Calgary – NY Islanders 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 4:3 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | Colorado – St. Louis 0:3 (kon.) | Anaheim – Vancouver 1:2 (kon.)
Arizona – Carolina 1:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Pondělí 06.03.2017, 02:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Hurricanes předvedli nádhernou kombinaci a před bránou se jeden z hostujících hráčů ocitl v obrovské šanci, Mike Smith ale fantasticky zasáhl pravým betonem a puk vyrazil!
     
    59:33
    Max Domi před útočnou modrou čárou sevřel puk v rukavici a dostal dvě minuty. To je zřejmě konec!
     
    58:22
    Coyotes na levém křídle napřáhli ke střele, která od modré čáry zamířila do ochranné sítě. Domácí si vzali oddechový čas a Mike Smith po něm zůstal na střídačce!
    56:03 Derek RYAN - 1:2
     
    56:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Radim Vrbata před střídačkami nedokázal vpádu zachytit puk a Jeff Skinner si z levého křídla sjel do levého kruhu pro vhazování, kde po rychlém zamíchaní s pukem vystřelil a jeho tečovaná střela se od ležícího hráče Arizony odrazila do vzduchu a od horní tyče v blízkosti vzdálenějšího pravého horního rohu brány před bránu, čehož využil DEREK RYAN a pohodlně puk v jízdě dorazil do brány. Carolina těsně před koncem otočila zápas a vede 2:1! Asistence: Jeff Skinner.
     
    54:47
    Victor Rask napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila těsně nad ledem a lapačkou Mikea Smithe těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    53:23
    Brendan Perlini pálil z mezikruží mezi betony Eddieho Läcka, brankář Caroliny ale předvedl fantastický zákrok a následná dorážka Maxe Domiho minula pravý horní roh brány!
     
    51:26
    Justin Faulk dostal dvojitý trest za hrubost, zatímco Peter Holland menší trest za hrubost, z čehož vyplývá přesilová hra domácí Arizony Coyotes!
     
    49:05
    Matt Tennyson mohl rozhodnout dnešní utkání, když v blízkosti levé tyče pálil krátkou střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči, Mike Smith ale skvěle zasáhl levým betonem!
     
    44:40
    Anthony DeAngelo středem zavážel puk rychle do útočného pásma a v mezikruží byl podražen Justinem Faulkem. Coyotes si zahrají 21 sekund přesilovou hru 5 na 3!
    43:02 Sebastian Aho nevybíravě narazil na hrazení Joorise.
     
    43:02
    Sebastian Aho před střídačkami narazil zezadu tvrdě na mantinel Joshe Joorise, který na něj letěl hlavou napřed! Následovaly dvě minuty za vražení na hrazení.
    36:59 Domácí Tobias Rieder se řítil do samostatného úniku!
     
    36:59
    Tobias Rieder se protáhl mezi dvěma protihráči po krásné kolmé přihrávce do samostatného úniku, jeho následná střela z mezikruží ale skončila na hrudi klečícího Eddieho Läcka!
     
    34:32
    Brendan Perlini se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže jeho následná střela skončila mezi nohama sedícího Eddieho Läcka, který podržel svůj tým nad vodou!
    31:55 Anthony Dunclair nádhernou střelou orazítkoval tyč!
     
    31:55
    Anthony Duclair napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné táhlé střele, která mířila přesně do bližšího levého rohu brány, puk se ale od horní tyče odrazil do ochranné sítě!
    31:20 Läck spektakulárním zákrokem vychytal Maxe Domiho!
     
    31:20
    Max Domi se ocitl v blízkosti pravé tyče po krásné diagonální přihrávce z levého křídla v obrovské šanci a po rychlém zpracování z úhlu mířil pod horní tyč odkryté brány, jenže Eddie Läck předvedl spektakulární zákrok, když jeho střelu vyrážečkou vyrazil nad! Neskutečný a nádherný moment!
     
    29:46
    Brendan Perlini krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Eddie Läck ale máchl po puku lapačkou a vytáhl ho nad!
     
