Litoměřice – 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Stadion Litoměřice
5:6 (4:3, 1:2, 0:0)
Neděle 26.03.2017, 11:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu • Nadstavba ČR
Partner:
     
    Ději Vám za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního dne. Příští sezón u dalších přenosů z ELIOD ligy odsud z Litoměřic Na počtenou! (13:15:21)
     
    Třemošná prokázala svou suverenitu a i přes usilovnou snahu ze strany Litoměřic si nakonec odváží dva body. Domácí tým se loučí se sezónu v domácím prostředí bohužel prohrou. Hostující tým nyní dostává na krk medaile za vítězství v letošním ročníku ELIOD Ligy mladších dorostenců.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Meteor Třemošná.
    Nájezdy rozhodl ADAM ŽENÍŠEK
     
    4. série
    0:1
    Ženíšek proměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Čapek neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Neudeker neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Šeba neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Smola neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Ženíšek neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Macel neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jícha neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Třetí třetina bohužel vítěze nepřinesla. Čekají tedy na nás samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    V posledních chvílích se Třemošná snaží rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Obrana Litoměřic jim však nedá nic zadarmo a blokuje každou jejich příležitost.
     
    58:47
    Od vlastní branky se Třemošná snaží rozehrát. Střední pásmo je však pro ně neprostupná část ledové plochy, neboť je celkem účinně zabetonováno domácí obranou.
     
    57:46
    Obrana Třemošné dokázala zachránit puk před dotírající dvojící Landa – Čichovský a naopak se vydat do útoku. Střelecká příležitost Jonáše Berana však mířila celkem vysoko nad domácí branku.
     
    57:29
    Od modré čáry přilétla do Slukovy náruče střela z hole Matěje Matějčka. Nečinila však domácímu gólmanovi nijak výrazný problém.
     
    56:31
    Martin Mynařík se drží v útočném pásmu a vzdoruje napadání ze strany hostujících hráčů. Ke střele se však stále nemůže dostat
     
    55:29
    Třemošná se velmi usilovně snaží o šesté prostřelení domácí branky. Naráží však na výborně synchronizovaný obranný val z řad kališnických bojovníků.
     
    54:30
    Jan Macel dokázal zabránit přímému směřování střely na branku Sluky. Nedokázal již však zabránit udržení puku na hokejkách svých spoluhráčů.
     
    53:34
    Jonáš Beran drží puk za soupeřovou brankou. Odsud se dostal do palebné pozice. Jeho střela však byla zblokována a i Stadion se po delší přestávce znovu nadechl k útočnému výpadu.
     
    Dnešní utkání sleduje 79 diváků.
     
    52:46
    Domácí v plném počtu.
     
    52:45
    Velmi prudkou střelu vyslal na Sluku Adam Ženíšek. Přestože Sluka padnul na zadek, střelu svou lapačkou dokázal zachytit.
     
    51:44
    V rohu kluziště proběhl tuhý boj o puk, ze kterého nakonec vyjel vítězně Richard Šeba. Puk však na své holi dlouho neudržel a domácí obrana se hned poté dostala k rozehrávce.
     
    51:08
    Souhra mezi Francem, Macelem a Neudekerem vedla ke střele posledního jmenovaného. Nadějný pokus však mířil těsně nad svatyni hostujícího celku.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Psota – 2 min., napadení).
     
    50:04
    Ani Litoměřice nezahálejí a snaží se, stejně jako Třemošná, zvrátit vývoj utkání ve svůj prospěch. Michal Picl však celkem obětavě každé střele cloní.
     
    49:24
    Oba týmy v plném počtu.
     
    49:10
    Kališníci se dlouhou kombinací dostali před branku soupeře, kde i dokázali vystřelit. Michal Picl však zastavil svou lapačkou.
     
    48:24
    Třemošná se vehementně snaží vstřelit šestou branku utkání. Naráží však na Josefa Sluku, který je zatím jako skála ve své brance.
     
    48:05
    Od vlastní branky se pokusil o nahození Jakub Hák. Namířil si to však přesně na hůl Adama Ženíška.
     
