Boston – Tampa 3:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Arizona 3:1 (kon.) | Toronto – New Jersey 4:2 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Nashville – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 1:3 (kon.)
Chicago – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:7 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
5:2 (1:2, 1:0, 3:0)
Winnipeg Jets
Pátek 24.03.2017, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:09
    Také Winnipeg Jets mají k dispozici přesilovou hru. V obranném pásmu zatáhl za záchrannou brzdu Trevor Lewis, ten tedy po zásluze dostává menší trest za držení.
     
    43:39
    Komplikace pro Jets pokračují. Los Angeles si zahrají další přesilovku, na trestnou lavici je nucen odjet Brian Little poté, co fauloval soupeře.
     
    41:02
    Podobně jako na začátku druhé třetiny, také nyní si Los Angeles zahraje přesilovou hru. Kings tak mají možnost se vůbec poprvé v zápase dostat do vedení.
     
    27:50
    Přesilovka pro Los Angeles Kings, za katr je poslán hostující Copp za hákování. Rozhodčí byl pozorný a Los Angeles si zahraje první přesilovku druhé třetiny. Dobrá možnost pro domácí na srovnání výsledku.
     
    16:58
    Jenže pozor, bude z toho dokonce přesilovka pět na tři pro Winnipeg! Drew Doughty vyhodil puk přes mantinel, takže dvě minuty za zdržování hry jsou na místě. Obrovská možnost pro Stíhačky.
     
    16:52
    Třetí vyloučení během jedné třetiny. Na trestnou lavici je odeslán Ben Bishop, který dle názoru rozhodčího sekal soupeře, takže si bude muset odpočinout. Respektive si někdo půjde sednout za něj, a to Tyler Toffoli.
     
    14:30
    A taky je tu pořádně ostrá bitka. Pustili se do ní domácí Nic Dowd a hostující Adam Lowry. Po tomhle vyostřeném pěstním souboji dostanou oba pětiminutové tresty a odpočinou si za katrem.
     
    13:09
    Je tu také první početní výhoda pro Los Angeles Kings. Na trestnou lavici je rozhodčím odeslán hokejista Winnipegu Blake Wheeler, jenž se provinil vysokou hokejku v obličeji Browna.
     
    08:09
    Navíc jsou tu problémy pro domácí mužstvo, které dostane dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě, Kings hřáli v šesti. Trest míří odpykat Kyle Clifford.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. Kopitar (Doughty), 37. Muzzin (Toffoli, J. Carter), 43. Gáborík (Martinez, Muzzin), 44. Doughty (Kopitar, Toffoli), 50. Pearson – 7. Perreault (Strait, Scheifele), 19. Laine (Byfuglien, Perreault)


    Los Angeles Kings: Bishop (Quick) – Forbort, Doughty, Muzzin, LaDue, McNabb, Martinez – Lewis, Kopitar, D. Brown – Pearson, J. Carter, Iginla – Clifford, Kempe, Toffoli – Gáborík, Dowd, Nolan.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Melchiori, Byfuglien, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Ehlers, Little, Laine – Perreault, Scheifele, Wheeler – Copp, Lowry, Armia – B. Tanev, Petan, Thorburn.

    Rozhodčí: Charron, Walsh – Alphonso, Daisy

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri