Nitra – Žilina 4:1 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Martin 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 4:3 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:3 (po pr.) | Košice – Zvolen 0:2 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 05.03.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 51. kola Tipsport ligy. HK Poprad dnes na svojom štadióne privíta Duklu Trenčín. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradskí hokejisti hazardujú so svojím aktuálnym postavením v tabuľke. Nachádzajú sa ešte stále na 6. mieste, no prehrali posledné tri stretnutia za sebou. Z ôsmeho miesta už nemajú ďaleko k Popradu ani Nové Zámky, ktoré strácajú na kamzíkov 4 body, Poprad ich má dokopy 71. Práve v poslednom zápase Tipsport ligy Poprad podľahol vonku Novým Zámkom jasne 4:1. Predtým prehral aj s Liptovským Mikulášom 2:4 a Martinom 3:2, a tak nálada v tíme určite nie je veľmi príjemná.

    Trenčania prichádzajú pod Tatry s vidinou, že nejakú šancu na účasť v play-off majú. Momentálne im patrí 9. pozícia so ziskom 62 bodov a päťbodovou stratou na ôsme Nové Zámky. Dukla dokázala prelomiť negatívnu trojzápasovú šnúru prehier víťazstvom nad Košicami práve v poslednom domácom stretnutí. S prispením dvoch gólov Hecla, jedného presného zásahu Šťastného a čístého konta Voldena Trenčín zdolal Košice 3:0.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne dopadli rôzne. Poprad si zapísal víťazstvá 3:2, 5:2 a 1:2 po predĺžení. Hokejistom spod hradu Matúša Čáka sa podarilo vyhrať 2:1 a 3:2.

    Obom tímom v tomto zápase ide o veľa. Poprad stratil body tri zápasy po sebe a dnes ich už určite nevyhnutne potrebuje, pretože postavenia v druhej polovici tabuľky sa začínajú zauzľovať. Trenčania naopak ešte cítia nádej na play-off a urobia všetko preto, aby získali tri body.

    Sledujte náš on-line prenos, pekný športový zážitok!

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Fokin (Šúrek) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Davydov, Ježek, Ibragimov, Pokovič – Henderson, Zagrapan, Lichanec – Kroták (C), Mlynarovič, Svitana – Štrauch, Murček, Hvila – Bondra, Bjalončík, Matúš Paločko

    Dukla Trenčín: Volden (Kutej) – Drgoň, Starosta, Holenda, Pavúk, Hatala, Bohunický, Pač, Pataky – Hecl, Šťastný, Hossa (A) – J. Ručkay, J. Švec, Sojčík (C) – Štumpf, Sadecký, Vopelka – D. Hudec, Šimun, Gašparovič (A)

    Rozhodca: Kalina, J. Konc – Jobbágy, Bogdaň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ľadovej ploche máme oba tímy. Popradčania v modrých dresoch, Trenčania v žltých. Čaká nás, samozrejme, štátna hymna SR.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Na úvodnom vhadzovaní boli úspešnejší hokejisti Popradu. Zagrapan hľadal pred bránkou Lichanca, no tomu sa prihrávku nepodarilo spracovať.
     
    00:38
    Na ťahu bol Trenčín. Fokin riešil situáciu jednoducho, puk iba zachytil do lapačky. Následne rozvíjali akciu opäť domáci, ale k nahodenému puku z hokejky Svitanu sa nedostali.
     
    01:11
    Ježek nastreľoval puk zo stredného pásma. Volden mal pripravený betón a bez problémov odrazil puk.
     
    01:42
    Bjalončíkovi vošiel do pásma skôr Paločko a rozhodcovia následne iba odpískali postavenie mimo hry.
     
    02:10
    Fabianov ľahký nahodený puk zo stredného pásma mierne prekvapil Holdena. Spadol totižto rovno na brvno a nechýbalo veľa.
     