    47:24
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Smola – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Ebenstreit – 2 min., hrubost).
     
    47:21
    Domácí v plném počtu.
     
    47:15
    Obrovské kvantum práce pro Josefa Sluku. I přes usilovnou snahu Václava Vágnera protlačit puk za jeho záda neodolal a vše vychytal.
     
    46:05
    Kališníci celkem usilovně brání, naopak se snaží i toto oslabení střelecky využít. Třemošná si ale nyní již dává pozor a akce Litoměřic rychle zaráží, což se ale děje i na druhé straně barikády.
     
    45:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Smola – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    44:41
    Nešťastná kombinace mezi hráči Litoměřic vedla k útočnému výpadu Alexe Ebenstreita. Toho ale dokázala obrana Stadionu včas zpozorovat a zamezit jakémukoliv průniku z jeho strany.
     
    44:05
    Ovšem Litoměřice se snaží dokázat, kdo je doma pánem. Ke střele se dostal Jan Smola. Michal Picl však ji však přikryl tělem, došlo tedy ke vhazování.
     
    43:26
    Další pokus o vstup do útočného pásma ze strany Třemošné byl zastaven zachycením některého z hráčů v postavení mimo hru.
     
    42:26
    Meteor se snaží najít nejvhodnější místo ke střele, což se povedlo Dominikovi Houdkovi těsně před Slukou. Velmi malý střelecký úhel však vedl pouze k zachycení puku v náručí domácího gólmana.
     
    41:17
    Marek Čichovský s Lukášem Landou se snaží vybojovat puk na modré čáře při vstupu do útočného pásma. Nepodařilo se, naopak ještě se hosté vydali na krátký útok směrem ke Slukovi.
     
    40:04
    Úvodní buly třetí třetiny získala Třemošná. Záhy se snažila vyjet do útočného pásma, neprošla však přes modrou čáru. O to stejné se velmi rychle pokoušeli domácí hokejisté.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda zas tak útočná nebyla. Na rozdíl od sedmi branek v třetině první jsme nyní mohli vidět pouze tři. Ty však stačily k vyrovnání stavu před rozhodující třetí třetinou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:53
    Třemošná se nadechuje k rozehrávce, která se i povedla. Díky špatné střele však přišla o puk a velmi rychle byla vrácena na výchozí pozice.
     
    37:35
    Po delší době, kdy se Třemošná snažila překonat Josefa Sluku, se i domácí odhodlali k příležitosti. Asi nejvýraznější byl pokus Lukáš Landy, který však obloučkem přeletěl branku hostí.
     
    35:50
    Třemošná nadále zaujímá pozice v útočném pásmu, kde však je každý z hráčů zdvojený, tudíž si mezi sebou nemohou nahrávat a velmi záhy přišli o kotouč.
     
    34:22
    Po chybě v rozehrávce Třemošné se do útoku vydal Marek Krocker. Nebyl však žádným ze spoluhráčů podporován, naopak hosté jej sevřeli do kleští. Jeho akce tak byla odsouzena k zániku.
     
    33:37
    Hosté v plném počtu.
     
    33:14
    Litoměřice se snaží neustálými přihrávkami najít ideální palebnou pozici. Obrana Třemošné je však dokázala vytlačit, ovšem ta pro změnu nepřešla přes střední pásmo.
     
    32:32
    Zprvu celkem úspěšný nájezd Marka Čichovského skončil jeho sevřením mezi dvojící obránců hostujícího celku.
     
    31:52
    Stadion se nachází v útočném pásmu. Byl však obklíčen v rohu a Meteoru se jej podařilo o puk oloupit.
     
    31:37
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Reitspies – 2 min., hrubost).
     
    31:04
    V souboji dvacítek byl úspěšnější hráč Meteoru Tomáš Hacaperka, jehož nedokázal Jakub Neudeker obrat o puk. Hacaperka se pak kotouče velmi rychle zbavil.
     
    30:31
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Ani výměna brankáře domácímu týmu nepomohla. O vyrovnání se svou trefou znovu z chaosu před brankou postaral MAREK PECHR. Asistence: Adam Ženíšek.
     
