Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
5:4 (1:3, 3:1, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 28.03.2017, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:25 Yanni GOURDE - 5:4
     
    64:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí kouč Jon Cooper poslal poprvé v prodloužení na led YANNIHO GOURDEHO, který se mu odvděčil tím nejlepším možným způsobem! Ve středním pásmu se dostal ke kotouči a kolem unavených hráčů soupeře projel až před Darlinga, jehož překonal střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Victor Hedman.
    36:24 Jonathan DROUIN - 4:4
     
    36:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tohle je tedy nádherný zápas! Neskutečné, jak se dokázali domácí vrátit do utkání ve chvíli, kdy prohrávali o tři branky. Střela JONATHANA DROUINA do horní části branky propadla až za Darlinga, kterému výborně clonil ve výhledu Ondřej Palát. Vyrovnáno – 4:4 Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    32:47 Anton STRÅLMAN - 3:4
     
    32:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Výborně to udělal Greg McKegg, který s pukem zamířil za branku a od zadního mantinelu ho poslal do ohně, kde se nejlépe zorientoval ANTON STRÅLMAN, jenž touš uklidil za záda již ležícího Scotta Darlinga – 3:4. Asistence: Greg McKegg a Ondřej Palát.
    31:45 Jonathan DROUIN - 2:4
     
    31:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak snadné to mít hosté nebudou! JONATHAN DROUIN vybojoval v útočném pásmu kotouč, sjel si s ním na osu hřiště a nahrál ho na pravý kruh Alexi Killornovi. Ten vystřelil a byl to právě Drouin, kdo puk tečoval za záda bezmocného Darlinga. Asistence: Alex Killorn a Anton Strålman.
    28:47 Richard PÁNIK - 1:4
     
    28:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hosté vedou už o tři góly! Van Riemsdyk vybojoval u mantinelu kotouč pro RICHARDA PÁNIKA, který se poměrně nerušeně dostal až do dobré střelecké pozice. Jeho první střelu sice Vasilevskij vyrazil, ale dorážku stejného hráče už nezastavil – 1:4. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Nick Schmaltz.
    13:41 Tomáš JURČO - 1:3
     
    13:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ JURČO dává svůj první gól v sezóně a zvyšuje už na 1:3! Tečovanou střelu Nicka Schmaltze vyrazil Vasilevskij jen před sebe a dorážející Jurčo zvedl puk nad jeho pravý beton. Asistence: Nick Schmaltz.
    10:17 Patrick KANE - 1:2
     
    10:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks si berou vedení zpět hodně rychle! Niklas Hjalmarsson posunul puk na levý kruh, kde byl PATRICK KANE, který vystřelil natolik přesně a tvrdě, že byl Vasilevskij bez šance na zákrok – 1:2. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Duncan Keith.
    09:29 Ondřej PALÁT - 1:1
     
    09:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku za 7 sekund! Od modré čáry vypálil Victor Hedman a Scott Darling puk přes clonícího Paláta vůbec neviděl. Právě ONDŘEJ PALÁT je označen za autora gólu, zřejmě tedy Švédovu ránu ještě tečoval. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
    01:23 Artěmij PANARIN - 0:1
     
    01:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení dosti šťastným gólem! Přihrávku Tannera Kera tečovala domácí obrana jen k ARTĚMIJOVI PANARINOVI, který z levého kruhu vypálil. Vypadalo to, že Vasilevskij tuto střelu pokryje, ovšem kotouč mu nakonec propadl pod betonem a došoural se až za brankovou čáru. Asistence: Tanner Kero.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Palát (Hedman, Kučerov), 32. Drouin (Killorn, Strålman), 33. Strålman (McKegg, Palát), 37. Drouin (Hedman, Kučerov), 65. Gourde (Hedman) – 2. Panarin (Kero), 11. P. Kane (Hjalmarsson, Keith), 14. Jurčo (Schmaltz), 29. Pánik (T. van Riemsdyk, Schmaltz)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (14. Budaj) – Dotchin, Hedman, Šustr, Strålman (A), Witkowski, Coburn (A) – Kučerov, Point, Palát (A) – Drouin, Naměstnikov, Killorn – Vermin, Gourde, Erne – J.T. Brown, McKegg, Dumont.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Hjalmarsson, Keith (A), Seabrook (A), Oduya, T. van Riemsdyk, B. Campbell – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Kero, Panarin – Hossa, Krüger, Jurčo – Tootoo, Desjardins, Hayden.

    Rozhodčí: Leggo, Furlatt – Miller, Kovachik

    Diváci: 19092
    bahis siteleri