Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 0:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
Arizona – Carolina 1:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Pondělí 06.03.2017, 02:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Derek RYAN - 1:2
     
    56:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Radim Vrbata před střídačkami nedokázal vpádu zachytit puk a Jeff Skinner si z levého křídla sjel do levého kruhu pro vhazování, kde po rychlém zamíchaní s pukem vystřelil a jeho tečovaná střela se od ležícího hráče Arizony odrazila do vzduchu a od horní tyče v blízkosti vzdálenějšího pravého horního rohu brány před bránu, čehož využil DEREK RYAN a pohodlně puk v jízdě dorazil do brány. Carolina těsně před koncem otočila zápas a vede 2:1! Asistence: Jeff Skinner.
    24:46 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    24:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Victor Rask krásně objel bránu a od pravé tyče přihrál na útočnou modrou čáru Jaccobovi Slavinovi, který parádní střele mířil do pravého horního rohu brány, jenže mezi kruhy pro vhazování jeho pokus ještě jemně tečoval TEUVO TERÄVÄINEN a puk pod levou rukou Mikea Smithe zamířil do brány. Carolina rychle odpověděla a stav utkání je vyrovnaný 1:1! Asistence: Jaccob Slavin a Victor Rask.
    23:23 Peter HOLLAND - 1:0
     
    23:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Oliver Ekman-Larsson z levého křídla přenesl hru doprava, kde Luke Schenn na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která prošla pod tělem Eddieho Läcka a puk se zastavil za jeho zády, čehož využil PETER HOLLAND a zametl puk do prázdné brány. Arizona stejně jako včera střílí úvodní gól! Asistence: Anthony Duclair a Luke Schenn.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Holland (Duclair, Schenn) – 25. Teräväinen (Slavin, V. Rask), 57. D. Ryan (Skinner)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski, C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – Domi, Dvorak, Vrbata (A) – Perlini, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Jooris, Rieder – Crouse, Holland, Duclair. Hlavní trenér: Dave Tippett.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Tennyson, R. Murphy – Di Giuseppe, J. Staal (A), Teräväinen – Aho, V. Rask, E. Lindholm – Skinner (A), McClement, Stempniak – Nordström, D. Ryan, P. Brown. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Francis Charron, Trevor Hanson. Čároví: Vaughan Rody, Brandon Gawryletz

    Diváci: 10224
    bahis siteleri