    30:03
    Benedikt Klepetko vystřelil přes dva protihráče. Jeho střela doletěla až k Piclovi, ten ji však vyrazil.
     
    29:50
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Kohout, přichází Sluka.
     
    28:20
    Ovšem litoměřičtí chtějí vehementně svůj dvoubrankový náskok zpět a dělají pro to vše možné i nemožné. Obrana Třemošné jen horko, těžko, ale zatím úspěšně hájí svou branku před náporem trojice Neudeker, Smola, Macel, které se povedlo několik výrazných pokusů. Žádný z nich však nedokázali dotáhnout do konce.
     
    27:19
    Domácí v plném počtu.
     
    27:19
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor využívá přesilovku a přestřelka pokračuje. Po souboji před brankou Kohouta se puk dostal k ADAMU ŽENÍŠKOVI, který jej v chaosu poslal za gólmanova záda. Bez asistence.
     
    26:43
    Michal Picl zastavil svou holí puk za brankou pro své spoluhráče, které tímto nasměroval na útočnou výpravu na druhý konec hřiště. Avšak s neúspěšným cílem.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Čichovský – 2 min., podražení).
     
    26:00
    Meteor se snaží využít svého postavení v útočné třetině a prostřelit usilovně bránící obranu Litoměřic, avšak neúspěšně.
     
    25:06
    Hosté se snaží vytlačit Stadion od své branky. Na malý moment se to i podařilo, nicméně kališníci se nevzdali a nadále se pokoušeli o návrat zpět.
     
    24:11
    I Třemošná se snaží dát o sobě vědět. V útočném pásmu se však nikterak dlouho neohřála.
     
    22:57
    Marek Krocker se snažil tečovat puk do zpola odkrytého prostoru Piclovy branky. Puk však po jeho zásahu zamířil vysoko nad hlavy všech zúčastněných.
     
    22:16
    Domácí v plném počtu.
     
    22:08
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Do rychlého protiútoku se dostal JAN SMOLA, který i přes oslabení posílá svůj tým do dvoubrankového náskoku a stejně jako Neudeker si připisuje druhou trefu. Bez asistence.
     
    21:07
    Trochu překvapivá střela v podání Matěje Jílka. Trefila však pouze ochranné plexisklo za zády Filipa Kohouta.
     
    20:26
    Litoměřicím se zatím celkem snaží udržovat hosty v početní výhodně mimo ohrožení své branky. Naopak je ještě vytlačilo až za branku Michala Picla.
     
    20:16
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (France – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:03
    Úvodní buly druhé periody vedlo v rychlé nachození puku do útočného pásma z hole Jakuba Neudekera, které mělo nasměrovat domácí k útoku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vskutku atraktivní první třetina z obou stran. Byla k vidění zajímavá přestřelka, která se ale zatím více povedla domácím hokejistům. Ti si dokázali vybojovat v samém závěru jednobrankové vítězství. Pokud hra bude v tomto tempu pokračovat, čekají na nás jistě další dvě velmi atraktivní třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Odražený puk se však dostal k Vojtěchu Franceovi, který jej i díky Smolově teči poslal k JAKUBU NEUDEKEROVI, jehož druhá trefa posílá těsně před závěrečnou sirénou kališníky do vedení. Asistence: Jan Smola, Vojtěch France.
     
    19:18
    Jan Smola převzal odražený puk u mantilu a vyslal přízemní střelu na Picla, který ji však vyrazil.
     
    18:28
    Vstřelená branka domácí nabudila a nadále zůstávají v útočném pásmu. K výraznější střele se však nedokázali odhodlat.
     
    17:23
    Hosté v plném počtu.
     
    17:23
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí využili početní výhody a i přes krátké zaváhání se dostali do útoku. Osvědčená souhra mezi Smolou, Macelem a Neudekerem vedla ke vstřelení branky z hole JANA SMOLY. Asistence: Jan Macel, Jakub Neudeker.
     
