Detroit – NY Rangers 1:4 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Anaheim – Washington 5:2 (kon.)
San Jose – Dallas 5:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Washington Capitals
Pondělí 13.03.2017, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:42 Ryan KESLER - 5:2
     
    52:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano na levé straně obranného pásma vybojoval puk a z jeho fantastické práce vzápětí těžil Jakob Silfverberg, který se podél střídaček vrhl do útočného pásma a z ostrého úhlu poté krásnou bekhendovou přihrávkou poslal puk před bránu, kam si na něj ve velké rychlosti najel RYAN KESLER a nataženou holí ho usměrnil nad lapačkou Bradena Holtbyho do pravého horního rohu brány! Krásná akce. Asistence: Jakob Silfverberg a Andrew Cogliano.
    44:57 Marcus JOHANSSON - 4:2
     
    44:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Jay Beagle byl zřejmě hráčem, který v blízkosti pravé tyče přihrával pod sebe, a MARCUS JOHANSSON se před bránou ocital v obrovské šanci, jenže puk nedokázal dostatečně trefit, nakonec to ovšem nevadilo, protože vracející se Jakob Silfverberg si ho po prudkém zabrzdění levou bruslí skopl mezi betony svého brankáře do vlastní brány. Capitals rychle odpověděli na gól Ryana Getzlafa a opět je to o dvě branky! Asistence: Alex Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov.
    44:27 Ryan GETZLAF - 4:1
     
    44:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry nádhernou diagonální přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu napříč útočným pásmem a brankovištěm přenesl hru doleva, kde si RYAN GETZLAF puk nejprve v blízkosti levé tyče zpracoval a poté rychlou střelou zápěstím z ostrého úhlu zamířil pod horní tyč! Ducks využili první přesilovou hru a vedou opět o tři branky. Skóre: 4:1. Asistence: Corey Perry a Ryan Kesler.
    32:10 John CARLSON - 3:1
     
    32:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicklas Bäckström nádhernou zpětnou diagonální bekhendovou přihrávkou od levé tyče brány Jonathana Berniera našel na vrcholu pravého kruhu pro vhazování volného JOHNA CARLSONA, který si srovnal puk pěkně na hůl a nádhernou střelou s příklepem propálil brankáře Anaheimu mezi betony! Capitals využili první ze čtyř přesilových her a podařilo se jim snížit. Asistence: Nicklas Bäckström a Justin Williams.
    29:49 Rickard RAKELL - 3:0
     
    29:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Geztlaf v pravém kruhu pro vhazování vyhrál buly a RICKARD RAKELL na jeho vnitřním oblouku napřáhl k rychlé střele zápěstím, která nad levým ramenem Bradena Holtbyho zamířila do bližšího horního rohu brány! Ducks vstřelili během pouhých 28 sekund dva góly a vedou nad Capitals už 3:0! Asistence: Ryan Getzlaf.
    29:21 Corey PERRY - 2:0
     
    29:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler si najel ve středu útočného pásma na krásnou bekhendovou přihrávku Ryana Getzlafa mezi dvěma protihráči z levého křídla a nádhernou střelou nad lapačkou Bradena Holtbyho zamířil do pravého horního rohu brány. Puk ve vzduchu v blízkosti pravé tyče jemně tečoval čepelí hole COREY PERRY, což znamená, že vstřelil svůj druhý gól v utkání! Asistence: Ryan Kesler a Ryan Getzlaf.
    24:52 Corey PERRY - 1:0
     
    24:52
    Washington právě vstřelil branku!
    COREY PERRY si z levého křídla a ostrého úhlu vybruslil před bránu a po nádherném potažení puku ke vzdálenější pravé tyči kotouč nikým neatakovaný po ledě zasunul do prázdné brány! Fantastická individuální akce, po které Anaheim vede v Honda Center nad Washingtonem 1:0!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Perry, 30. Perry (Kesler, Getzlaf), 30. Rakell (Getzlaf), 45. Getzlaf (Perry, Kesler), 53. Kesler (Silfverberg, Cogliano) – 33. Carlson (Bäckström, Williams), 45. Ma. Johansson (Ovečkin, Kuzněcov)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – L. Shaw, N. Thompson, O. Kaše. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ma. Johansson, Bäckström (A), Oshie – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – Connolly, Eller, Williams – Winnik, Beagle, J. Vrána. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 17174
    bahis siteleri