San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:0, 2:2) Stav série: 1:0
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 12.03.2017, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a je definitivně rozhodnuto, Bruslaři zvítězí a připíší si velmi důležitý první bod ve čtvrtfinálové sérii! David Vala vybojoval kotouč pro PATRIKA PŘIDALA, jenž si vzápětí hezky obhodil na dlouhou hůl protihráče u hrazení, odjel puk v útočném území a zblízka ho zametl do prázdné brány! Asistence: David Vala, Miroslav Třetina.
     
    58:44
    Hosté si vyžádali oddechový čas a zkouší power-play 5 na 4!
     
    58:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Lacina – 2 min., hákování).
     
    57:59
    Petr Beneš ujel brodské obraně a vypálil z mírného úhlu na levé straně, ale jeho dělovku skvěle vyrazil od přední tyčky lapačkou gólman Novák!'
     
    57:04
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Jícha – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min.).
     
    56:27
    Následovala pochopitelně vášnivá strkanice, po níž se vylučuje i na brodské straně, ale hosté jdou každopádně do tří. Tomáš Smejkal (ZNS) dostal trest na 2 plus 2 minuty a Patrik Přidal (HBR) dvě minuty za hrubost.
     
    56:06
    Lukáš Endál spálil gólovou šanci, když zblízka napálil z voleje jen betony gólmana Řehoře, jenž dál drží alespoň menší naději na úspěch!
     
    55:24
    Hosté už to budou mít hodně těžké, pokud domácí neudělají faul, budou se až do konce zápasu bránit v oslabení. Martin Kuřítko (ZUNS) byl oním hříšníkem a dopustil se napadení.
     
    53:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Havlíčkův Brod jde zničehonic do vedení! Hosté se hodně zlobí! Kryštof Kulhánek vypálil z levého kruhu a jeho rána nevypadala vůbec nebezpečně. Brankář Řehoř zřejmě puk vyrazil a pak se ho snažil přikrýt, jenže DAVID MICHÁLEK pohotově doklepl zblízka kotouč do sítě a vstřelil svůj nejdůležitější gól kariéry! Plameny zřejmě reklamují, že gólman Řehoř měl puk ve své moci! Asistence: Kryštof Kulhánek, David Kozlík.
     
    51:24
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pleva – 2 min., sekání).
     
    51:24
    Petr Kuchta získal puk a byl faulován. Vzápětí hledal před brankovištěm Tomáše Chlubnu, jenž ale promáchl v dobré pozici!
     
    49:55
    Brankář Novák si připsal další skvělý zákrok, když vyrážečkou vyrazil nebezpečnou ránu, jež mířila pod jeho horní tyčku!
     
    49:40
    Dnešní utkání sleduje 1809 fanoušků!
     
    45:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Semrád – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Pleva – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:49
    Martin Kuřítko obdržel parádní zadovku do předbrankového prostoru, ale nastřelil před sebou jen brankáře Nováka, který dobře skočil před jeho hůl!
     
    44:48
    David Kozlík předvedl hezké sólo! Po levém křídle prošel žďárskou obranou jako nůž máslem, ale z kruhu následně nastřelil jen náruč připraveného gólmana Řehoře!
     
    42:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Bruslaře, je vyrovnáno, když hosté využili i druhou přesilovku! Lukáš Jícha nabil kotouč na modrou čáru PAVLU STAŇKOVI, jehož dělovka od modré čáry skončila vedle levého Novákova betonu až v síti! Začínáme od začátku! Asistence: Lukáš Jícha, Adam Rašner.
     
    42:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Parta z Kotliny za svou nedisciplinovanost krutě pykají a v Kotlině už je to jen o gól, na závěrečné drama je tak zaděláno ideálně! Tomáš Střecha narýsoval ideální pas před brankoviště na volného MICHALA KAŇKU, jenž pohodlně skóroval do zcela odkryté brány! Asistence: Tomáš Střecha.
     
    40:44
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Duben – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:10
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    37:38
    Zpoza brány si vybruslil Kryštof Kulhánek a předvedl hezkou individuální akci, jenže vzápětí mu střela nesedla a kotouč skončil vedle brány!
     
