Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
5:4 (1:3, 3:1, 0:0 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 28.03.2017, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:25 Yanni GOURDE - 5:4
     
    64:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí kouč Jon Cooper poslal poprvé v prodloužení na led YANNIHO GOURDEHO, který se mu odvděčil tím nejlepším možným způsobem! Ve středním pásmu se dostal ke kotouči a kolem unavených hráčů soupeře projel až před Darlinga, jehož překonal střelou na vzdálenější tyčku. Asistence: Victor Hedman.
     
    63:05
    Přečíslení 2 na 1 v podání Braydena Pointa a Nikity Kučerova! Point nedosáhl na puk před odkrytou brankou!
     
    62:15
    Na druhé straně se řítil z pravé strany na Vasilevského Artěmij Panarin. Ruský souboj vyhrál gólman Bolts!
     
    47:24
    Za obranu Tampy se natlačil Patrick Kane. Už se zdálo, že po forhendové kličce zasune puk za brankovou čáru, ale v tom mu zabránil pravý beton Andreje Vasilevského!
     
    41:40
    Luke Witkowski zasáhl vysokou holí Panarina. Blackhawks budou hrát přesilovku.
    36:24 Jonathan DROUIN - 4:4
     
    36:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tohle je tedy nádherný zápas! Neskutečné, jak se dokázali domácí vrátit do utkání ve chvíli, kdy prohrávali o tři branky. Střela JONATHANA DROUINA do horní části branky propadla až za Darlinga, kterému výborně clonil ve výhledu Ondřej Palát. Vyrovnáno – 4:4 Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
     
    35:48
    Mohlo být srovnáno. Jonathan Drouin vypálil z levého kruhu a za Darlingem zazvonilo břevno!
     
    35:23
    Ne nadlouho. Niklas Hjalmarsson odehrál puk do hlediště a hosté se budou muset bránit v oslabení.
     
    34:24
    Tohle je drtivý nápor Lightning! Darling teď neví, kde mu hlava stojí! Za hlavu se musí držet zejména Adam Erne, jehož dorážku zřejmě ještě vytěsnil těsně vedle tyčky Darling. Poté byl domácí forvard zcela volný na levém kruhu, ovšem Darling se proti němu stačil přesunout!
    32:47 Anton STRÅLMAN - 3:4
     
    32:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Výborně to udělal Greg McKegg, který s pukem zamířil za branku a od zadního mantinelu ho poslal do ohně, kde se nejlépe zorientoval ANTON STRÅLMAN, jenž touš uklidil za záda již ležícího Scotta Darlinga – 3:4. Asistence: Greg McKegg a Ondřej Palát.
    31:45 Jonathan DROUIN - 2:4
     
    31:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak snadné to mít hosté nebudou! JONATHAN DROUIN vybojoval v útočném pásmu kotouč, sjel si s ním na osu hřiště a nahrál ho na pravý kruh Alexi Killornovi. Ten vystřelil a byl to právě Drouin, kdo puk tečoval za záda bezmocného Darlinga. Asistence: Alex Killorn a Anton Strålman.
    28:47 Richard PÁNIK - 1:4
     
    28:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hosté vedou už o tři góly! Van Riemsdyk vybojoval u mantinelu kotouč pro RICHARDA PÁNIKA, který se poměrně nerušeně dostal až do dobré střelecké pozice. Jeho první střelu sice Vasilevskij vyrazil, ale dorážku stejného hráče už nezastavil – 1:4. Asistence: Trevor van Riemsdyk a Nick Schmaltz.
     
    22:22
    Přesilová hra pro hosty. Alex Killorn vyloučen za nedovolené bránění.
     
    20:01
    Andrej Vasilevskij je zpět v brance Tampy. Připomínám, že po třetím gólu Chicaga zamířil ruský gólman na střídačku.
     
    18:56
    Domácí soupeře pořádně přitlačili až teď! Po snaze Gourdeho už Darling ležel ve své kleci, ale Jake Dotchin napálil odražený kotouč vedle!
     
    17:22
    Domácí si zahrají přesilovku. Jonathan Toews zasáhl do obličeje Antona Strålmana a vyfasoval trest za vysokou hůl.
     
    17:15
    A hosté mohli trestat další chybu. Nejprve se natlačil před Budaje Richard Pánik. Puk se odrazil za branku, kde se ho ujal Nick Schmaltz, jenž si okamžitě vybruslil do střelecké pozice. Budaj si se s ranou po ledě poradil.
     
    15:58
    Marián Hossa parádně předložil kotouč Marcusovi Krügerovi, který byl už sám před Budajem. Po forhendové kličce ale minul branku!
     
    13:41
    Domácí reagují střídáním gólmanů! Andreje Vasilevského nahradil Peter Budaj.
    13:41 Tomáš JURČO - 1:3
     
    13:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ JURČO dává svůj první gól v sezóně a zvyšuje už na 1:3! Tečovanou střelu Nicka Schmaltze vyrazil Vasilevskij jen před sebe a dorážející Jurčo zvedl puk nad jeho pravý beton. Asistence: Nick Schmaltz.
     
    10:58
    Za nedovolené bránění je vyloučen Luke Witkowski. Přesilovou hru si vyzkouší Chicago.
    10:17 Patrick KANE - 1:2
     
    10:17
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks si berou vedení zpět hodně rychle! Niklas Hjalmarsson posunul puk na levý kruh, kde byl PATRICK KANE, který vystřelil natolik přesně a tvrdě, že byl Vasilevskij bez šance na zákrok – 1:2. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Duncan Keith.
    09:29 Ondřej PALÁT - 1:1
     
    09:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku za 7 sekund! Od modré čáry vypálil Victor Hedman a Scott Darling puk přes clonícího Paláta vůbec neviděl. Právě ONDŘEJ PALÁT je označen za autora gólu, zřejmě tedy Švédovu ránu ještě tečoval. Asistence: Victor Hedman a Nikita Kučerov.
     
    09:22
    Hostující Brent Seabrook vyhodil puk mimo hrací plochu a Tampa si tak zahraje přesilovku!
    01:23 Artěmij PANARIN - 0:1
     
    01:23
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení dosti šťastným gólem! Přihrávku Tannera Kera tečovala domácí obrana jen k ARTĚMIJOVI PANARINOVI, který z levého kruhu vypálil. Vypadalo to, že Vasilevskij tuto střelu pokryje, ovšem kotouč mu nakonec propadl pod betonem a došoural se až za brankovou čáru. Asistence: Tanner Kero.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Palát (Hedman, Kučerov), 32. Drouin (Killorn, Strålman), 33. Strålman (McKegg, Palát), 37. Drouin (Hedman, Kučerov), 65. Gourde (Hedman) – 2. Panarin (Kero), 11. P. Kane (Hjalmarsson, Keith), 14. Jurčo (Schmaltz), 29. Pánik (T. van Riemsdyk, Schmaltz)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (14. Budaj) – Dotchin, Hedman, Šustr, Strålman (A), Witkowski, Coburn (A) – Kučerov, Point, Palát (A) – Drouin, Naměstnikov, Killorn – Vermin, Gourde, Erne – J.T. Brown, McKegg, Dumont.
    Chicago Blackhawks: Darling (Crawford) – Hjalmarsson, Keith (A), Seabrook (A), Oduya, T. van Riemsdyk, B. Campbell – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Kero, Panarin – Hossa, Krüger, Jurčo – Tootoo, Desjardins, Hayden.

    Rozhodčí: Leggo, Furlatt – Miller, Kovachik

    Diváci: 19092
    bahis siteleri