    16:44
    Domácí hokejisté se snaží vyjet zpoza vlastní branky. Což se jim i podařilo, velmi záhy však byli vytlačeni zpět.
     
    16:19
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Ženíšek – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:57
    To však hostům nestačí a nadále bojují o navýšení svého vedení. Přestože dělají docela velký vzruch v domácí obraně, dokáží si s ním kališníci poradit, dokonce i vzdorovat a vyjet do brejku, Této šance využil Jakub Neudeker. Jeho střela však byla odražena o betony Michala Picla.
     
    13:43
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Rychlý výpad Třemošné ihned po vhazování vedl k otočení vývoje zápasu. Gól do domácí svatyně poslal po sérii nahrávek PETR JÍCHA. Asistence: Richard Šeba, Alex Ebenstreit.
     
    13:10
    Lukáš Landa v souboji jeden na jednoho obral o puk Jana Reitspiese a nasměroval své spoluhráče k útoku. Třemošné se však podařilo zmírnit napětí a poslat puk na icing.
     
    11:55
    Jan Smola nedokázal přesně nahrát Janu Macelovi, tak se kotouč dostal k obráncům Třemošné. Ani ti ho však dlouho neudrželi. Litoměřičtí se tedy podruhé pokusili ohrozit branku hostí, tentokrát ale byli zastaveni ofsajdem.
     
    11:15
    Ostřelování domácí branky pokračuje. Zatím všechny dosavadní pokusy Třemošné však nepřinesly příliš velké riziko pro obranu domácího celku.
     
    10:17
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Po delší době tu máme další gól. Před brankou Kohouta se zjevil JAN REITSPIES, který prostřelil domácího gólmana mezi betony a vrací svůj tým do hry. Asistence: Matěj Matějček.
     
    09:16
    Marný pokus Václava Vágnera o překonání gólmana Litoměřic z pravého kruhu ani netrefil bránu, mířil těsně vedle levé tyčky
     
    08:04
    Marek Pechr nestačil na nahozený puk ze středního pásma od některého z jeho spoluhráčů. Kotouč se tedy ocitl na holích domácích hokejistů, kteří využili příležitosti a rychle se vydali směrem k brance Michala Picla.
     
    07:14
    Střela z mezikruží od Dominika Houdka skončila v náručí domácího brankáře.
     
    06:00
    Litoměřičtí okupují útočné pásmo Meteoru. Obrana hostí je ale nepustí do žádné výrazné střelecké příležitosti. Přesto je ale nedokáže vytlačit.
     
    05:17
    Velmi důležitý zásah Filipa Kohouta! Doslova lovil puk na brankové čáře hokejkou. Ke štěstí svého týmu jej dokázal zachytil, tudíž si Litoměřice stále udržují vedení.
     
    04:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Delší vzdor v obraně se kališníkům vyplatil. Dokázali se totiž přes něj přenést a rychle se vydat na útočnou výpravu s úspěšným zakončením. Kališníky poslal do vedení JAKUB NEUDEKER. Asistence: Jan Macel, Jan Smola.
     
    03:11
    Domácí tým velmi usilovně vzdoruje dlouhotrvajícímu náporu ze strany Třemošné. Dokonce se Stadionu podařilo hosty na malý moment vytlačit z útočné třetiny.
     
    01:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ovšem domácí dokázali velmi rychle zareagovat. Ihned po vhazování se vydali do útoku a MARTIN MYNAŘÍK záhy vyrovnal. Asistence: Marek Čichovský,
     
    00:46
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor se rychlým brejkem přesunul před branku Filipa Kohouta, kde jej ale vybojovala zpět domácí obrana. Svou chybou se však o puk připravila a zmocnil se jej RICHARD ŠEBA, který jej z první uklidil za záda domácího gólmana. Bez asistence.
     
