Boston – Tampa 3:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Arizona 3:1 (kon.) | Toronto – New Jersey 4:2 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Nashville – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 1:3 (kon.)
Chicago – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:7 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:7 (2:1, 2:1, 0:5)
Edmonton Oilers
Pátek 24.03.2017, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:19 Leon DRAISAITL - 4:7
     
    59:19
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ryan Nugent-Hopkins našel na pravém křídle rozjetého LEONA DRAISAITLA, který od modré čáry střelou zápěstím stejně jako před ním Jordan Eberle zamířil do prázdné brány. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
     
    59:04
    Edmonton vyhodil puk podél střídaček na zakázané uvolnění a brána Jeremyho Smithe je opět prázdná!
    58:50 Jordan EBERLE - 4:6
     
    58:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE na pravém křídle ve středním pásmu zvedl hlavu a táhlou střelou zápěstím zamířil do prázdné brány. To je zřejmě konec nadějí Colorada, které dvakrát vedlo! Asistence: Connor McDavid.
    57:49 Drake CAGGIULA - 4:5
     
    57:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DRAKE CAGGIULA si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování krásně zpracoval puk po diagonální přihrávce Leona Draisaitla z pravého křídla a poté na vzdálenější pravé tyči po úžasném bekhendovém blafáku zasunul puk po ledě do odkryté brány! Jeremy Smith situaci neustál a Edmonton po dvojnásobném smazání dvoubrankového manka vede těsně před koncem 5:4! Asistence: Leon Draisaitl a Ryan Nugent-Hopkins.
     
    55:49
    Avalanche nebezpečně vypálili z levého kruhu pro vhazování, Laurent Brossoit si ale připsal další důležitý zákrok, když puk lapačkou vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    55:07
    Sven Andrighetto si zády k bráně bruslí zpracoval kolmou přihrávku a v blízkosti levé tyče se poté bekhendem snažil puk zasunout do brány, jenže Laurent Brossoit předvedl spektakulární zákrok, když vleže puk nataženou pravou rukou vytáhl mimo!
     
    53:13
    Sven Andrighetto se po krásné diagonální zpětné přihrávce Mikka Rantanena zpoza brány ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jenže jeho střela bez přípravy skončila pouze na hrudi Laurenta Brossoita!
     
    51:59
    David Desharnais dostal menší trest za držení a Colorado má nyní možnost strhnout vedení na svou stranu.
     
    49:50
    Oilers se před bránou ocitli v rychlém sledu ve dvou obrovských šancích, jenže během první z nich nedokázali v blízkosti pravé tyče ani nadvakrát zvednout puk nad levý beton Jeremyho Smithe, zatímco ve druhém případě ho v blízkosti té opačné propálit mezi betony!
     
    49:16
    Oilers před pár okamžiky dobře vypálili z levého kruhu pro vhazování, Jeremy Smith ale puk vyrazil pravým betonem a připsal si skvělý zákrok!
     
    48:17
    Connor McDavid na pravém křídle nabral rychlost a krásnou stahovačkou se zbavil Fedora Ťutina, který si pomohl faulem a dostal dvě minuty za hákování.
     
    47:06
    Slovenský obránce Andrej Sekera dnes hraje fantastické utkání, když k úvodnímu gólu Oilers přidal na začátku třetí třetiny dvě asistence a výraznou měrou se podílel na fantastickém comebacku.
    44:34 Jordan EBERLE - 4:4
     
    44:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Andrej Sekera nádhernou diagonální přihrávkou našel na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování JORDANA EBERLEHO, který si krásně stáhl puk na střelu a zápěstím zamířil do bližšího pravého horního rohu brány! Oilers podruhé v zápase dokázali smazat dvoubrankový náskok Avalanche a vyrovnali na 4:4! Asistence: Andrej Sekera a Connor McDavid.
    42:44 Zack KASSIAN - 4:3
     
    42:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jeremy Smith nedokázal udržet prudkou střelou Benoita Pouliota od modré čáry a puk mu prošel mezi betony za záda. Všichni si mysleli, že má puk pod kontrolou a přestali hrát. Kromě ZACKA KASSIANA, který si z pravého křídla rychle sjel před bránu a volný puk zametl do prázdné sítě! Asistence: Benoit Pouliot a Andrej Sekera.
     
    40:01
    Střídání v týmu Edmonton Oilers: ze hřiště odchází Cam Talbot, přichází Laurent Brossoit.
    37:45 Rene BOURQUE - 4:2
     
    37:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Joe Colborne předvedl za bránou skvělý forčeking a po zisku puku a prohození jednoho z hráčů Oilers v levém kruhu pro vhazování našel zpětnou přihrávkou RENEHO BOURQUEA, který bez přípravy zamířil k přední levé tyči! Colorado podruhé v zápase vede o dvě branky. Asistence: Joe Colborne.
     
    35:15
    Avs mohli navýšit své jednobrankové vedení, když se v blízkosti pravé tyče dostali k nebezpečné střele, která měla zamířit mezi betony Cama Talbota, brankář Oilers ji ale skvěle vyrazil!
     
