New Jersey – Montreal 3:4 (po pr.) | Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:4 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Ottawa Senators
Úterý 28.02.2017, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:57 Braydon COBURN - 5:1
     
    50:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    A Kučerov navíc vzápětí trefil tyčku! To ale domácím vůbec vadit nemusí. K puku se totiž dostal obránce BRAYDON COBURN, jenž vymetl horní růžek Condonovy branky – 5:1. Asistence: Nikita Kučerov a Tyler Johnson.
    39:46 Nikita KUČEROV - 4:1
     
    39:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají i třetí přesilovku sehrávkou na NIKITU KUČEROVA, který dovršuje dalším volejem z pravého kruhu hattrick! Ledovou plochu zasypaly čepice. Asistence: Victor Hedman a Jonathan Drouin.
    30:26 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    30:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV se trefuje z podobné pozice, jako v předchozí přesilovce! Puk mu na pravý kruh naservíroval Jonathan Drouin a Kučerov z voleje zamířil k bližší tyčce Condonovy klece – 3:1. Asistence: Jonathan Drouin a Tyler Johnson.
    25:37 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    25:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu využili a otáčejí skóre! Po sérii rychlých přihrávek našel Victor Hedman na pravém kruhu číhajícího NIKITU KUČEROVA, které z první propálil gólmana Condona – 2:1. Asistence: Victor Hedman a Jonathan Drouin.
    21:39 Brayden POINT - 1:1
     
    21:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! V rohu kluziště chyboval Zack Smith, jenž kotouč odehrál jen na pravý kruh, kde byl BRAYDEN POINT a domácí útočník přesnou střelou ke vzdálenější tyčce srovnává stav zápasu. Bez asistence.
    06:26 Kyle TURRIS - 0:1
     
    06:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají a ujímají se tak vedení! Erik Karlsson nahrál na levý kruh KYLEOVI TURRISOVI, jenž se z první trefil mezi Vasilevského betony. Asistence: Erik Karlsson a Mike Hoffman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 22. Point, 26. Kučerov (Hedman, Drouin), 31. Kučerov (Drouin, T. Johnson), 40. Kučerov (Hedman, Drouin), 51. Coburn (Kučerov, T. Johnson) – 7. Turris (E. Karlsson, Hoffman)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Dotchin, Hedman, Strålman (A), Garrison, Šustr, Coburn (A) – Kučerov, T. Johnson, Palát (A) – Drouin, Point, Killorn – Naměstnikov, Filppula, Erne – J.T. Brown, Paquette, Dumont.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Ch. Wideman, Borowiecki – Hoffman, Turris (A), Z. Smith – Mark Stone, Brassard, Dzingel – Pyatt, Pageau, Wingels – Neil, Kelly, Varone.

    Rozhodčí: Rank, McCauley – Barton, Cormier

    Diváci: 19092
    bahis siteleri