    00:06
    Úvodní buly získali domácí hokejisté, kteří se rychle vydali na útočný výpad. Jejich šance ale byla zastavena ofsajdem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Stadion Litoměřice: Kohout (Sluka) – Hák, Marcin, Kylíšek, France (A), Čapek (A) – Mynařík, Macel, Lečbych, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola (C), Landa, Sluka, Čichovský, Neudeker, Bartoníček

    HC Meteor Třemošná: Picl (Dědič) – Houdek, Psota, Hrubý, Krhounek, Štafl, Hrdlička, Mann, Hacaperka, Matějček – Šeba, Jílek, Beran, Vágner, Pechr, Jícha (C), Reitspies, Seidler, Ebenstreit, Ženíšek

    Rozhodčí: Michajličenko – Lichenberk, Holada.
     
    Předchozí vzájemný zápas

    HC Meteor Třemošná – HC Stadion Litoměřice 8:1

    Branky a nahrávky: 2. Šiler (Matějček), 11. Jícha (Ebenstreit, Šiler), 25. Jílek (Houdek, Vágner), 32. Ženíšek (Jílek), 45. Jícha (Matějček, Šeba), 47. Šiler (Houdek), 51. Jílek, 59. Ženíšek – 49. Neudeker (Horešovský, Smola).
    Vyloučení: 2:2
    Bez využití
    Diváci: 100
    Střely na branku: 38:27
     
    HC Meteor Třemošná
    (11-0-0-2, 33 bodů,1. místo)

    Po celou dobu celkem suverénní tým, který vysoko porážel většinu svých soupeřů. Debakly od Třemošné obdržely rezervní týmy Litvínova a Karlových Varů již v prvních kolech na svém ledě. Meteor se změnil v meteorit a dopadl na Zemi pouze dvakrát. Poprvé po jeho srážce ve vesmírném prostoru s Hvězdou Praha, podruhé po souboji s rezervou chomutovských Pirátů. Ani Meteor určitě neponechá nic náhodě a bude chtít potvrdit svou suverenitu napříč celou nadstavbou. Určitě nás čeká tedy zajímavé, byť uvolněné utkání.
     
    HC Stadion Litoměřice
    (7-1-1-4, 24 bodů, 3. místo)

    Svěřenci Martina Tvrzníka hájili kališnickou čest docela usilovně. Dlouhou dobu měli našlápnuto k postupu. Celou sérii začali vysokou výhrou proti rezervě plzeňských indiánů. Zápasy se ale postupně vyrovnávaly, dokonce docházelo v litoměřickém celku k bodovým ztrátám, což zapříčinilo postup dnešního soupeře. Přesto všechno se určitě mladí kališníci budou chtít důstojně s celou kvalifikací rozloučit.
     
    Zdravím z litoměřické Kalich Areny u posledního zápasu bojů o postup do Extraligy mladšího dorostu. Své utkání zde sehrají HC Stadion Litoměřice proti jistému postupujícímu HC Meteor Třemošná. Přeji Vám příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Mynařík (Čichovský), 5. Neudeker (Macel, Smola), 18. Smola (Macel, Neudeker), 20. Neudeker (Smola, France), 23. Smola – 1. Šeba, 11. Reitspies (Matějček), 14. Jícha (Šeba, Ebenstreit), 28. Ženíšek, 31. Pechr (Ženíšek), rozh. náj. Ženíšek

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jícha (MET)
    0:0   Macel (LTM)
    2. série:
    0:0   Ženíšek (MET)
    0:0   Smola (LTM)
    3. série:
    0:0   Šeba (MET)
    0:0   Neudeker (LTM)
    4. série:
    0:0   Čapek (LTM)
    0:1   Ženíšek (MET)


    HC Stadion Litoměřice: Kohout (Sluka) – Hák, Marcin, Kylíšek, France (A), Čapek (A) – Mynařík, Macel, Lečbych, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola (C), Landa, Sluka, Čichovský, Neudeker, Bartoníček
    : Picl (Dědič) – Houdek, Psota, Hrubý, Krhounek, Štafl, Hrdlička, Mann, Hacaperka, Matějček – Šeba, Jílek, Beran, Vágner, Pechr, Jícha (C), Reitspies, Seidler, Ebenstreit, Ženíšek

    Rozhodčí: Michajličenko – Lichenberk, Holada

    Diváci: 79
    bahis siteleri