HC Plzeň – Vítkovice 2:6 (kon.) | Přerov – Chomutov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 0:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 26.03.2017, 10:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    49:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzni se přece jen daří korigovat a využít početní převahu. Po velkém závaru před Slížem se k dorážce dostal MILAN STEINBRÜKER. Asistence: David Jiříček.
     
    44:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané znovu skórují v oslabení! DOMINIK PETR unikl defenzivě Západočechů a ačkoliv Bočan jeho první střelu vyrazil, na dorážku už nestačil – 1:6! Asistence: Marek Kubík.
     
    42:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané dávají najevo, že dnes si chtějí odnést plnohodnotné vítězství! Střelcem branky je MAREK BRADA, který střelou z mezikruží pěkně zužitkoval přihrávku, kterou mu Moškoř adresoval zpoza brány. Asistence: Jan Moškoř.
     
    38:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí rychle využívají svou početní výhodu! Krejsa našel přihrávkou z rohu kluziště mezi kruhy číhajícího JAKUBA MACHA, který se prudkou ranou nemýlil – 1:4! Asistence: Josef Krejsa.
     
    21:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF KREJSA si najel pomalu, předvedl kličku do forhendu a zasunul puk za beton Horáčka – 1:3! Bez asistence.
     
    18:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice jdou znovu do vedení! MAREK BRADA se dostal do úniku a přesnou ranou na vzdálenější tyč nedal Horáčkovi šanci zasáhnout – 1:2! Asistence: Josef Krejsa.
     
    13:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Inidiáni rychle odpovídají na inkasovanou branku! Kapitán DOMINIK SOUKUP se na modré tvrdě opřel do puku a trefil přesně levý horní roh svatyně Vítkovic – 1:1! Bez asistence.
     
    11:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Učebnicově sehranou situaci dva na jednoho teď předvedli Ostravané! Macho přesným pasem našel JANA MOŠKOŘE a ten ranou z první na přední tyč překonal bezmocného Horáčka – 1:0! Asistence: Jakub Macho.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 14. Soukup, 50. Steinbrüker (Jiříček) – 12. Moškoř (Macho), 19. Brada (Krejsa), 22. Kreja (TS), 39. Macho (Krejsa), 43. Brada (Moškoř), 45. Petr (Kubík)


    HC Plzeň 1929: Horáček (41. Bočan) – Kanta, Dolhý, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Špaček, Páník, Hodinář – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup "C", Kristl, Marcel, Steinbrüker, Korčák, Matoušek, Chasák, Schindler. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Šedivý) – Vřeský, Bystroň, Dobeš, Javora, Bialy, Elbl – Holanik "C", Tošenovjan, Macho, Makovec, Petr, Brada, Moškoř, Kubík, Krejsa. Trenér: Luděk Krayzel.

    Rozhodčí: Šudoma – Urubčík, Vepřovský
    bahis siteleri