Rapid – Salzburg 0:1 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
0:1 (0:0)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 05.03.2017, 16:30 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s Vámi loučím a u sledování dalšího zápasu s onlajny nashledanou. (18:23:24)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Andreas Ulmer si zcela samostatně vypracoval zajímavou příležitost, ale konečnou střelu z hranice vápna vyslal hodně vysoko nad bránu.
     
    89
    Žádný z jeho spoluhráčů se centru od rohového praporku nedočkal. Louis Schaub se rozhodl neposlat míč rovnou do vápna ale rozehrát ho na kratší vzdálenost.
     
    89
    Stefan Schwab vystřelil z hranice pokutového území, ale jeho střela branku neohrozila díky dobrému zákroku jednoho z obránců. Rapid Vídeň bude zahrávat rohový kop. Míče se totiž jako poslední dotkl soupeř.
     
    88
    Následoval rohový kop, jenž rozehrál Tamas Szanto a vyslal jej do klubka hráčů ve vápně. Situaci ovšem nejlépe vyřešil Alexander Walke, když míč ulovil přímo ze vzduchu.
     
    87
    Rohový kop, který do vápna šikovně nasměřoval Louis Schaub , byl úšpěšně pokryt soupeřovou obranou. Míč končí za brankovou čarou. Hráči týmu Rapid Vídeň si vysloužili alespoň výhodu rohového kopu.
     
    87
    Mario Pavelic se pokoušel najít svého spoluhráče v pokutovém území. V cestě mu ovšem stála soupeřova obrana, která centr zneškodnila. Odpočinek od obranných povinností jim není souzen. Hráči soupeře budou čelit rohovému kopu, který bude zahrávat Rapid Vídeň.
     
    85
    Josip Radoševič neutrpěl žádné vážné zranění, který by ho nutilo ukončit svůj dnešní pobyt na trávníku. V tuto chvíli se opět zapojuje do hry.
     
    84
    Josip Radoševič se zřejmě bude muset nechat ošetřit.
     
    84
    Tvrdý zákrok za hranicí pravidel, který předvedl Stephan Auer, nemohl nechat sudí Markus Hameter bez povšimnutí.
     
    82
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Hwang Hee-Chan a přichází Josip Radoševič.
     
    80
    Louis Schaub se ujal rohového kopu a poslal krásný balón do vápna. Soupeř ale dokázal nebezpečnou situaci ubránit.
     
    80
    Z tohoto rohového kopu, o jehož zahrání se postaral Louis Schaub , branka nepadla. Obrana soupeře míč odhlavičkovala do bezpečí. Rohový kop pro tým Rapid Vídeň.
     
    79
    Louis Schaub právě napřáhl z velké dálky. Jeho střela nabrala dobré parametry, zastavila se ale na bedrech jednoho z obránců soupeře, a branku tak neohrozila. Míč se dostal za brankovou čáru. Rohový kop pro tým Rapid Vídeň.
     
    78
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Andreas Kuen a přichází Thomas Schrammel.
     
    78
    Rohový kop, jehož exekutorem byl Louis Schaub, branku soupeře neohrozil. Míč se totiž snesl pouze do prostoru, kde stála dobře zkonsolidovaná obrana soupeře, která míč odpálila do bezpečí.
     
    76
    Mario Pavelic hledal svého spoluhráče ve vápně, ale jeho finální přihrávka byla odvrácena. Tohle byla obrovská šance, která ovšem zůstala nevyužita. Pomezní rozhodčí ukazuje k rohovému praporku. Zahrávat bude Rapid Vídeň.
    Branky: 71. Berisha

    Karty:   39. Schlager (SLZ), 58. Lazaro (SLZ)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:1. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 10:22.
    SK Rapid Vídeň: Knoflach – Auer, Sonnleitner (76. Kvilitaia), Hofmann – Pavelič, Schwab, Dibon, Kuen (78. Schrammel)– Schaub, Traustason (38. Szántó) – Joelinton
    Náhradníci: Schösswendter, Schrammel, Hofmann, Kvilitaia, Grahovac, Szántó, Strebinger

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Paulo Miranda, Wisdom, Ulmer – Lazaro (70. Oberlin), Laimer, Samassekou, Schlager – Valon Berisha, Hee-Chan Hwang (82. Radoševič)
    Náhradníci: Stankovič, Caleta-Car, Schwegler, Minamino, Radoševič, Oberlin, Wamberto

    Rozhodčí: Hameter – Nemetz, Witschnigg
    thejrc.org