New Jersey – Montreal 3:4 (po pr.) | Tampa – Ottawa 5:1 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:4 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Ottawa Senators
Úterý 28.02.2017, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Condon udělal chybu, když vyrazil nahození ze středního pásma jen před sebe. Brown ale nedokázal dorazit puk za jeho záda!
     
    58:15
    Kotouč brankovou čáru nepřešel. Skóre se tedy nemění.
     
    58:15
    Nabídku Phaneufa z rohu kluziště tečoval těsně před brankou Brassard. Vasilevskij puk zachytil, ale rozhodčí se jde přesvědčit k videu, zda to bylo ještě před brankovou čarou!
     
    52:38
    Očekávané pětiminutové tresty za bitku pak dostávají ještě Wideman s Dumontem. Na přesilovce pro Ottawu se každopádně nic nemění.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cédric Paquette – 2 min., hrubost).
     
    52:38
    Hosté budou hrát přesilovku. Cédric Paquette totiž dostal dvě minuty za podražení a další dvě za hrubost.
     
    52:38
    Bitka mezi Chrisem Widemanem a Gabrielem Dumontem!
    50:57 Braydon COBURN - 5:1
     
    50:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    A Kučerov navíc vzápětí trefil tyčku! To ale domácím vůbec vadit nemusí. K puku se totiž dostal obránce BRAYDON COBURN, jenž vymetl horní růžek Condonovy branky – 5:1. Asistence: Nikita Kučerov a Tyler Johnson.
     
    50:37
    Nikita Kučerov dnes nemá dost! S Palátem jel ve dvou proti jedinému obránci. Trošku sobecky volil střelu, která skončila těsně vedle horního růžku.
     
    50:10
    Dělovka Marka Borowieckiho končí v lapačce brankáře Vasilevského! Ten dnes chytá velmi dobře.
     
    47:08
    No a mohlo to být 5:1! Po ráně výborně hrajícího Kučerova projel puk mezi Condonovými betony a zastavil se těsně za nimi. Volného kotouče si jako první všiml obránce, jenž ho pohotově nahrnul pod svého gólmana. Reklamní přestávka.
     
    44:22
    Nikita Kučerov mohl skórovat počtvrté! Zpoza branky se natlačil až do brankoviště a o centimetry minul Condonovu branku!
    39:46 Nikita KUČEROV - 4:1
     
    39:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají i třetí přesilovku sehrávkou na NIKITU KUČEROVA, který dovršuje dalším volejem z pravého kruhu hattrick! Ledovou plochu zasypaly čepice. Asistence: Victor Hedman a Jonathan Drouin.
     
    39:07
    Za hrubost je vyloučen hostující Zack Smith. Domácí tedy budou hrát přesilovku!
     
    37:49
    Palát našel před brankou úplně volného Tylera Johnsona. Ten ale netrefil puk dobře a zblízka přestřelil!
     
    35:55
    Braydon Coburn i Zack Smith dostávají tresty za nesportovní chování. Na poměru hráčů na ledě se nic nemění.
     
    33:58
    Bylo to ale s faulem Andreje Šustra. Ten je vyloučen za sekání.
     
    33:58
    Výborný Andrej Vasilevskij! Phil Varone byl před ním úplně sám, ale jeho bekhendovou kličku zastavil brankář Bolts levým betonem!
     
    31:48
    Po dělovce Dotchina se puk odrazil od zadního mantinelu zpět před branku. Naštěstí pro hosty do míst, kde se nenacházel žádný z hokejistů Tampy.
    30:26 Nikita KUČEROV - 3:1
     
    30:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV se trefuje z podobné pozice, jako v předchozí přesilovce! Puk mu na pravý kruh naservíroval Jonathan Drouin a Kučerov z voleje zamířil k bližší tyčce Condonovy klece – 3:1. Asistence: Jonathan Drouin a Tyler Johnson.
     
    29:22
    Výborná sehrávka mezi Drouinem a Johnsonem. Druhý jmenovaný z první minul branku!
     