    33:06
    Nyní už Oilers na pravém křídle vypálili a na přední tyči puk nebezpečně tečoval Leon Draisaitl, Jeremy Smith ale předvedl skvělý reflex a puk vyrazil!
     
    31:35
    Sven Andrighetto dostal dvě minuty za sekání a Edmonton si po krátké reklamní přestávce zahraje po dvou oslabeních v řadě první přesilovou hru v zápase.
     
    29:22
    Leon Draisaitl ve středním pásmu podrazil Erika Johnsona a dostal dvě minuty za podražení.
     
    27:56
    Mikko Rantanen potřetí v zápase v pravém kruhu pro vhazování po nádherné diagonální přihrávce Nathana MacKinnona z levého křídla napřáhl bez přípravy k prudké střele, která potřetí mířila k přední tyči, Cam Talbot mu ale hattrick zkompletovat neumožnil, když jeho ránu fantasticky vyrazil levým betonem!
    24:22 Mikko RANTANEN - 3:2
     
    24:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN si najel na pravém křídle na krásnou kolmou přihrávku Nathana MacKinnona a prudkou střelou s příklepem na přední tyči propálil Cama Talbota mezi betony! Colorado podruhé v zápase vede, tentokrát 3:2! Asistence: Nathan MacKinnon a Sven Andrighetto.
     
    23:40
    Gabriel Landeskog se také ocitl před bránou ve velké šanci, jenže dnes zatím pálí hodně nepřesně! Ani tentokrát jeho pokus nezamířil mezi tři tyče, ačkoliv to volalo po gólu.
     
    22:00
    J.T. Compher se ocitl v mezikruží ve skvělé střelecké pozici, jenže trestuhodně minul bránu a odmítl vstřelit svůj druhý gól v dnešním na branky zatím bohatém utkání!
    20:26 Milan LUCIC - 2:2
     
    20:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Kris Russell se na pravém křídle krásně vyhnul jednomu z hráčů Colorada a po vybruslení si z od modré čáry do kruhu pro vhazování našel na vzdálenější levé tyče krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma Jordana Eberleho, který se neukvapil se zakončením a ještě kotouč předložil MILANOVI LUCICOVI, který v blízkosti pravé tyče skóroval do prázdné brány! Nádherná kombinační akce, po které Oilers dokonali svůj comeback! Asistence: Jordan Eberle a Kris Russell.
    19:29 Andrej SEKERA - 2:1
     
    19:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    ANDREJ SEKERA si našel prostor mezi kruhy pro vhazování a po přihrávce Marka Letestu pouhých 31 sekund před koncem úvodní části vrátil Oilers zpět do zápasu! Drake Caggiula na levé straně vypálil od modré čáry na přední tyč, kde jeho pokus skvěle tečoval Mark Letestu a Jeremy Smith absolutně nevěděl, kde je puk. Nakonec to ale zjistil, protože z dorážky se prosadil v blízkosti pravé tyče ANDREJ SEKERA! Asistence: Mark Letestu a Drake Caggiula.
     
    15:13
    Darnell Nurse dostal dvě minuty za krosček poté, co fauloval domácího Mikka Rantanena.
    09:54 J. T. Compher - 2:0
     
    09:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    J. T. COMPHER na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy po přiťuknutí Joea Colbornea ke krásné střele, po které Cam Talbot podruhé v zápase kapituloval a outsider dnešního utkání rázem vede o dvě branky! Puk zapadl nad pravým betonem Cama Talbota ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Joe Colborne.
    03:20 Mikko RANTANEN - 1:0
     
    03:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKO RANTANEN si najel do pravého kruhu pro vhazování na krásnou diagonální přihrávku Nathana MacKinnona z levého křídla a bez přípravy puk nad levým betonem Cama Talbota poslal k bližší tyči! Colorado vede 1:0! Asistence: Nathan MacKinnon.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Rantanen (MacKinnon), 10. Compher (Colborne), 25. Rantanen (MacKinnon, Andrighetto), 38. R. Bourque (Colborne) – 20. Sekera (Letestu, Caggiula), 21. Lucic (Eberle, Russell), 43. Kassian (B. Pouliot, Sekera), 45. Eberle (Sekera, McDavid), 58. Caggiula (Draisaitl, Nugent-Hopkins), 59. Eberle (McDavid), 60. Draisaitl (Nugent-Hopkins)


    Colorado Avalanche: J. Smith (Pickard) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin (A), A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon (A), Rantanen – Landeskog (C), Duchene, Nieto – Colborne, Compher, R. Bourque – J. Mitchell, Söderberg, Comeau. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Edmonton Oilers: Talbot (41. Brossoit) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Nurse, Benning – Maroon, McDavid (C), Draisaitl – Lucic (A), Nugent-Hopkins (A), Eberle – B. Pouliot, Desharnais, Kassian – Caggiula, Letestu, Pakarinen. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Steve Kozari. Čároví: Mark Wheler, Jonny Murray

    Diváci: 14142
    bahis siteleri