Detroit – NY Rangers 1:4 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Anaheim – Washington 5:2 (kon.)
San Jose – Dallas 5:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Washington Capitals
Pondělí 13.03.2017, 02:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:42 Ryan KESLER - 5:2
     
    52:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano na levé straně obranného pásma vybojoval puk a z jeho fantastické práce vzápětí těžil Jakob Silfverberg, který se podél střídaček vrhl do útočného pásma a z ostrého úhlu poté krásnou bekhendovou přihrávkou poslal puk před bránu, kam si na něj ve velké rychlosti najel RYAN KESLER a nataženou holí ho usměrnil nad lapačkou Bradena Holtbyho do pravého horního rohu brány! Krásná akce. Asistence: Jakob Silfverberg a Andrew Cogliano.
     
    52:12
    Na opačné straně ledové plochy mohl udeřit Marcus Johansson, mezi betony ale brankáře Jonathana Berniera propálit nedokázal! Skvělý zákrok.
     
    52:01
    Patrick Eaves z levého křídla a ostrého úhlu hledal na vzdálenější pravé tyči Ryana Keslera, ten ovšem nedokázal puk v tísni usměrnit na bránu a zřejmě ho vůbec netrefil!
     
    49:26
    Daniel Winnik dostal větší trest za nesportovní chování a v dnešním utkání s největší pravděpodobností dohrál.
     
    48:36
    Nicklas Bäckström nejprve prudkou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování minul bližší pravý horní roh brány a vzápětí to zkoušel na opačné straně útočného pásma od mantinelu, Jonathan Bernier ale pravým betonem puk skvěle vyrazil!
     
    47:46
    T.J. Oshie se řítil do samostatného úniku a v tísni před bránou v rychlosti začal míchat s pukem, ten mu ale vzápětí sjel z čepele hole vedle levé tyče a do zakončení se nedostal! To byla obrovská šance Washingtonu.
    44:57 Marcus JOHANSSON - 4:2
     
    44:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Jay Beagle byl zřejmě hráčem, který v blízkosti pravé tyče přihrával pod sebe, a MARCUS JOHANSSON se před bránou ocital v obrovské šanci, jenže puk nedokázal dostatečně trefit, nakonec to ovšem nevadilo, protože vracející se Jakob Silfverberg si ho po prudkém zabrzdění levou bruslí skopl mezi betony svého brankáře do vlastní brány. Capitals rychle odpověděli na gól Ryana Getzlafa a opět je to o dvě branky! Asistence: Alex Ovečkin a Jevgenij Kuzněcov.
    44:27 Ryan GETZLAF - 4:1
     
    44:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry nádhernou diagonální přihrávkou z pravého křídla a ostrého úhlu napříč útočným pásmem a brankovištěm přenesl hru doleva, kde si RYAN GETZLAF puk nejprve v blízkosti levé tyče zpracoval a poté rychlou střelou zápěstím z ostrého úhlu zamířil pod horní tyč! Ducks využili první přesilovou hru a vedou opět o tři branky. Skóre: 4:1. Asistence: Corey Perry a Ryan Kesler.
     
    44:13
    Antoine Vermette na pravém křídle z ostrého úhlu posílal puk před bránu, jenže Corey Perry nemohl pálit bez přípravy a po zpracování kotouče se mu Bradena Holtbyho střelou mezi betony překonat nepodařilo!
     
    43:45
    T.J. Oshie dostal dvě minuty za sekání a Ducks si zahrají přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 41 sekund.
     
    42:26
    Jay Beagle forčekoval za bránou Jonathana Berniera, kde fauloval Brandona Montoura. Dvě minuty podražení.
     
    41:58
    Rickard Rakell nebezpečně vypálil na levém křídle z ostrého úhlu a Braden Holtby měl s jeho pokusem problémy, skvělým zákrokem ho ale dokázal vyrazit! Ducks vzápětí vypálili z levého křídla znovu a brankář Capitals tentokrát ukryl puk v náručí.
     
    38:55
    Tom Wilson dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Anaheim dohraje prostřední část v utkání v přesilové hře, samozřejmě pokud ji dříve nedokáže využít.
     
    37:43
    Tom Wilson v blízkosti pravé tyče mířil diagonální střelou zápěstím těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem! Vzápětí došlo k posunutí brány a hra byla přerušena.
     
    33:22
    Capitals přenesli hru z pravého křídla doleva, kde Alex Ovečkin na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jonathan Bernier ale předvedl exkluzivní semafor, po kterém puk lapil do lapačky!
     
    33:14
    Ryan Kesler dostal dvě minuty za vysokou hůl krátce poté, co Washington před pár okamžiky využil přesilovou hru. Hosté mají velkou šanci dostat se na dotřel.
    32:10 John CARLSON - 3:1
     
    32:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Nicklas Bäckström nádhernou zpětnou diagonální bekhendovou přihrávkou od levé tyče brány Jonathana Berniera našel na vrcholu pravého kruhu pro vhazování volného JOHNA CARLSONA, který si srovnal puk pěkně na hůl a nádhernou střelou s příklepem propálil brankáře Anaheimu mezi betony! Capitals využili první ze čtyř přesilových her a podařilo se jim snížit. Asistence: Nicklas Bäckström a Justin Williams.
     
