San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2) Stav série: 1:0
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 12.03.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a je definitivně rozhodnuto, Bruslaři zvítězí a připíší si velmi důležitý první bod ve čtvrtfinálové sérii! David Vala vybojoval kotouč pro PATRIKA PŘIDALA, jenž si vzápětí hezky obhodil na dlouhou hůl protihráče u hrazení, odjel puk v útočném území a zblízka ho zametl do prázdné brány! Asistence: David Vala, Miroslav Třetina.
     
    53:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Havlíčkův Brod jde zničehonic do vedení! Hosté se hodně zlobí! Kryštof Kulhánek vypálil z levého kruhu a jeho rána nevypadala vůbec nebezpečně. Brankář Řehoř zřejmě puk vyrazil a pak se ho snažil přikrýt, jenže DAVID MICHÁLEK pohotově doklepl zblízka kotouč do sítě a vstřelil svůj nejdůležitější gól kariéry! Plameny zřejmě reklamují, že gólman Řehoř měl puk ve své moci! Asistence: Kryštof Kulhánek, David Kozlík.
     
    42:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Bruslaře, je vyrovnáno, když hosté využili i druhou přesilovku! Lukáš Jícha nabil kotouč na modrou čáru PAVLU STAŇKOVI, jehož dělovka od modré čáry skončila vedle levého Novákova betonu až v síti! Začínáme od začátku! Asistence: Lukáš Jícha, Adam Rašner.
     
    42:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Parta z Kotliny za svou nedisciplinovanost krutě pykají a v Kotlině už je to jen o gól, na závěrečné drama je tak zaděláno ideálně! Tomáš Střecha narýsoval ideální pas před brankoviště na volného MICHALA KAŇKU, jenž pohodlně skóroval do zcela odkryté brány! Asistence: Tomáš Střecha.
     
    37:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská salva euforie teď vypukla na straně Bruslařů, kteří po parádní kombinaci prvního útoku jdou do dvougólového trháku! Lukáš Endál narýsoval zpoza brány geniální pas před brankoviště na MIROSLAVA TŘETINU, jenž z mírného úhlu na pravé straně nechytatelně přibil puk z voleje k protější tyčce, na což neměl brankář Řehoř šanci! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    20:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Plameny, které ve vlastní přesilovce inkasují, Havlíčkův Brod jde naprosto nečekaně do vedení! Tomáš Chlubna nahrál Jakubu Lacinovi, jehož pas zachytil TOMÁŠ LUDVÍK a hnal se sám na bránu. Z předbrankového prostoru zakončil bekhendem a po ledě našel skulinku mezi Řehořovými betony! Asistence: Jakub Lacina, Tomáš Chlubna.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Ludvík (Lacina, Chlubna), 38. Třetina (Endál, Přidal), 54. Michálek (Kulhánek, Kozlík), 60. Přidal (Vala, Třetina) – 43. Kaňka (Střecha), 43. Staněk (Jícha, Rašner)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Kozlík, Navrátil – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Beneš, Křížek, Teplý
    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (Sláma) – Pleva "C", Beneš, M. Vítek, Smejkal, Staněk "A", Rašner, Kolda, Hort – Červenka, Kunstmüller "A", D. Vítek, Bureš, Kuřítko, Gregar, Čech, Střecha, Krupka, Kaňka, Juráň, Jícha

    Rozhodčí: Libor Veinfurter, Tomáš Veselý – Michal Laczko, Jan Pechánek

    Diváci: 1809
    Havlíčkův Brod 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 12.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Žďár n/S 4:2
    #2 Úterý 14.03.2017 • 18:00
    Žďár n/S - Havlíčkův Brod 8:3
    #3 Čtvrtek 16.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Žďár n/S 4:1
    #4 Sobota 18.03.2017 • 17:30
    Žďár n/S - Havlíčkův Brod 2:3 po prodl.
    bahis siteleri