    02:50
    Svitanovi sa na pravom kruhu ukazoval Kroták, ale ten bol dobre bránený Švecom. Trenčania následne získali puk a pokúšali sa ísť dopredu.
     
    03:23
    Štrauch posunul pri modrej čiare Ježkovi, ktorý tvrdo vypálil príklepom. Volden sa rýchlo presunul a strelu vyrazil svojím betónom.
     
    03:48
    Štumpf si teraz v obrannom pásme nedal pozor na Murčeka, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov. Mieril však iba priamo do stredu brány, kde bol Volden.
     
    04:06
    Trenčania vyrazili do útoku. Jakub Gašparovič potiahol akciu po osi ihriska a podarilo sa mu vystreliť spoza obrancu pri ľavom kruhu. Fokin bol pripravený, strelu vyrazil.
     
    04:48
    Zagrapan potiahol akciu po ľavom krídle. Prihral na stred Hendersonovi. Jeho strelu následne bezpečne vyrazil Volden.
     
    05:38
    Sojčík sa dostal k strele spomedzi kruhov, ale svojím zakončemím iba trafil do korčule jedného z popradských hráčov.
     
    05:58
    Trenčania mierne dostali domácich pod tlak. Od modrej zakončil akciu strelou Pavúk. Fokin vyrazil pred seba a jeho spoluhráči následne museli upratať puk mimo nebezpečenstva.
     
    06:32
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Kroták prenechal pri modrej čiare RADOSLAVOVI SUCHÉMU, ktorý strelou švihom prekonal Voldena. Trenčiansky brankár takmer nič nevidel, pretože domáci skvelo clonili.
    Asistencia: Arne Kroták.
    06:32 SUCHÝ - 1:0
     
    07:29
    Pokovič vypálil puk cez celé klzisko. Bol však tečovaný, a tak Trenčania musia v rozohrávke pokračovať. Najprv však oba tímy striedajú.
     
    07:55
    Puk sa z rohu klziska po Hossovej prihrávke nepríjemne zastavil pred bránkoviskom, kde bol pripravený na strelu Marek Hecl. Fokin jeho pokus dokázal zneškodniť.
     
    08:46
    Dinda prevzal stratený puk od Krotáka a vyrazil do útočného pásma. Jeho ľahká strela z kruhu skončila vo Voldenovom náručí.
     
    09:34
    Andreas Štrauch sa uvoľnil na ľavom kruhu a strieľal švihom. Volden bol pripravený a dokázal puk vyraziť vyrážačkou.
     
    10:02
    Dukla si zahrá presilovú hru. Lukáš Hvila odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    10:28
    Šťastný posunul na modrú čiaru Starostovi, ktorý tvrdo vypálil. Jeho strela bola blokovaná. Dukle sa ešte niekoľko sekúnd podarilo udržať v pásme, ale Popradčania sa predsa len oslobodili.
     
    11:38
    Ručkay šikovnou krížnou prihrávkou našiel Štumpfa, ktorý si to už rovnal na strelu, ale netrafil puk. Trenčania si ešte potom prihrávali medzi sebou, ale Bohunického prihrávka neprešla a domáci vyhodili puk.
     
    12:20
    Poprad už v tejto chvíli hrá s piatimi hráčmi. Šimun vyrazil do útoku po strede klziska a vystrelil jednoducho od modrej. Pre Fokina to nebol ťažký puk, s prehľadom ho zachytil v lapačke.
     
    12:51
    Hatala nabíjal po modrej čiare Bohunickému, ktorý vypálil z prvej. Jeho delovka smerovala iba do popradského hráča.
     
    13:10
    Poprad si zahrá prvú presilovku v zápase. Marek Hecl dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    13:21
    Davydov strieľal po prihrávke z prvej. Suchý jeho strelu šikovne tečoval, no iba priamo do Larsa Voldena, ktorý puk našiel vo svojej výstroji. Hra je prerušená.
     
