HC Plzeň – Vítkovice 2:6 (kon.) | Přerov – Chomutov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 0:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Neděle 26.03.2017, 12:30Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    53:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se potřetí v zápase ujímá vedení, tenhle zápas chce zkrátka strašně moc urvat! Ondřej Čech se vydal do úniku, ale zase ho vychytal Suchánek. Kotouč mu však zůstal pod výstroji či za zády a důrazný JIŘÍ KULICH z druhé dorážky dopravil puk za čáru – 3:4! Asistence: Ondřej Čech.
     
    42:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, stav zápasu srovnán, začínáme zase nanovo! U levé tyče si s pukem pohrával Martin Ryšavý, jehož ale o černou pryž připravil protihráč. Kotouč ale doputoval jen k VLADIMÍRU BRÁZDOVI, který neměl větší problém s dopravením kotouče do odkryté části chomutovské klece. Asistence: Martin Ryšavý, Miroslav Štíbr.
     
    35:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže teď si Přerovští špatně pohlídali ONDŘEJE ČECHA a Chomutov jde do vedení 3:2! Útočník Pirátů proklouzl po levé straně moravské obraně tváří v tvář gólmanovi předvedl kličku do bekhendu a pod betony Suchánka poslal touš za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Príhoda, Jakub Žďárský.
     
    16:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    A početní výhodu Přerovští využívají a vyrovnávají stav utkání na 2:2! Jonáš Jobánek našel z rohu v mezikruží volného MARTINA RYŠAVÉHO. Ten sice pálil z otočky, nic to ale neměnilo na přesnosti jeho střely, která zaplula krásně k tyči. Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    12:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští snižují na 1:2! Zubři sice ujížděli dopředu v přečíslení dva na nikoho, STANISLAV SVOZIL ale místo nahrávky spoluhráči volil střelu. Tu provedl přerovský bek náramně, když si puk nejprve lehce potáhl a poté z blízkosti zamířil přesně k bližší tyči. Bez asistence.
     
    11:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá přesilovou hru a odskakuje soupeři na rozdíl dvou branek! Z pravé strany se až k levé tyči proháčkoval FILIP DÖRING, který si nejprve položil na led brankáře a poté zavěsil puk do horní části přerovské brány. Asistence: Ondřej Príhoda.
     
    08:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže nyní už se Chomutovští dokázali dostat do střelecké pozice, kterou přetavují ve vedoucí branku! Z levé strany nastřelil kotouč na bránu Radek Jenček a odražený puk si u levé tyče našel ERIC ILJUK. Útočník Pirátů pak nezaváhal a poslal černou pryž do sítě. Asistence: Radek Jenček.

    Martin Voltr

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 13. Svozil, 17. Ryšavý (Jobánek), 43. Brázda (Ryšavý, Štíbr) – 9. Iljuk (Jenček), 12. Döring (Príhoda), 36. Čech (Príhoda, Žďárský), 54. Kulich (Čech)


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Vojtek) – Kaprál, Svozil, Nesvadba, Holík, Urban – Martinec, Štíbr, Jobánek, Ryšavý (C), Hlávka, Hradil, Brázda, Machalík, Buršík. Trenér: Pavel Neuman.
    Piráti Chomutov: Šatný (A. Strážovský) – Němec, J. Strážovský, Žďárský, Jenček, Petretič, Pöschl, Kovár – Šilar, Čech, Spudich, Príhoda (C), Kulich, Svoboda, Iljuk, Kosnar, Jakab, Koblížek, Döring. Trenér: Petr Jíra.

    Rozhodčí: Barek – Ovsík, Žídek
    bahis siteleri