourinha! Rojo si na levé straně vyměnil balon s Martialem a poté nahrál na hranici šestnáctky zapomenutému JESSEMU LINGARDOVI, který technickou přízemní ranou překonal marně se natahujícího Forstera.
    19. Ibrahimović (MAN) - 1:0
     
    19
    Manchester United právě vstřelil branku!
    No vida, Manchesteru se v prvních minutách utkání příliš nedařilo, hned svou úvodní vážnější šanci ale Rudí ďáblové přetavují ve vedoucí branku! Vypadalo to na Pogbu, k exekuci přímého kopu z nějakých pětadvaceti metrů se ale nakonec postavil ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, na jehož krásnou ránu přes zeď nemohl Forster dosáhnout.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 19. Ibrahimović, 38. Lingard, 87. Ibrahimović – 45+1. Gabbiadini, 48. Gabbiadini

    Karty:   24. Herrera (MAN), 41. Lingard (MAN) – 18. Romeu (SOT), 41. Stephens (SOT), 56. Redmond (SOT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
    Manchester United: de Gea – Valencia, Bailly, Smalling (C), Rojo – Herrera, Pogba – Lingard (78. Rashford), Mata (46. Carrick), Martial (90. Fellaini) – Ibrahimović
    Náhradníci: Romero – Blind, Young, Carrick, Fellaini, Rooney, Rashford

    Southampton FC: Forster – Cédric, Jošida, Stephens, Bertrand – Romeu, Davis (C) (90. Rodriguez), Ward-Prowse – Tadić (78. Boufal), Redmond – Gabbiadini (83. Long)
    Náhradníci: Hassen – Long, Rodriguez, Cáceres, Boufal, Højbjerg, McQueen

    Rozhodčí: Andre Marriner – Richard West, Stuart Burt

    Diváci: 85 264
    bahis siteleri