    14:00
    Davydov prihrával po ľavej strane na Svitanu. Perfektne však hru čítal aj Marcel Hossa, ktorý túto prihrávku zastavil a vyhodil puk.
     
    14:31
    Hvila peknou krížnou prihrávkou našiel na modrej Fabiana a ten pálil. Puk sa od Voldenovho betónu odrazil pred bránkovisko. Lichanec už však nestihol doraziť.
     
    15:50
    Bondra to skúsil individuálne. Pretlačil sa spoza bránky na ľavý kruh a z otočky vystrelil. Volden pritlačil betón k žrdi a strelu s istotou vyrazil.
     
    16:45
    Trenčania sa dopredu veľmi neponáhľahli. Starosta zo stredného pásma iba jemne nahodil smerom na bránku a Fokin puk zachytil a pre istotu podržal.
     
    16:59
    Dukla získava presilovú hru. Andreas Štrauch sa síce tváril začudovane, no aj tak si odsedí dve minúty za držanie.
     
    17:11
    Trenčín dal gól!
    Dukla po pár sekundách využíva presilovú hru. Starosta prihral po modrej čiare na MARCELA HOSSU, ktorého delovku z prvej Fokin vôbec nevidel!
    Asistencie: Tomáš Starosta, Adam Drgoň.
    17:11 HOSSA - 1:1
     
    18:26
    Guliajev dlhou prihrávkou hľadal v strednom pásme Dávida Bondru. Tomu sa však nepodarilo ju spracovať, a tak je z toho iba zakázané uvoľnenie.
     
    19:04
    Drgoň napriahol na modrej čiare a vypálil. Fokin šiel na kolená a bez problémov vyrazil betónmi.
     
    19:27
    Poprad získava v závere prvej tretiny presilovku. Branislav Pavúk si odsedí dve minúty za podrazenie.
     
    19:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú súperovi gól do šatne počas presilovej hry. Svitana rozmýšľal na ľavom kruhu čo s pukom. Pred bránkoviskom sa mu ponúkol RADOSLAV SUCHÝ, spracoval si prihrávku a strelou švihom prekonal Voldena!
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Mlynarovič.
    19:44 SUCHÝ - 2:1
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine sme videli tri góly. Domácich poslal do vedenia Suchý v 7. minúte. V 18. minúte vyrovnal Hossa, ale 16 sekúnd pred koncom tretiny opäť poslal Poprad do vedenia Suchý.
    :Druhá tretina sa začína približne o 17:55.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:04
    Popradčania podnikli šikovnú akciu po ľavom krídle. Mlynarovič prenechal na kruhu Svitanovi, ktorý švihom vystrelil. Volden sa dokázal rýchlo presunúť a zasiahnuť betónom
     
    21:50
    Dukla vyhrala buly v strednom pásme. Hatala poslal puk smerom na bránku. Fokin ho poľahky zachytil do lapačky a pre istotu podržal do prerušenia hry.
     
    22:23
    Hatala vyštartoval po pravom krídle a podarilo sa mu aj ohroziť Fokina. Jeho strela príklepom z kruhu mierila ale iba do hokejky popradského gólmana.
     
    22:51
    Bondra sa snažil vytvoriť si medzi kruhmi lepšiu pozíciu na zakončenie, no nepodarilo sa mu to. Pač ho dokázal všas odstaviť od puku.
     
    23:07
    Presilovku si zahrajú Popradčania. Marek Pač dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    23:56
    Mlynarovič vymyslel krásnu prihrávku popred bránkovisko na Arneho Krotáka, ktorému už len stačilo ťuknúť do puku. Premárnil však správnu chvíľu a puk netrafil.
     
    25:15
    Zagrapan si obhodil puk cez Pača a pokračoval do útočného pásma. Následne však až príliš vymýšľal a Popradčania napokon ani nevystrelili.
     
    25:43
    Dukla zakladala útok. Prihrávku si Štumpf síce dokázal spracovať, ale mimo povoleného priestoru. Ocitol sa v ofsajde.
     