    37:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská salva euforie teď vypukla na straně Bruslařů, kteří po parádní kombinaci prvního útoku jdou do dvougólového trháku! Lukáš Endál narýsoval zpoza brány geniální pas před brankoviště na MIROSLAVA TŘETINU, jenž z mírného úhlu na pravé straně nechytatelně přibil puk z voleje k protější tyčce, na což neměl brankář Řehoř šanci! Asistence: Lukáš Endál, Patrik Přidal.
     
    35:20
    Hosté předvedli parádní brejk, který hlasitě volal po gólu! Nádherný pas dostal před bránu Martin Kuřítko, ale z voleje buď trefil gólmana Nováka, nebo mířil těsně vedle brány, z naší pozice to nejde dobře posoudit!
     
    33:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Přidal – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Čech – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:10
    Bruslaři už byli v plném počtu a přečkali teď klinickou smrt, když zblízka doráželi hned dva hráči Plamenů, ale prvně jmenovaný vyprášil Novákovy betony a druhý nastřelil protihráče!
     
    28:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Semrád – 2 min., podražení).
     
    22:47
    David Michálek hezky dojel nahození do útočného pásma, objel bránu a poslal "centr" po ledě před bránu, kam se tlačili dva jeho spoluhráči, ale prudký pas nedokázali zasáhnout!
     
    20:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Plameny, které ve vlastní přesilovce inkasují, Havlíčkův Brod jde naprosto nečekaně do vedení! Tomáš Chlubna nahrál Jakubu Lacinovi, jehož pas zachytil TOMÁŠ LUDVÍK a hnal se sám na bránu. Z předbrankového prostoru zakončil bekhendem a po ledě našel skulinku mezi Řehořovými betony! Asistence: Jakub Lacina, Tomáš Chlubna.
     
    19:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (M. Semrád – 2 min., držení protihráče).
     
    15:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kozlík – 2 min., sevření puku rukou).
     
    15:10
    Neuvěřitelné, tohle by mohlo Bruslaře hodně mrzet! Nedat dvě trestná střílení za třetinu, to není pro psychiku žádného mužstva příjemné! Lukáš Endál si skvěle položil brankáře Řehoře na led, ale vzápětí přestřelil z úhlu odkrytou bránu!
     
    15:10
    Lukáš Endál byl v samostatném úniku jednoznačně podražen a je z toho další trestné střílení! Obrovská šance pro Bruslaře!
     
    10:25
    Lukáš Endál byl faulován a domácí mají k dispozici další přesilovku. Pavel Staněk (ZNS) se provinil hákováním.
     
    07:45
    Martin Pleva byl faulujícím hráčem. Patrik Přidal si sjel až před bránu, ale zblízka svou prudkou střelou nastřelil jen gólmana Řehoře!
     
    07:45
    Bruslaři pojedou trestné střílení, bude to Patrik Přidal!
     
    01:00
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Jícha – 2 min., napadení).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Ludvík (Lacina, Chlubna), 38. Třetina (Endál, Přidal), 54. Michálek (Kulhánek, Kozlík), 60. Přidal (Vala, Třetina) – 43. Kaňka (Střecha), 43. Staněk (Jícha, Rašner)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Michálek, Kozlík, Navrátil – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Beneš, Křížek, Teplý
    SKLH Žďár nad Sázavou: Řehoř (Sláma) – Pleva "C", Beneš, M. Vítek, Smejkal, Staněk "A", Rašner, Kolda, Hort – Červenka, Kunstmüller "A", D. Vítek, Bureš, Kuřítko, Gregar, Čech, Střecha, Krupka, Kaňka, Juráň, Jícha

    Rozhodčí: Libor Veinfurter, Tomáš Veselý – Michal Laczko, Jan Pechánek

    Diváci: 1809
    Havlíčkův Brod 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 12.03.2017 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Žďár n/S 4:2
    #2 Úterý 14.03.2017 • 18:00
    Žďár n/S - Havlíčkův Brod 8:3
    #3 Čtvrtek 16.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Žďár n/S 4:1
    #4 Sobota 18.03.2017 • 17:30
    Žďár n/S - Havlíčkův Brod 2:3 po prodl.
    bahis siteleri