    31:55
    Nick Ritchie dostal dvě minuty za podražení a Washington má k dispozici již čtvrtou přesilovou hru.
    29:49 Rickard RAKELL - 3:0
     
    29:49
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Geztlaf v pravém kruhu pro vhazování vyhrál buly a RICKARD RAKELL na jeho vnitřním oblouku napřáhl k rychlé střele zápěstím, která nad levým ramenem Bradena Holtbyho zamířila do bližšího horního rohu brány! Ducks vstřelili během pouhých 28 sekund dva góly a vedou nad Capitals už 3:0! Asistence: Ryan Getzlaf.
    29:21 Corey PERRY - 2:0
     
    29:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler si najel ve středu útočného pásma na krásnou bekhendovou přihrávku Ryana Getzlafa mezi dvěma protihráči z levého křídla a nádhernou střelou nad lapačkou Bradena Holtbyho zamířil do pravého horního rohu brány. Puk ve vzduchu v blízkosti pravé tyče jemně tečoval čepelí hole COREY PERRY, což znamená, že vstřelil svůj druhý gól v utkání! Asistence: Ryan Kesler a Ryan Getzlaf.
     
    28:47
    Ryan Kesler nádhernou kolmou přihrávkou vysunul do úniku Coreyho Perryho, který se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci a mířil přesně do pravého horního rohu brány, Braden Holtby ale dokázal jeho pokus levým ramenem vyrazit!
     
    27:19
    Nicklas Bäckström dostal dvě minuty za podražení a následovat bude hra ve čtyřech hráčích na obou stranách. Poté začne přesilová hra Anaheimu.
     
    26:35
    Ryan Gezlaf podruhé v zápase usedl na trestnou lavici poté, co v útočném pásmu opět podrazil jednoho z hráčů Washingtonu. Hosté mají k dispozici třetí přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
    24:52 Corey PERRY - 1:0
     
    24:52
    Washington právě vstřelil branku!
    COREY PERRY si z levého křídla a ostrého úhlu vybruslil před bránu a po nádherném potažení puku ke vzdálenější pravé tyči kotouč nikým neatakovaný po ledě zasunul do prázdné brány! Fantastická individuální akce, po které Anaheim vede v Honda Center nad Washingtonem 1:0!
     
    22:44
    Tom Wilson si krásně prohodil puk mezi nohama Kevina Bieksy a mezi dvěma protihráči se protáhl před bránu, kde se v blízkosti levé tyče v tísni snažil zakončit bekhendem, Jonathan Bernier ho ale skvěle vychytal a puk vyrazil!
     
    22:14
    Tom Wilson v blízkosti pravé tyče nedokázal puk zasunout mezi betony Jonathana Berniera, který pár sekund na to předvedl úžasný semafor, po kterém ukryl v lapačce střelu Jevgenije Kuzněcova z levého kruhu pro vhazování!
     
    20:10
    Ryan Getzlaf mohl rychle využít přesilovou hru, kterou Ducks dohrávají na začátku třetí třetiny, když se z pravého křídla krásně protáhl před bránu a bekhendem se snažil zamířit mezi betony Bradena Holtbyho! Brankář Capitals ale dokázal jeho pokus po ledě mezi betony včas sevřít.
     
    19:32
    Tom Wilson skutečně dostal dvě minuty, když po shození rukavic dostal dvě minuty za nesportovní chování. Trest místo něj odpyká na trestné lavici Brett Connolly.
     
    19:32
    Ryan Kesler se pustil do potyčky s Tomem Wilsonem, který shodil rukavice a měl by dostat dvě minuty! Bitka se nakonec neuskutečnila a horké hlavy vychladly. Hra je nyní přerušena.
     
    17:35
    Jonathan Bernier nejprve skvěle zasáhl proti střele od modré čáry pravým betonem a vzápětí předvedl spektakulární zákrok lapačkou proti střele T.J. Oshieho, který z blízkosti zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, když puk její horní hranou jemně lízl a vyrazil do ochranné sítě! Fantastický zákrok.
     
    16:59
    Ryan Kesler dostal dvě minuty za nesportovní chování a Washington si zahraje druhou přesilovou hru.
     
    16:33
    Jeden z hráčů Washingtonu na levém křídle nebezpečně vypálil od mantinelu a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Jonathan Bernier ji ale dokázal levým betonem skvěle vykopnout! Marně čekáme na první gól.
     
    09:05
    Ryan Getzlaf dostal dvě minuty za podržení a také Washington si v první třetině zahraje přesilovou hru.
     
    08:30
    Sami Vatanen tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Braden Holtby ale jeho pokus vyrazil! Dobrý zákrok brankáře Caps!
     
    07:59
    Lars Eller dostal dvě minuty za nedovolené bránění poté, co fauloval Antoinea Vermettea, a Anaheim, který je střelecky výrazně lepší, si zahraje první přesilovou hru.
     
    02:39
    Logan Shaw se dostal před bránou k dorážce, Braden Holtby ale skvěle zasáhl a podržel svůj tým nad vodou! Anaheim začal hodně zostra.
     
    01:05
    Domácí Patrick Eaves vypálil v levém kruhu pro vhazování z úhlu a Braden Hotlby jeho těžkou střelu skvěle vyrazil mimo tři tyče své brány!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 25. Perry, 30. Perry (Kesler, Getzlaf), 30. Rakell (Getzlaf), 45. Getzlaf (Perry, Kesler), 53. Kesler (Silfverberg, Cogliano) – 33. Carlson (Bäckström, Williams), 45. Ma. Johansson (Ovečkin, Kuzněcov)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Fowler, Bieksa, H. Lindholm, Manson, Vatanen, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – L. Shaw, N. Thompson, O. Kaše. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ma. Johansson, Bäckström (A), Oshie – Ovečkin (C), Kuzněcov, T. Wilson – Connolly, Eller, Williams – Winnik, Beagle, J. Vrána. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Frederick L'Ecuyer. Čároví: Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 17174
    bahis siteleri