    26:53
    Mlynarovič šikovne čítal hru a v strednom pásme vypichol puk Heclovi. Dostával sa do úniku, ale napokon proti trojici vracajúcich sa Trenčanov neuspel.
     
    27:18
    Šťastný vrátil na modrú čiaru Bohunickému, ktorý si pripravil puk na strelu a švihom strieľal. Jeho zakončenie však stečoval Davydov smerom na ochrannú sieť a hra je prerušená.
     
    27:33
    Bohunický si nakorčuľoval bližšie k bráne, spracoval si prihrávku od Ručkaya a vystrelil. Fokin bez problémov zastavil jeho pokus.
     
    27:51
    V početnej výhode budú hrať domáci hráči. Peter Sojčík dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    28:29
    Ivan Guliajev sa oprel do puku na modrej čiare a z prvej vypálil. Volden puk zachytil a nedovolil protihráčom dorážať.
     
    28:58
    Kroták sa uvoľnil cez Starostu. Pred bránkou sa mu už ukazoval Mlynarovič, no napokon sa rozhodol zakončovať Kroták sám. Volden s prispením spoluhráčov vyrazil strelu.
     
    29:47
    Krotákova prihrávka len tak tak prešla na Mlynaroviča. Ten následne vypálil príklepom od modrej. Jeho pokus však tečoval trenčiansky hráč na ochrannú sieť.
     
    30:17
    Hvila ideálne prikopol puk do jazdy Štrauchovi, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu. Položil si Voldena, no forhendom už nedokázal lepšie vydvihnúť puk.
     
    31:31
    Dukle tentokrát vôbec nevyšla rozohrávka. Prihrávku Daniela Štumpfa nespracoval nik a rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie.
     
    32:07
    Ďalší icing od hráčov Dukly Trenčín. Domáci tréneri vystriedali a na ľad namiesto štvrtej poslali druhú formáciu.
     
    32:51
    Trenčín získava presilovku po chybe v striedaní domácich. Dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade si odsedí Dinda.
     
    33:36
    Hecl sa dostal k odrazenému puku medzi kruhmi a z otočky okamžite bez prípravy strieľal. Nemieril na bránku a následne sa domáci oslobodili.
     
    34:09
    Starostova delovka od modrej čiary po Drgoňovej prihrávke skončila na Fokinovom ľavom betóne. Dukla ostáva v pásme.
     
    35:14
    Trenčínu už uplynula presilovka, počas ktorej len minimálne ohrozili gólmana Fokina. Vylučovať sa však bude opäť. Na opačnej strane.
     
    35:18
    Presilovku teraz majú domáci. Jakub Ručkay dostáva dve minúty za sekanie.
     
    36:06
    Popradský kapitán Arne Kroták teraz až veľmi špekuloval v útočnom pásme. Boli pri ňom už štyria hráči, no on sa ešte snažil stále hrať sám. Trenčania sa následne oslobodili.
     
    37:03
    Popradčania mali veľké problémy usadiť sa v pásme. V závere presilovky sa im to konečne poriadne podarilo. Videli sme aj Ježkovu strelu od modrej čiary, s ktorou však Volden problém nemal.
     
    37:33
    Štrauch sa otočil na ľavom kruhu a nabil na modrú čiaru Guliajevovi, ktorý tvrdo príklepom vypálil. Volden puk bezpečne zachytil do lapačky.
     
    38:55
    Popradčania sa dostali do výhodnej pozície. Svitana so Štrauchom to však pred bránkou až prekombinovali a nevznikla z toho poriadna šanca.
     