    29:23
    Arizona vyvolala před bránou Caroliny obrovský závar, jenže nikdo nedokázal volný puk trefit! Hosté odolali.
    24:46 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    24:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Victor Rask krásně objel bránu a od pravé tyče přihrál na útočnou modrou čáru Jaccobovi Slavinovi, který parádní střele mířil do pravého horního rohu brány, jenže mezi kruhy pro vhazování jeho pokus ještě jemně tečoval TEUVO TERÄVÄINEN a puk pod levou rukou Mikea Smithe zamířil do brány. Carolina rychle odpověděla a stav utkání je vyrovnaný 1:1! Asistence: Jaccob Slavin a Victor Rask.
    23:23 Peter HOLLAND - 1:0
     
    23:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Oliver Ekman-Larsson z levého křídla přenesl hru doprava, kde Luke Schenn na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která prošla pod tělem Eddieho Läcka a puk se zastavil za jeho zády, čehož využil PETER HOLLAND a zametl puk do prázdné brány. Arizona stejně jako včera střílí úvodní gól! Asistence: Anthony Duclair a Luke Schenn.
     
    22:07
    Shane Doan na vrcholu pravého kruhu pro vhazování v rozpětí pár sekund napřáhl ke dvěma nebezpečným střelám, které obě mířily přesně ke vzdálenější levé tyči, Eddie Läck je ale skvěle vyrazil pravým betonem mimo!
     
    16:25
    Hurricanes nebezpečně vypálili od modré čáry a puk po ledě mířil k pravé tyči, Mike Smith ale skvěle zasáhl levým betonem a puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    10:55
    Jakob Chychrun na levém křídle krásně vypálil zápěstím a jeho střela letící těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Eddie Läck ale fantasticky lapačkou přiloženou k levému betonu puk vyrazil a následná pohotová dorážka Tobiase Riedera minula těsně pravou tyč!
     
    08:36
    Elias Lindholm se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci, jeho táhlá střela zápěstím ale zamířila pouze doprostřed brány a Mike Smith sevřel puk v náručí!
     
    06:25
    Luke Schenn dostal dvě minuty za podražení a nyní zle očekávat obrovský tlak Caroliny Hurricanes!
    03:31 Sebastian Aho nevyužil skvělého nahození Raska!
     
    03:31
    Victor Rask z levého křídla a ostrého úhlu nahodil puk před bránu, kde se ocitl v obrovské šanci Sebastian Aho, ani on ale z blízkosti puk za záda Mikea Smithe usměrnit nedokázal! Domácí brankář chytá fantasticky.
     
    02:09
    Lawson Crouse se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, Eddie Läck ale dokázal jeho pokus pravým ramenem vyrazit! Skvělý zákrok brankáře Caroliny.
    00:26 Phillip Di Giuseppe pomohl skórovat již v první minutě!
     
    00:26
    Elias Lindholm předvedl v blízkosti levé tyče nádhernou bekhendovou přihrávku, po které se před bránou ocitl v obrovské šanci Phillip Di Giuseppe, puk ale nedokázal zasunout mezi betony připraveného Mikea Smithe!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Holland (Duclair, Schenn) – 25. Teräväinen (Slavin, V. Rask), 57. D. Ryan (Skinner)


    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), Schenn, Goligoski, C. Murphy, Chychrun, DeAngelo – Domi, Dvorak, Vrbata (A) – Perlini, Martinook, Doan (C) – J. McGinn, Jooris, Rieder – Crouse, Holland, Duclair. Hlavní trenér: Dave Tippett.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Slavin, Faulk (A), Hanifin, Pesce, Tennyson, R. Murphy – Di Giuseppe, J. Staal (A), Teräväinen – Aho, V. Rask, E. Lindholm – Skinner (A), McClement, Stempniak – Nordström, D. Ryan, P. Brown. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Francis Charron, Trevor Hanson. Čároví: Vaughan Rody, Brandon Gawryletz

    Diváci: 10224
    bahis siteleri