    28:48
    Trest za podražení pro Diona Phaneufa. Tampa má k dispozici přesilovou hru.
     
    27:09
    Zvýšit skóre mohl Andrej Šustr, který si z pozice obránce sjel mezi kruhy. Zamířil ale jen do Mikea Condona!
    25:37 Nikita KUČEROV - 2:1
     
    25:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu využili a otáčejí skóre! Po sérii rychlých přihrávek našel Victor Hedman na pravém kruhu číhajícího NIKITU KUČEROVA, které z první propálil gólmana Condona – 2:1. Asistence: Victor Hedman a Jonathan Drouin.
     
    25:16
    Za držení Erneho je navíc vyloučen Tom Pyatt. Domácí tedy budou hrát přesilovku 5 na 4!
     
    25:16
    Oba kohouti dostávají za rvačku pětiminutové tresty.
     
    25:16
    Bitka mezi Braydonem Coburnem a Markem Borowieckim! Hostující bek se přijel pomstít za několik minut starý hit Coburna na Turrise.
     
    25:15
    Z ničeho nic přišla velká šance domácích! Filppula zavezl puk do útočného pásma, kde našel Naměstnikova. Ten ještě nahrával před branku Adamovi Ernemu, jenž ani nadvakrát nedostal kotouč za záda Condona!
    21:39 Brayden POINT - 1:1
     
    21:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! V rohu kluziště chyboval Zack Smith, jenž kotouč odehrál jen na pravý kruh, kde byl BRAYDEN POINT a domácí útočník přesnou střelou ke vzdálenější tyčce srovnává stav zápasu. Bez asistence.
     
    18:12
    Adam Erne vrazil na hrazení Ryana Dzingela a je za tento počin na dvě minuty vyloučen. Dzingel navíc odchází na ošetřovnu, kde se zřejmě podrobí vyšetřením, která by měla určit, zda neutrpěl otřes mozku.
     
    10:49
    Nádherná akce domácích, které scházelo jen přesnější zakončení! Tyler Johnson našel zpětnou přihrávkou obránce Strålmana, který místo střely přihrál před odkrytou branku Nikitovi Kučerovovi. Ten z první minul!
     
    08:03
    Hosté mohli vést o dva góly! Po přečíslení 2 na 1 dorážel Chris Kelly do téměř prázdné branky, ale Andrej Vasilevskij mu jistý gól sebral! Ruský gólman se roztáhl a vyrazil puk špičkou pravého betonu.
    06:26 Kyle TURRIS - 0:1
     
    06:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku využívají a ujímají se tak vedení! Erik Karlsson nahrál na levý kruh KYLEOVI TURRISOVI, jenž se z první trefil mezi Vasilevského betony. Asistence: Erik Karlsson a Mike Hoffman.
     
    05:26
    Tohle už je pro domácí velmi nepříjemné! Braydon Coburn trefil holí do tváře Smithe a Tampa bude hrát 72 sekund ve třech proti pěti!
     
    04:39
    První vyloučení. Za podražení si posedí na trestné lavici domácí Nikita Kučerov.
     
    01:09
    První šance zápasu! Nikita Kučerov dostal přihrávku před poloodkrytou branku, ale Condon se rychle přesunul a střelu domácího forvarda zastavil!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 22. Point, 26. Kučerov (Hedman, Drouin), 31. Kučerov (Drouin, T. Johnson), 40. Kučerov (Hedman, Drouin), 51. Coburn (Kučerov, T. Johnson) – 7. Turris (E. Karlsson, Hoffman)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Dotchin, Hedman, Strålman (A), Garrison, Šustr, Coburn (A) – Kučerov, T. Johnson, Palát (A) – Drouin, Point, Killorn – Naměstnikov, Filppula, Erne – J.T. Brown, Paquette, Dumont.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Ch. Wideman, Borowiecki – Hoffman, Turris (A), Z. Smith – Mark Stone, Brassard, Dzingel – Pyatt, Pageau, Wingels – Neil, Kelly, Varone.

    Rozhodčí: Rank, McCauley – Barton, Cormier

    Diváci: 19092
    bahis siteleri