    39:27
    Trenčín získava presilovú hru. Aleš Ježek dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    39:37
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyrovnáva stav stretnutia! Hossa sa uvoľnil smerom na modrú čiaru a poslal ľahký puk smerom na bránku. Šikovne ho tečoval ADAM DRGOŇ a strela prešla popri Fokinovom betóne do bránky.
    Asistencie: Marcel Hossa, Tomáš Starosta.
    39:37 HOSSA - 2:2
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti hry sme videli jediný gól, a ten padol v samotnom závere. Na 2:2 vyrovnal Hossa. Pred treťou tretinou je teda všetko otvorené.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začína približne o 18:46.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:30
    Popradčania začali tretiu tretinu útokom. Svitana vystrelil od modrej čiary z otočky, ale Volden dokázal túto nepríjemnú strelu vyraziť.
     
    41:55
    Sádecký vyštartoval s pukom po pravom krídle a snažil sa prekvapiť Fokina strelou švihom. Puk dokázal popradský brankár vyraziť.
     
    42:40
    Svitana našiel šikovnou prihrávkou pred bránku nakorčuľovaného Fabiana, ktorý zakončil bekhendom. Volden nemal puk úplne pod kontrolou a domáci sa snažili dorážať. Pred bránou vznikol zmätok, no hostia to dokázali nejako upratať.
     
    43:52
    Murček si nedore spracoval prihrávku od Dindu. Trenčania následne získali puk a pokúšajú sa založiť útok.
     
    44:25
    Murček sa dostal k odrazenému puku po Hvilovej štipľavej strele a strieľal. Mal to ťažké, pred ním stáli dvaja trenčianski hokejisti. Nakoniec vystrelil mimo.
     
    45:24
    Suchého rozohrávka nebola veľmi premyslená. Trenčanom sa podarilo odstaviť súpera v strednom pásme.
     
    46:04
    Popradčania sa teraz previnili dvomi zakázanými uvoľneniami po sebe. Po druhýkrát sa teda vhadzuje pred Fokinom.
     
    46:39
    Hecl vyrazil dopredu. Pripravil si puk na strelu na pravom kruhu a poslal ho smerom na bránku. Nebola to ťažká strela, Fokin ju zachytil bezpečne do lapačky.
     
    47:38
    Sádecký sa dokázal šikovne natlačiť pred gólmana Fokina. Vystrelil na neho z tesnej blízkosti, no Popradčania sa dokázali ubrániť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 425 divákov.
     
    48:58
    Suchý nahodil puk zo stredného pásma. Volden vyrazil pred seba a k bráne korčuľoval Svitana. Dorážal však iba vedľa bránky.
     
    50:31
    Pokovič bol pri mantineli tvrdo narazený Vopelkom a ostal ležať istý čas na ľadovej ploche. Napokon sa však zvládol postaviť a odchádza na striedačku.
     
    51:09
    Dinda vyhodil puk popri mantineli. Puk napokon šiel von z hracej plochy a hra bola prerušená. Na dve minúty to nebude, bol tam teč.
     
    52:25
    Trenčanom sa podarilo dostať sa do útočnej tretiny. Vopelka napriahol na modrej čiare a vystrelil. Fokin strelu s prehľadom videl a zachytil ju bez problémov.
     
    52:37
    Fabian potiahol akciu po pravom krídle a zakončil ju jednoduchou strelou z kruhu. Volden bol pripravený a v lapačke skryl puk.
     
    53:19
    Trenčín v zaujímavom čase získava presilovú hru. Iľja Davydov si odsedí dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    53:42
    Dukla sa na úvod presilovky neusadila v pásme. Popradčania vyhodili puk a Trenčania si následne v strednom pásme prihrali rukou. Hra je prerušená.
     
    54:41
    Hecl vystrelil od modrej, zatiaľčo sa Drgoň drgal s Guliajevom pred bránkoviskom. Fokin napriek tomu dokázal zakročiť úspešne.
     
    56:09
    Štumpf prenechal puk za ľavým kruhom Vopelkovi, ktorý následne strieľal švihom. Fokin bol pripravený.
     
    56:20
    Trenčín získava presilovku. Ivan Guliajev si odsedí dve minúty za sekanie. V tomto čase môže byť gól rozhodujúci.
     
