HC Plzeň – Vítkovice 2:6 (kon.) | Přerov – Chomutov 3:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 0:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:5 (0:1, 0:0, 0:4)
HC Sparta Praha
Neděle 26.03.2017, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    51:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže ta má přesně opačný účinek, Sparta totiž ve vlastním oslabení završuje bůra! Do samostatného úniku se dostal MATYÁŠ POTŮČEK, který si střelu dobře připravil a poté poslal touš přesně k pravé tyči. Sparťanský hokejista tak dnes zkompletovak hattrick! Asistence: Jan Krupička.
     
    42:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    během krátké chvíle je tu již čtvrtý gól ve východočeské síti! Sparťané se dostali do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešili parádně. Tomáš Hamara našel na druhé straně najíždějícího si MICHALA VITOUCHA, který bez problémů zakončil k tyči. Asistence: Tomáš Hamara.
     
    42:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to 3:0 pro Pražany! Jan Krupička nasměroval nahrávku na MATYÁŠE POTŮČKA, jenž u levé tyče poslal touš za přesunujícího se hradeckého brankáře. Asistence: Jan Krupička.
     
    41:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Početní výhodu sparťané využívají a jdou do dvoubrankového náskoku! Zcela nepokrytý zůstal v mezikruží OTO THEIMER, který předvedl kličku do forhendu a zasunul puk za beton ležícího východočeského brankáře. Asistence: Tomáš Hamara, Michal Vitouch.
     
    11:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A ta nakonec končí pukem ve východočeské síti! Ondřej Výkruta ještě z otočky narazil jen na Tichého betony, dorážka v podání MATYÁŠE POTŮČKA číhajícího u levé tyče už ale byla úspěšná. Asistence: Ondřej Výkruta.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 12. Potůček (Výkruta), 42. Theimer (Hamara, Vitouch), 43. Potůček (Krupička), 43. Vitouch (Hamara), 52. Potůček (Krupička)


    Mountfield HK: Tichý – P. Němec, Králík, Táborský, Sodomka, Boukal, Pelda (C), Hočevar – Michal Beneš, Budina, Jirků, Pajer, Matěj Beneš, Souček, Kleštinec, Hrčka, Křeček. Trenér: Jiří Janoušek.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička, Potůček, R. Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Vepřovský
    bahis siteleri