    56:20
    Oddychový čas pre Poprad.
     
    56:41
    Popradčanom sa podarilo dostať sa do útoku. Mlynarovič prihral na pravý kruh Štrauchovi, ale jeho následná strela letela vedľa.
     
    56:57
    Domáci si následne vytvorili ďalšiu príležitosť. Svitana strieľal spomedzi kruhov, ale iba do Voldenovho betónu. Naozaj pekné manévre kamzíkov.
     
    57:47
    V tejto chvíli už sa do útočného pásma nasťahovali hostia. Hossa zakončil akciu strelou z pravého kruhu. Fokin sa rýchlo presunul a s istotou zastavil strelu.
     
    57:48
    Oddychový čas pre Trenčín.
     
    58:09
    Dukla následne vyhrala buly v útočnom pásme, ale Štrauchovi sa podarilo získať puk a žabkou ho poslať von do stredného pásma.
     
    59:14
    V týchto chvíľach už oba tímy všetko vsádzajú na obranu. Pomaličky sa už sústreďujú na predĺženie.
     
    59:28
    Hra bola prerušená kvôli icingu domácich. Dukla získava vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    59:40
    Svitana šikovnou dlhou prihrávkou našiel Štraucha, ktorý sa dostal k strele z ľavého kruhu. Puk bol zblokovaný a skončil na ochrannej sieti.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Tretia tretina rozuzlenie nepriniesla, a tak sa o osude stretnutia rozhodne buď v predĺžení alebo samostatných nájazdoch. Oba tímy už majú istý bod.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:27
    Starosta získal puk v strednom pásme a šiel do útoku. Jeho strelu z ľavého kruhu Fokin bezpečne zachytil.
     
    61:02
    Sojčík skúšal prejsť popri mantineli, no telom ho odstavil Mlynarovič a zaútočiť môžu domáci.
     
    61:47
    Hvila sa natlačil popri zadnom mantineli a následne vystrelil z otočky. Puk letel iba do bočnej siete.
     
    62:07
    Suchý si pripravil puk pred ľavým kruhom a poslal strelu švihom. Volden mal však pripravenú lapačku, a tak ju aj patrične použil.
     
    62:50
    Trenčín dal gól!
    Je rozhoddnuté! Vopelka sa natlačil po pravom krídle a prihral pred bránku úplne voľnému EDUARDOVI ŠIMUNOVI. Jeho strela prenikla cez Fokina až do bránky!
    Asistencie: Lukáš Vopelka, Lukáš Bohunický.
    62:50 ŠIMUN - 2:3
     
    Koniec zápasu.
     
    V predĺžení dal konečnú bodku za stretnutím Šimun a Trenčín teda odchádza spod Tatier s dvomi bodmi. Poprad prehral štvrté stretnutie v rade.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:30:57)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 7. Suchý (Kroták), 20. Suchý (Svitana, Mlynarovič) – 18. Hossa (Starosta, Drgoň), 40. Drgoň (Hossa, Starosta), 63. Šimun (Vopelka, Bohunický)


    HK Poprad: Fokin (Šúrek) – Guliajev, Fabian (A), Suchý (A), Dinda, Davydov, Ježek, Ibragimov, Pokovič – Henderson, Zagrapan, Lichanec – Kroták (C), Mlynarovič, Svitana – Štrauch, Murček, Hvila – Bondra, Bjalončík, Matúš Paločko
    HK DUKLA Trenčín: Volden (Kutej) – Drgoň, Starosta, Holenda, Pavúk, Hatala, Bohunický, Pač, Pataky – Hecl, Šťastný, Hossa (A) – J. Ručkay, J. Švec, Sojčík (C) – Štumpf, Sadecký, Vopelka – D. Hudec, Šimun, Gašparovič (A)

    Rozhodčí: Kalina, J. Konc – Jobbágy, Bogdaň

    Diváci: 1 425
    bahis siteleri